דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

1. דקו Member

לפי מהשבנתי מארי פצוע בגב...
    והוא בכל זאת ישחק פה
    אז רחוק היה לו קשה פה לעבור...

2. Selby Member

יש לו סיבוב ראשון מאוד קשה אבל אם הוא יעבור את זה אני חושב שהוא יכול להגיע לשמינית.

3. Selby Member

http://img2.menstennisforums.com/500/FedvsRafachampion.Xxx

4. אבו Member

כמה מאצ'אפים מעניינים של הסיבוב הראשון:

איבו-לייטון: על הנייר נשמע לא כמו מאצ'אפ מעניין במיוחד, בכל זאת איבו וחימר זה לא סיפור אהבה. אבל איבו ב3-0 במאצ'אפים מול יואיט, אמנם לא על חימר אבל עדיין, שחקן שעשה לו צרות בעבר. משחק מעניין.
    גולביס-קוורי: שני שחקנים צעירים, שניהם מוכשרים, אבל שניהם לא עשו עדיין את הפריצה המיוחלת.
    סטפנק-גאודיו: הסיפור העיקרי זה כמובן גאודיו. זה אמנם לא אותו שחקן ענק שהיה בעבר, אבל יהיה מאוד מעניין לראות אותו. בהצלחה לגאסטון.
    צ'לה-מארי: עוד ארגנטינאי ועוד שחקן שבעבר הלא רחוק היה שחקן טופ 20, עבר פציעה קשה אבל חזר ועשה כמה הישגים יפים בעונת החימר עד כה. מארי ינצח, אבל יש פה פוטנציאל למפגש של יותר מ-3 מערכות.
    בנטו-צונגה: קרב צרפתי מעניין ביותר, בנטו רק היום עלה לגמר בקיצביל(כLL), וניצח כבר את צונגה בעבר. צונגה בכושר נוראי ופשוט לא מאופס מאז הפציעה.
    בגדאטיס-מונאקו: בגלל השם של בגדאטיס זה אמור להיות מעניין, אבל עדיין מונאקו אמור לנצח.

סיקור מלא לרולאן ייצא בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/09
  5. Selby Member

אני מחזיק מצ'לה על חימר, ביום נתון הוא מסוכן ואם מארי עדיין יסחוב את הפציעה זה יכול ללכת לחמש מערכות.
    למי שלא יודע מארי הפסיד למאתיו אתמול בexho.

אני מצפה מקוורי לנצח את גולביס בלי יותר מדי בעיות.

אבו שמעתי שמונפיס פצוע ובספק לטורניר, זה נכון? אתה בטח יודע למה אני מתעניין כל כך...

אני מבין שהחלטת להתעלם מההגרלה של פדרר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. אבו Member

זה נכון מאוד, הוא סוחב פציעה מאז ההפסד לטיפסי במאסטרס במונטה קרלו ועדיין לא התאושש. הוא בספק בעיקרון, אבל קשה לי להאמין שהוא ייפרוש מגרנד סלאם, בפאריז, בטורניר שהוא עשה בו חצי בשנה שעברה. למזלו, יש לו הגרלה מצויינת וגם ביכולת בינונית הוא אמור לעשות את העבודה המינמלית.
    לא מספיק טוב, למה דיוקו לא בחצי של נדאל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

סתם, הגרלה מצויינת לפדרר, שבאמת אמור לעשות חצי בזחילה, למרות שזה גרנד סלאם ויו נבר know. אני כבר רואה איך אתה מזכיר את זה אחרי כל ניצחון שלו.

7. Selby Member

האמת, זה שג'וקוביץ' בחצי שלו זה הדבר היחיד שאולי ימנע ממני להזכיר את זה בכל פוסט שלי פה.
    ההגרלה שלו אמנם מצחיקה אבל שום דבר לא משתווה לרולאן בשנה שעברה, הבן אדם הגיע לגמר בלי לפגוש שחקן טופ 20.
    אבל שכחתי מזה, 6-0 6-3 6-1 אחרי הכל...

לגבי רודיק, יש לו הזדמנות מצויינת להגיע בפעם הראשונה לשבוע השני של הטורניר, אני מצפה ממנו לגבור על "קינג" אוסקר ועל גיקל\שוטלר.
    את מונפיס על חימר אני לא רואה אותו מנצח אבל אם מונפיס פצוע אז שוב, הזדמנות מצויינת.
    אבל אני לא מפתח ציפיות בכלל, אלא רק אומר שיש לו הגרלה נוחה.

8. shlomydavid מנהלים

למרות שכולם כבר עסוקים כאן ברולאן גארוס, תרשו לי להציג סיקור לטורנירי השבוע שהגיעו לרגעים המכריעים.
    בנוסף אציג את ההגרלות של הרולאן גארוס..
    -------------------------------------------------------------------

קיצביל - משחק הגמר: גארסיה-לופז vs בנטו !

הערב נקבע משחק הגמר בקיצביל, והוא יפגיש את ג'וליאן בנטו (צרפת, 45) ו-גיז'רמו גארסיה-לופז (ספרד, 74).
    גארסיה לופז העפיל ראשון לגמר, אחרי שהפתיע וגבר 3:6, 6:1, 6:7(5) על מיכאל יוז'ני (רוסיה, 46).
    לעומתו, בנטו התאמץ קצת פחות, שניצח 3:6, 4:6 את אוסקר הרננדז (ספרד).
    שעת המשחק: 14:30

* המשחק אמור להיות משודר באתר הזה.

* לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן

אליפות העולם לקבוצות - משחק הגמר: גרמניה vs סרביה !

הערב נקבע משחק הגמר באליפות העולם לקבוצות שנערכת בדיסלדורף, והוא יפגיש את גרמניה ו-סרביה.
    שעת המשחק: 13:00.

* להלן כל התוצאות באליפות. להלן הטבלאות הסופיות בבתים.

נשים: ורשה - משחק הגמר: א. בונדרנקו vs דולגרו !

מוקדם יותר היום, נקבע גם גמר הנשים בטורניר ורשה, והוא יפגיש את אלונה בונדרנקו (אוקראינה, 39) ו-אלכסנדרה דולגרו (רומניה, 201).
    דולגרו בת ה-20 העפילה ראשונה לגמר, אחרי שהפתיעה וגברה 4:6, 7:6(2), 1:6 על דניאלה האנטחובה (סלובקיה, 36).
    לעומתה, בונדרנקו התאמצה קצת פחות ב-2:6, 5:7 על אן קיוטאבונג (בריטניה).
    שעת המשחק: 12:45 בצהריים.

* המשחק ישודר בשידור ישיר ביורוספורט.

* המשחק אמור להיות משודר גם באתר הזה.

נשים: שטרסבורג - משחק הגמר: רזאי vs הראדצ'קה !

היום נקבע גם משחק הגמר בשטרסבורג, והוא יפגיש את ארויין רזאי (צרפת, 79) ו-לוסי הראדצ'קה (צ'כיה, 84).
    הראדצ'קה העפילה ראשונה לגמר, אחרי שניצלה פרישה של איומי מוריטה (יפן), במצב של 0:6, 0:1 לזכותה.
    גם רזאי ניצחה בקלות 4:6, 2:6 את ויקטוריה קוטוזובה (אוקראינה).
    שעת המשחק: 14:50

אמש התפרסמה הגרלת הגראנד סלאם השני של השנה - הרולאן גארוס (אליפות צרפת הפתוחה) !

דודי סלע (55) יפגוש בסיבוב הראשון את ג'אן-רנה ליסנארד (מונאקו, 221) שעלה מהמוקדמות.
    אם סלע יעבור אותו, הוא יחכה בסיבוב השני למנצח במשחק בין מארין סיליץ' (קרואטיה, 13) ליאן הנריך (צ'כיה, 73).
    כזכור, סלע הפסיד בסיבוב הראשון מאשתקד.

* למעוניינים, להלן הגרלת הגברים המלאה

* למעוניינים, להלן הגרלת הנשים המלאה

** הנושא המלא לרולאן גארוס יפורסם מחר..

כל המידע באדיבות האתרים:

הסבב המקצועני בגברים, הסבב המקצועני בנשים

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מתייחס רק לסיבוב הראשון של הארגנטינאים מפאת חוסר הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

דלפו - הגרלה קלה יחסית לדירוג שלו, עדיין הוא לא אמור להסתבך

בניגוד אליכם אני חושב שמארי הולך לטייל לשלב הבא מול צ'לה, במידה והסקוטי כשיר אל פלאקו לא יקשה עליו יותר מדי.

גאודיו...כל כך חבל שהוא קיבל את סטפאנק, הוא יתן פייט אבל לא יותר מזה, קיוויתי להגרלה קלה יותר שתאפשר לו לתפוס תנופה אולי לקראת ההמשך.

מונאקו - במידה והוא התאושש לגמרי מהפציעה באליפות העולם לקבוצות לא אמורה להיות לו בעייה, יהיה מאוד חבל אם הפציעה תפגע בו דווקא ברולאן גארוס

אני מוסיף את מקסי (מאצ'י) גונסאלס שהראה יכולת מצויינת באליפות העולם ואולי ימשיך את זה גם פה.

10. דקו Member

כתבה יפה
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.411.59431.html
    המשפט הכי טוב, דיוקו אחרי המשחק שלו במדריד מול נדאל
    "שיחקתי היום את הטניס הכי טוב שאני יכול לשחק על המשטח הזה. בפעם הבאה אני כנראה אקח שני מחבטים למגרש במצ'-פוינט. אני לא יודע מה עוד לעשות".

11. דקו Member

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה לא קלה לדודי, שגם אם יעבור את סרה, כמובן כפי שאפשר לראות מצפה לו מפגש מעניין וסופר קשה מול דיוקוביץ', נקווה שיגיע לפחות לסיבוב שני.

13. Selby Member

http://www.atpworldtour.com/1/posting/2009/311/mds.Xxx
    הגרלת קווינס.
    הגרלה לא נוחה לAROD, ההגרלה של מארי הרבה יותר קלה.
    את היואיט הוא ינצח לדעתי למרות שהוא מנחוס אבל סיליץ' ברבע הגמר קצת מפחיד אותי...

אה רגע נזכרתי שזה דיון נפרד מדיון הטניס, אז אם צריך להעביר תעבירו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/09
  14. דנידין Member

פדרר ישחק בהאלה לא?

15. אבו Member

כרגע כן, אבל בהחלט יש סיכוי סביר שיודיע על פרישה כדי לנוח אחרי העומס של השבועיים האחרונים.