דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

1. Selby Member

כתבה נהדרת, סבב הותיקים זה אחלה דבר, רק חבל שהשמות הגדולים באמת מגיעים רק לטורניר אחד או שניים בשנה.
    אני חושב שלכל טורניר כזה יש תוכנית סיכום בFOX(ערוץ 62 ביס)...

נאדאל בספק לווימבלדון, היום הוא יגיד מה אמרו לו הרופאים.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל כבר מזמן מזמן מזמן לא בשיאו, כשהוא היה בשיאו הייתי רואה כמעט כל משחק שלו וזה היה הראל לוי אחר, הפציעה בנוטינגהאם הרגה אותו.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סלבי, באמת היומולדת שלך היום? אני לא הולך לדיון היומולדת, לך אנחנו חוגגים כאן בבית. מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Selby Member

כן, תודה.

נאדאל בסוף התחמק מתשובה, אבל אמר שהוא יעשה הכל כדי להיות כשיר ושהוא יגיע ללונדון ב16 לחודש.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/09
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ורדאסקו לא חסיד של דשא? מה המשטח המועדף עליו?

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לפני גמר הדייויס הוא אמר שהוא מעדיף משטחים מהירים על פני החימר, כמו גם פליסיאנו לופס שגם לו אין חיים קלים כרגע.

7. אבו Member

המשטח המועדף עליו זה קשים, אבל עדיין...הפסד פשוט מפתיע.

רוג'ר פרש מה'אלה'.
    http://www.gerryweber-open.de/en/current-n...r-open/?id=3509

מצד אחד חבל, כי רציתי לראות את רוג'ר השבוע. מצד שני, אני בהחלט מבין אותו, אחרי הלחץ והעומס, מנטלית ופיזית, של השבועיים האחרונים. מנוחה מובנת לקראת הדבר החשוב באמת.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל נגד הלאקי לוזר...משום מה לא יפתיע אותי אם הראל שעבר את המוקדמות ייצא הלוזר של המשחק ויפסיד.

9. Selby Member

אני יודע שפדרר סחוט מנטלית ושבמצב כזה אין ממש טעם לשחק בהאלה, אבל ההחלטה הזאת מאבדת לו את היתרון הכי גדול שהיה לו על נאדאל(בהנחה שהוא יהיה כשיר) וזה טורניר ההכנה לפני ווימבלדון.
    מצד שני, שאלו את רודיק בטוויטר כמה משחקים על דשא הוא צריך בשביל להיכנס לכושר לקראת ווימבלדון והוא אמר שאחרי 45 דקות של אימון הוא כבר מרגיש נוח. אני בטוח שהמצב אצל פדרר זהה, הוא לא באמת צריך לשחק בהאלה בשביל להצליח בווימבלדון, הוא כבר זכה בווימבלדון בלי לשחק בהאלה. הכמה ימים של אימונים לפני ווימבלדון יספיקו לו.

ההפסד של ורדאסקו לא הכי מפתיע אותי, הספרדים האלה רואים דשא ובמקום לראות ירוק הם רואים שחור.
    העיקר שימשיכו לדבר על האמריקאים בעונת החימר...

10. אבו Member

מה שבאמת משעשע, זה שהלאקי לוזר הזה הוא היריב שלמעשה הראל ניצח בסיבוב המוקדמות האחרון. משחק צמוד, אגב. הראל ניצח ב-3 צמודות. נראה מה יהיה הפעם.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סלבי, כנראה שהמקום הראשון בעולם לא משחק לו תפקיד. אם זאת הייתה המטרה העיקרית, אזי שהוא היה עולה לשחק מחר. כנראה שמה שזוכרים לך בסוף הקריירה זה את התארי הגראנד סלאם בעיקר בהם בדיוק הוא מתמקד.

הכנה זה דבר חשוב מאוד לטורניר, מאוד, אבל מכל העומס הזה משהו צריך ליפול קורבן. במקרה הזה טיול לגרמניה יומיים אחרי הרולן הוא לא רק מיותר אלא גם מסוכן (פציעות, עייפות וכו').

12. אבו Member

איזה משחק מזעזע בין מונפיס לגולבב בקווינס. מונפיס מנצח בסופו של דבר, בטיי ברייק מכריע. אבל עדיין, פשוט משחק חלש מאוד. מונפיס? נראה שפשוט לא היה בראש שלו המשחק הזה, רק להעביר את זה איכשהוא ואולי להיות מאותגר יותר בסיבובים הבאים. בכל מקרה, שיחק חלש מאוד. וגולבב? בחור מוכשר, סרב חביב פורהנד מצויין, אבל פרט לזה כלום. משחק הגנה ששואף לאפס, משחק רשת בינוני מינוס, ו-0 בקהנד. ברצינות, הוא מנסה למשוך את זה לסלייסים, אבל בעיקרון, הוא עוד צעיר אבל כל עוד הוא לא משפר את זה, לא רואה מצב שהוא מתקרב לטופ 50.
    בכל מקרה, מקווה לראות את מונפיס האמיתי בסיבובים הבאים. משחק חלש מאוד היום, ששני השחקנים הפציצו את הרשת בלי הפסקה.

אגב, מוקדם יותר היה ליובצ'יץ-בלייק, משחק הרבה יותר טוב(בלייק ניצח). תענוג לראות את בלייק על משטח שהוא לא חימר.

ואיבו? איבו היום עם 28 אייסים ב-2 מערכות(שניצח)! פשוט לא ייאמן, אחרי המשחק שלו מול יואיט על חימר שעשה 55 אייסים(עדיין מתקשה לעכל את זה), עכשיו זה ועוד ב-2 מערכות. האיש כמו יין, רק משתבח מהבחינה הזאת של הסרבים. מדהים.

13. דקו Member

אבו אני מתחיל לדאוג לגבי ארני
    התחלה של השנה הזאתי לא נפתחה טוב
    ורק קיוותי שהוא יצליח לחזור לעצמו
    אבל הוא ממשיך בתוצאות הרעות שלו גם בהפסד שלו היום למרטין אלברטו הספרדי
    אני מאוד מקווה שהוא יחזור לעצמו כי זה תהיה אבדה של כישרון לסבב
    ועוד מישהו שכדי לשים אליו בדשא זה דמיטרוב הצעיר הסגנון שלו כל כך מתאים לדשא
    שלא יפתיע אותי שעוד כמה שנים הוא יקח את וימבלדון.

14. Selby Member

אני עדיין לוקח בכל יום(למעט על חימר) את הסרב של AROD על פני הסרב של קרלוביץ'. אייסים זה לא המדד הכי טוב לסרב, רודיק היום הגיש "רק" 11 איסים אבל האחוזים שלו על הסרב הראשון ובמיוחד על הסרב השני היו יותר טובים משל קרלוביץ'. מבחינתי הסרב השני של קרלוביץ' אפילו לא וורלד קלאס, גם אם הוא מגיע מגובה של ג'ירף ממוצע.
    עריכה: עכשיו אני רואה שהיו נגדו 8 נקודות שבירה, אז בכלל זה מוכיח שזה לא מדד ליותר מדי הצ'אקות שלו...

מונפיס? מגיש ויורד לבונקר, שום גיבוי לסרב המצויין שלו.

האמת היא שאני לא יודע עד כמה גם זה נכון, זה בסך הכל 250 נקודות(לעומת 2000 של ווימבלדון), זה לא מה שיכריע את המאבק שלו עם נאדאל בדירוג.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אמרתי שיקרה?