דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בדיוק באתי לשאול עם מישהו ראה את נאלבאנדיאן ואיך הוא שיחק...
    סלבי ואבו - אתם אומרים שקוורי השתפר מאוד, אני אמנם לא ראיתי אותו יותר מדי לפני אבל מבלי להסתכל על הסטיסטיקה הרגשתי שהוא עושה הרבה UFE ושחלקם היו פשוט ממש לא ברורים. קצת לא מרוכז החור ואם אני לא טועה גם אחוז ההצלחה בסרב הראשון לא היה מרשים, דבר שאמור להיות נק' חזקה שלו.
    יכול להיות שזו פשוט חלודה של תחילת עונה או שאני טועה.

2. אבו Member

כן, נחנק במשחקונים הקריטיים. די מוזר, בהתחשב בכך שהצד המנטלי שלו דווקא די חזק.
    עדיין, הוא אף פעם לא יהיה שחקן לטופ(אין לו מספיק כישרון בשביל זה), אבל הוא שחקן מצויין שבהחלט יתפוס מקום קבוע וטוב בטופ המשני.

3. shlomydavid מנהלים

באיחור רב, להלן סיקור היום:

דודי סלע העפיל להגרלה הראשית באליפות אוסטרליה הפתוחה !

דודי סלע רשם הלילה הישג יפה, כשהעפיל להגרלה הראשית באליפות אוסטרליה הפתוחה - הגראנד סלאם הראשון של השנה.
    סלע הציל 5 נק' משחק (3 מהם במצב של 5:3 ו-40:0 במערכה המכרעת), לפני שהשלים ניצחון 0:6, 6:2, 6:8 על גרגה זמליה (סלובניה, 197).
    זו הפעם השלישית ברציפות שדודי סלע יהיה בהגרלה הראשית באליפות אוסטרליה הפתוחה.
    דודי סלע יפגוש בסיבוב הראשון בהגרלה הראשית את ריינר שוטלר (גרמניה, 31). כזכור, סלע ניצח את שוטלר בחצי גמר טורניר בייגי'נג החלומי שלו.
    אם סלע יעבור אותו, בסיבוב השני הוא יחכה למנצח במפגש בין ויקטור האנסקו (רומניה, 44) ליאן הנריך (צ'כיה, 78).

חואן מרטין דל פוטרו אלוף אוקלנד !

חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה) זכה הבוקר בטורניר אוקלנד, אחרי שגבר 4:6, 4:6 על סאם קוורי (ארה"ב).
    לדל פוטרו זהו תואר חמישי בקריירה, ובזכותו הוא יעלה לדירוג שיא בקריירה - מקום 6 בעולם (עלייה של 3 מקומות).
    בזכות ההישג גם קוורי ירשום דירוג שיא בקריירה - מקום 33 בעולם (עלייה של 3 מקומות).

http://www.atpworldtour.com/common/Photos/NewsArticles/delpotro_09auckland6-1.Xxx
    דל פוטרו והגביע.

דויד נלבנדיאן אלוף סידני !

דויד נלבנדיאן השלים מאוחר יותר יום מושלם לארגנטינה, כשזכה בטורניר סידני אחרי שגבר 3:6, 7:6(9), 2:6 על יארקו ניימינן (פינלנד).
    לנלבנדיאן זהו תואר 10 בקריירה, אבל למרות זאת הוא ישאר במקום ה-11 בעולם. לעומתו, ניימינן יעלה למקום ה-38 (עלייה של 2 מקומות).

http://img292.imageshack.us/img292/9229/sat4bn6.Xxx
    נלבנדיאן והגביע.

רוג'ר פדרר זכה בטורניר הראווה בקויונג.

רוג'ר פדרר (שוויץ, 2 בעולם) יגיע לאליפות אוסטרליה הפתוחה במומנטום חיובי, אחרי שזכה הבוקר בטורניר הראווה המסורתי בקויונג, מלבורן (אוסטרליה).
    פדרר ניצח בגמר 3:6, 1:6 בדרבי שוויצרי את סטניסלאס וורינקה, חברו ושותפו למדליית הזהב בטורניר הזוגות בבייג'ינג 2008.

http://img89.imageshack.us/img89/2478/4230879650un9.Xxx
    פדרר והגביע.

* בקרוב אוציא נושא רשמי לאליפות אוסטרליה הפתוחה..

כל המידע והתמונות באדיבות האתרים:

הסבב המקצועני בגברים, האתר, האתר

4. דנידין Member

מתי יפתח דיון אוסטרליה הפתוחה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. shlomydavid מנהלים

6. Selby Member

מה הוא מקנא במארי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    ברצינות, ביחידים יהיה לו קשה מאוד אבל אם הוא רוצה הוא יכול בכיף לבוא לזוגות ואני גם אצפה בו, בזוגות תמיד יש מקום לשחקנים עם משחק קלאסי, במיוחד כאלה עם סרב אנד וולי.

7. shlomydavid מנהלים

עדיין לא התאוששנו מהגמר המרתק באוסטרליה, וכבר אנחנו מסתכלים על הטורנירים שבפתח.
    הנשים יצאו לפגרת הפדרציה, אבל אצל הגברים יחלו מחר 3 טורנירים ברחבי העולם.

נתחיל בדודי סלע שישתתף בשבוע הקרוב בטורניר יוהאנסבורג (דרום אפריקה, סבב ה-250 נק', סה"כ פרסים - 500 אלף דולר).
    סלע 'זכה' להגרלה לא פשוטה, ויפגוש בסיבוב הראשון את דויד פרר (ספרד, 13 בעולם, 2 בטורניר).

המדורג הראשון בטורניר הוא ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת, 14).
    שחקנים בכירים נוספים בטורניר: מרסל גראנולרס (ספרד, 47), ג'רמי שארדי (צרפת, 61) וגיז'רמו גארסיה-לופז (ספרד, 74).

* הדירוג של הטורניר נעשה בשבוע קודם. הדירוג המצויין הוא החדש.

להלן הגרלת הטורניר המלאה.

להלן לוח הזמנים ליום ה-1 (קובץ Xxx)

* לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן

* טורניר נוסף לגברים שיתקיים בשבוע הקרוב הוא טורניר האולם בזאגרב (קרואטיה, סבב ה-250 נק', סה"כ פרסים - 450,050 יורו).
    המדורג ראשון בטורניר הוא איגור אנדרייב (רוסיה, 21 בעולם).
    שחקנים בכירים נוספים בטורניר: מארין סיליץ' (קרואטיה, 22), איבו קרלוביץ' (קרואטיה, 25) ופול-הנרי מת'יו (צרפת, 34).

להלן הגרלת הטורניר המלאה.

להלן לוח הזמנים ליום ה-1 (קובץ Xxx, יש להפחית מכל שעה רשומה)

* טורניר נוסף לגברים שיתקיים בשבוע הקרוב הוא טורניר החימר בוינה דל מאר (צ'ילה, סבב ה-250 נק', סה"כ פרסים - 496,750 דולר).
    המדורג ראשון בטורניר הוא פרננדו גונסאלס (צ'ילה, 18).
    שחקנים בכירים נוספים בטורניר: טומי רוברדו (ספרד, 19), אלברט מונטאנס (ספרד, 40), חוסה אקאסוסו (ארגנטינה, 46) וחואן מונאקו (ארגנטינה, 69).

להלן הגרלת הטורניר המלאה (קובץ Xxx)

להלן לוח הזמנים ליום ה-1 (קובץ Xxx, יש להפחית 7 שעות מכל שעה רשומה)

* וכאמור, הנשים יצאו השבוע לפגרה מהסבב, ובסוף השבוע הקרוב יחל גביע הפדרציה 2009.

נבחרת ישראל תתארח באוקראינה, במפגש במסגרת הסיבוב הראשון בבית העליון מ"ס 2.

להלן הסגלים המלאים של הנבחרות:

אוקראינה: אלונה בונדרנקו, קטרינה בונדרנקו, מריה קוריבצבה ואולגה סבצ'וק.

ישראל: שחר פאר, ציפי אובזילר, יוליה גלושקו וחן אסטרוגו.

היום נערכה מסיבת עיתונאים לקראת המפגש, לפני יציאתה של הנבחרת לאוקראינה. להלן קטע הוידאו ממנה.

* להלן כל המפגשים בשבוע הקרוב (כולל הסגלים המלאים).

כל המידע באדיבות האתרים:

הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים

8. piston Member

קאניאס (אחד הפופולארים בסויאסייד) הפסיד בסיבוב הראשון 4:6 6:4 6:2 לואיץ הצעיר המקומי, בהפתעה כבר בסיבוב הראשון.

אני בטוח שיש לא מעט מאוכזבים מכך בפורום...

9. VaN Member

עוד פעם אני מפסיד מול שחקן שמקבל WC, אבל יותר מאכזב לראות את קניאס מפסיד לכאלה שחקנים.

דודי אומנם פותח את הטורניר עם הגרלה לא קלה, אבל פרר רחוק מלהיות שווה את המיקום הנוכחי שלו. אם דודי ינצח את פרר הוא יפגוש את סימון גרול הגרמני החלש שהוא כבר ניצח לא מזמן, ושם הוא כבר יהיה פייבוריט.

10. shlomydavid מנהלים

הפסיד ל-WC מדורג 255 בעולם, אך קאניאס קאניאס..מה קרה לך. לפני כשנתיים עשית את ההפתעה הגדולה כשניצחת פעמיים תוך שבועיים את פדרר שהיה בשיאו..ומאז כמעט וכלום.
    אליאס, מצטער בשבילך..http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. piston Member

זה בהחלט מצער, כי רבים וטובים נפלו בהימור על קניאס.מ 22 השחקנים הרשומים, 19 בחרו להשתתף בטורניר זאגרב, ו 7 מתוכם בחרו בקאניאס.

ידוע למה שאר המשחקים מתעכבים ? גשם זה בטוח לא.

אני בספק שיספיקו לסיים את כולם עוד היום.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/09
  12. shlomydavid מנהלים

היה היום גם הסיבוב השלישי במוקדמות וכנראה שהמשחקים הללו התארכו.
    בטוח שיסיימו, להזכירך קרואטיה זה שעה אחורה מישראל, והרי אין בעייה של תאורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מה שכן, אני כנראה יפעיל בסואסייד את נוהל 'הסטנד ביי'. אני עדיין בהתלבטות לגבי זה..

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/09
  13. piston Member

אני חושב שאתה צודק, ושזה יהיה הדבר היותר נכון לעשות.

14. piston Member

סיליץ' מנצח בשתי מערכות חלקות את קלמנט בטורניר זאגרב 4:6 3:6.

wazza המתמודד שהגיע הכי רחוק באליפות אוסטרליה הפתוחה עוזב אותנו בסיבוב הראשון של הסואיסייד.

לי אישית זה נראה כמו הימור בשביל לצאת מהתחרות מוקדם (שון אמר שחוץ מגרנד סלאמס הטורנירים לא ממש מעניינים אותו).

בכל מקרה חלל שמיני של הסיבוב הראשון.

15. piston Member

היום הזה מראה סימנים של יום מלא הפתעותת בזאגרב.
    בינתיים מיכאל יוז'ני ש5 מתמודדים הימרו עליו בסואסייד (כולל אותי) מפסיד במערכה הראשונה 6:3.