דיון הטניס הרשמי 2008

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏25/7/07.

1. spiderman18 Member

שלומי, אולי אתה יכול לפרסם פה רשימה של זוכי ווימבלדון בשנים האחרונות+ תאריכ הגמר, זה נורא חשוב לי.
    תודה.

2. Selby Member

ברור שהוא יכול להגן על שטוטגארט בקלות אבל אני חושש ש:
    א) זה ייצור עליו עומס פיזי מיותר
    ב)ויותר חשוב, זה טורניר חימר וזה יכול להוציא אותו לגמרי מהפוקוס שהוא נכנס אליו על משטחים מהירים.
    ג)לא יהיה לו איפה לאחסן את המרצדס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

כולה 250 נקודות, הוא יכול להירשם במקום לטורניר על משטח קשה בארה"ב שייתן לו אותו מספר נקודות.
    אני חושב שהוא עושה פה טעות אסטרטגית.

3. Selby Member

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Championships%2C_Wimbledon
    תיכנס לפה, תרד למטה עד הסוף, יש לך שם שתי תיבות ירוקות, על זאת שלמטה תלחץ show ותבחר שנה.

4. shlomydavid מנהלים

זה לא בדיוק עומס, הוא הרי ינוח כשבוע אחרי הטורניר. זה עדיף מלשחק באינדיאנפוליס ומיד אח"כ לשחק במאסטרס טורונטו/מונטריאול. אינדיאנפוליס זה טורניר ההכנה היחיד על משטח קשה לפני המאסטרס. ד"א, הוא נותן רק 175 נק' למנצח.
    בגלל שזה טורניר חימר, הוא יכול גם לשחק בהילוך שני ועדיין לנצח. לא רואה מישהו שיכול להקשות עליו בטורניר הזה, אולי רק אלמגרו או קוהלשרייבר.
    אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה, אחרת באמת היה פורש מהטורניר. ד"א, יכול להיות שהוא גם התחייב לשחק שם מבחינת הספונסרים וכו'.

spiderman18, את הזוכים אתה תוכל לראות בלינק שהביא סלבי (הקדמת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx), אבל מבחינת תאריכים זה בעייה. תגיד לי פשוט איזה שנים אתה צריך, ואני יחפש לך.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/08
  5. Bayern Straße nach sechs

יופי של השקעה, הבהרת לי מספר דברים!

6. Selby Member

לא, יש שם גם תאריכים, אחרי שהוא בוחר שנה כתוב לו בצד ימין מאיזה תאריך עד לאיזה תאריך הטורניר נערך והרי גמר הגברים תמיד ביום האחרון.

לגבי שטוטגארט, אם הוא לא יצליח בעונת הקשים בארה"ב יהיה לנו את מי להאשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/08
  7. shlomydavid מנהלים

מצאת שם תאריכים לטורניר מלפני 2003 ?

והנה מצאתי תשובה מלאה: אתה נכנס לאתר הזה: http://www.atptennis.com/en/tournaments/profile/540.asp
    ואז למטה מצד שמאל יש את הזוכים, אתה לוחץ על כל אחד מהם, וזה פותח לך את ההגרלה של הטורניר, כאשר התאריכים רשומים בשורה העליונה (הגמר כמובן זה היום האחרון). יש שם את ה-40 טורנירים האחרונים.

8. Selby Member

כן, אתה צודק, אין תאריכים מלפני 2003.
    בכל מקרה, מה שאתה הבאת זה מצוין.

9. אבו Member

נדאל פצוע והוא פורש משטוטגרט, סוף סוף צעד נכון של נדאל שמעמיס על הגוף שלו אנרגיות בלתי רגילות שתוך שנתיים-שלוש יכולות לפרק אותו, בגלל סגנון המשחק שלו.

עוד שבועיים טורנטו.

10. Selby Member

מקור?
    אם זה נכון אני גם חושב שזו החלטה טובה, הוא ירד מרף 6000 הנקודות אבל אם יהיה יציב בעונת הקשים הוא גם יוכל לעבור 6300 בערך ואולי אפילו יותר.

11. shlomydavid מנהלים

Abu, תודה על העידכון, להלן המקור.
    הסיבה לפרישה: בעיות ברכיים, אולי בעיקבות הנפילה בגמר.

12. אבו Member

זה לא שהבעיות בברכיים בווימבלדון התחילו בגמר, זה עוד מהסיבובים הראשונים, הוא גם דימם מול שוטלר אם אני לא טועה.

הרופאים שלו ייעצו לו: "rest few days"

13. פול סקולס Member

נכון הגראנד-סלאם הכי חשוב הוא ווימבלדון, אחריו הרולאן גארוס, אחריו ארה"ב ואז אוסטרליה?

האם הסדר הזה נקבע לפי נקודות הדירוג והפרס הכספי שכל טורניר מעניק או שזה בגלל המסורת של כל אחד מהם וכו'?

14. shlomydavid מנהלים

מה ? אין דבר כזה הכי חשוב, אולי הכי אהוב על השחקנים/הצופים. ד"א, לא בטוח שזה הסדר..כל אחד והעדפותיו.
    מבחינת הנק' דירוג זה אותו דבר, והפרסים הכספיים הם גם דיי דומים (יש תחרות תמידית בין הגראנדסלאמים, ולכן כל שנה הסכומים עולים).

15. Selby Member

אפשר לדרג עפ"י פרסים כספיים ואז אם אני לא טועה הסדר הוא RG, ווימבי, USO וAO.
    מבחינת שחקנים כמובן שאין דירוג ואצל כל אחד זה מקרה פרטי אבל מבחינת איכות הטורניר(בעיקר מסורת) לדעת רבים וגם לדעתי הסדר הוא ווימבי,RG, USO וAO.

סדר העדיפויות שלי מכל הבחינות הוא USO, ווימבי, RG וAO.

כולם נותנים 1000 נקודות לזוכה.
    יש דיבורים על כך שבשנה הבאה המאסטרסים יהיו 1000 והGSים יהיו 2000.
    זה כמובן ייצור אינפלציה בנקודות וייצור מצב שאי אפשר יהיה להשוות את מספר הנקודות עם מספר הנקודות של שחקנים בעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/08