בסדר, קרב תינוקות(שגם אני הייתי שותף בו) וויכוחים על למי יש יותר גדול. Well save it for another time.
תודה משחק מצויין בינתיים, כמה ראלים ממש יפים והרבה חוסר ריכוז של מונאקו עם טעויות אינפאנטיליות לצד נקודות מדהימות. למרות שקשה להגיד דבר כזה בטניס אני חושב שמונאקו שיחק היום יותר טוב מורדאסקו, הספרדי היה יותר מרוכז ברגעים החשובים בעוד מונאקו נכנס לתסכול מכמה מכות חסרות מזל או מאוד גבוליות... אני כותב את זה כשהתוצאה במערכה השנייה היא 4-2 ומונאקו נראה לגמרי בחוץ (מותר לקרוא לפסיכולוג באמצע משחק?) בתקווה להתאוששות מפתיעה של פיקו.
לא ראינו ביותר מדי פעמים השנה ניצוצות של "פדרר הישן" אבל כשכן ראינו זה כמעט תמיד היה נגד רודיק, רודיק הוא בין היחידים בצמרת שלפדרר יש עדיין עליונות מנטלית מוחלטת עליו (הרי שאר האמריקאים הם לא שחקני צמרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) ובגלל העליונות הזאת פדרר משחק עם הרבה פחות לחץ ואחר כך גם בא הטניס הטוב. בכלל, אם יש הוכחה לכך שטניס הוא 90% בראש זה שחקנים כמו פדרר ופיסטול פיט. יש קצת שיפור אצל רודיק מהבחינה הזאת, הוא קצת פחות מפחד כמו שכולם כבר פחות מפחדים, אבל עדיין ברור שבנקודות ובמשחקונים החשובים אין לו סיכוי. כמו שאמרתי, זה מאוד מרגיז שאת התצוגות הכי טובות שלו העונה פדרר נתן מול רודיק, באוסטרליה היה משחק מאוד יציב של פדרר, במיאמי לדעתי הוא דווקא שיחק טוב מאוד למרות שרודיק לקח מערכה ואם אני זוכר נכון הוא סיים עם יחס ווינרים-UFE חיובי, והמערכה השלישית היום הייתה פשוט מדהימה מצדו. וגם היום הוא סיים עם יחס חיובי, אני חושב שזה לא משהו יותר מדי נפוץ אצלו השנה... משחק בסדר גמור של רודיק, זה טוב לראות שהוא רציני עד כמה שאפשר לגבי עונת החימר הזאת בניגוד לשנים שעברו שהוא רק חיכה שה"סיוט" ייגמר ושהדשא יתחיל. אני באמת חושב שהוא שווה סיבוב שלישי ברולאן(עם הגרלה סבירה) ואם הוא אכן יגיע לשם זה ייתן לו 90 נקודות שביחד עם מה שהוא הרוויח בטורניר הזה זה יחזיר לו בחזרה כמעט את כל הנקודות שהוא איבד מרומא. ככה שהוא יוכל לצאת מעונת החימר הזאת מרוצה כי הייתה לו את האפשרות לנוח ולהתרענן לתקופה לא קצרה בלי שזה יפגע לו בדירוג. אני מקווה שלפני הדשא הוא יהיה במרחק סביר מדלפו ושיהיה לו פער בטוח מסימון ומורדאסקו. שמישהו יסביר לי מה ההיגיון בלשבץ רבע גמר אחד בצהריים ואת הרבע גמר שנפגש איתו ב10 בערב(שעון מדריד). קונספירציה, רוצים שמארי יהיה עייף מחר כדי שיהיה גמר נדאל-פדרר!
קודם כל שמארי יעבור את דל פוטרו.. זה טורניר משותף לנשים ויש עוד 4 משחקים שצריך לשבץ. והיה ברור שהדרבי הספרדי יהיה ב-8 בערב שעון מדריד..ככה שהיה ברור שמשחק אחד מרבע גמר הגברים יהיה בשעה הזאת.. אני מאמין שהחצי גמר של מארי/דלפו-פדרר יהיה המשחק המאוחר מחר..
גאודיו גובר על סאנטורו!!! ניצחון על שחקן טופ 50 ועוד שנערך במדינה שלו זה סימן מאוד מעודד, מקווה שמארגני הרולאן גארוס יקחו את זה בחשבון ושאל גאטו ימשיך בצ'לנג'ר של בורדו כמה שיותר. איך שאני כותב את זה אני רואה שהניצחון על סאנטורו כנראה שיכנע וגאודיו קיבל WC לרולאן גארוס - עכשיו רק לנצל את זה ליותר ממשחק אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
כן זה כמובן לא באנקר כמו פדרר-רודיק אבל למארי יש מאצ'אפ טוב כולל ניצחון אחד על חימר. לדעתי שני רבעי גמר שנפגשים צריכים להיות אחד אחרי השני בלו"ז.
אליאס, אם בא לך לעקוב, כרגע הוא משחק ברבע הגמר מול רקודרק. לתוצאות בלייב נתונים לחץ כאן ומברוק לגאודיו על ה-WC..סוף סוף הצרפתים קיבלו שכל.
מסכים איתך מאה אחוז, אני גם לא הבנתי למה עשו שמארי ישחק 7 שעות אחרי פדרר,זה ניראה מאוד מוזר וחובבני, במצב כזה לשחקנים אין הזדמנות שווה לנצח וזה לא בסדר.
אני משער שבגלל הגשמים הוא נאלץ לשחק פעמיים באותו יום (?). סה"כ שש מערכות ויותר מ-4 שעות נגד שני שחקנים שמדורגים הרבה מעליו, יפה מאוד בכושרו הנוכחי, מה גם שהוא נשאר בתמונה עד הסוף גם בהפסד.
תבינו שבטורנירים כאלה תמיד יש תוכנית יום ותוכנית ערב, אז יצא שרבעי גמר מצטלבים ישוחקו בהפרש שעות גדול. גם נאדאל משחק כמה שעות אחרי שג'וקוביץ' כבר נח..
ברור, אבל למה אי אפשר לעשות את שני רבעי הגמר של צד אחד בהגרלה בתוכנית היום ואת אלה של הצד השני בתוכנית הערב? זה לא רק ספציפית לטורניר הזה, צריך לשים לב לדברים האלה בכל טורניר ובמיוחד בסלאמים. אני מקווה שנאדאל יחסל אותו מהר כדי שמארי יתחיל את המשחק שלו לפני 11.
כבר ציינתי למה, כי היה את הדרבי הספרדי שהיה ברור שיהיה המשחק המרכזי בתוכנית הערב. וג'וקוביץ' שיחק היום גם בזוגות, אז לכן שיחק את המשחק היחידים בצהריים.. ויש עוד 4 משחקי רבע גמר בנשים שהיה צריך לשבץ אותם. אז מכל התסבוכת הזאת, זה מה שיצא..