דיון הטניס הרשמי 2008

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by shlomydavid, Jul 25, 2007.

1. shlomydavid מנהלים

אכן כן..הודעה מפתיעה ביותר, שהדהימה את כל עולם טניס הנשים.
    נשאר רק לאחל לה בהצלחה בהמשך דרכה..

לגבי הדיעה שלך, אני מניח שאוהדי סרינה לא יסכימו איתך..
    אהה ולגבי הדירוג, מריה שראפובה (רוסיה) תתפוס את מקומה, ותעלה כבר בשבוע הבא למקום ה-1 בעולם.

Last edited: May 15, 2008
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כולם יקפצו מקום בדירוג. בכל מקרה הנין לטעמי תמיד הייתה סמפטית יותר מכולם. צנועה, חמודה ושקטה. אם לא בזין שלה יותר לשחק טניס, שתעשה חיים ותבלה איך שבא לה. בחורה נבונה ברמות צריכה לדעת טוב מאוד מה טוב לה.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם לדעתי שחקנית סימפטית שחבל שפרשה , אני מקווה שיום אחד תחליט לחזור...

4. פול סקולס Member

אחת השחקניות המוכשרות אי פעם, שידעה להביא לידי מקסימום את הנתונים הפיזיים שלה.
    מזכירה את פדרר באלגנטיות שלה.

5. דנידין Member

סימפטית אמיתית, מכה לטניס הנשים, כבר אין מה לראות שם.

6. Selby Member

בגיל כזה לפרוש, מוזר מאוד.
    היא טניסאית מדהימה בעלת סגנון משחק ייחודי, אבל אני לא אתגעגע אליה יותר מדי כי אם יש משהו אחד שאני שונא בטניס זה שמישהו שהוא לא אמריקאי נשאר כל כך הרבה זמן במקום הראשון.

ראפא נראה נוראי היום, פשוט קטסטרופה, עם כל הכבוד לתת למישהו כמו האיטלקי האלמוני להיות כל כך אגריסיבי והתקפי זה שערורייה.
    אם זה לא היה עצוב לראות את בלייק על החימר זה היה מצחיק, אני לא יודע איך רק לפני שבוע הוא הגיע לרבע הגמר ברומא, אין לו סיכוי להגיע לאותו הישג ברולאן והלוואי שאתבדה.
    אם כבר, אז לAROD יש סיכויי להגיע רחוק ברולאן אם יחלים עד אז(שלומי?).

7. דנידין Member

אתה חושב כמו כל שחקן מהשורה, למה לפרוש בגיל 25? נסה לחשוב מעבר לזה, למה לא לפרוש מוקדם אם לא מתחשק יותר? למה צריך להזיק עוד לגוף ולהעמיס עליו בידיעה שבעתיד כולם נפגעים מכך? אם בא לה לפרוש, סחטיין עליה שהיא לא מזילה ריר לעוד כסף וזורקת זין על כולם. גדולה.

ומה הקטע עם האמרקקים? הם בטוח היו נשארים בגלל הכסף, זה למה אתה מבין אותם יותר?

רפאל נראה היום ממוצע מינוס פלוס. קיבל יריב לא רע, אבל עבר אותו חלק בסופו של דבר. הלוואי על כולם להיות בכושר של נדאל בימים אלו.

8. Selby Member

אני פשוט מתחבר למנטליות הספורט של ארה"ב, יותר ממנטליות הספורט האנגלית אפילו אם להיות כנה.

ולגבי נאדאל, ברור שאני מתכוון ביחס לסטנדרטים שהוא קבע לעצמו על החימר, כי היום הוא התקשה משל שיחק בגמר הרולאן נגד פדרר בשיאו, זה לא אמור להיראות ככה מול סטאראצ'ה וזה מאוד עלול לא להספיק להמשך.

דרך אגב, חיייבים גם כמובן לתת קרדיט ליאנקו על ההדחה של בלייק, הוא שיחק טוב מאוד.

לנולה יהיה קשה מול שחקן חימר טבעי כמו צ'לה.

9. אבו Member

אני מבין שאתה מעדיף את מריה שראפובה?

10. דנידין Member

יש מקום בכלל לספורט האמרקאי בין הפרסמות? מה אתה מוצא בספורט האמרקאי הכה מסחרי וחסר להט? אפילו אני שאוהב רק NBA בגלל רמתו הגבוה, נגעל שאני רואה את הקהל.

אגב, שאראפובה זה השיא, פשוט שיא הגועל נפש. רק בגלל מה שהיא אי אני מאחל לה להפסיד.

11. Selby Member

מה מסחרי בטניס אמריקאי?
    הNBA והMLB הפכו למוצר רק בשנים האחרונות, זה מבטל את כל מה שהיה קודם?
    אבל זה לא התפקיד שלי לבצע את עבודת הסנגוריה, פשוט יש לי זיקה מאוד חזקה לארה"ב.

אני לא מאוהדי שראפובה, היא בן אדם מגעיל, אבל אני מעדיף אותה על פני הנין כי סגנון המשחק שלה יותר אטרקטיבי לדעתי.
    רק סרינה וונוס, וגם לינדזי.

נולה מגיש למערכה.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא בטניס אני רואה פחות זיקה לתרבות הספורט האמריקאית ואת זה אני אומר כנק' לטובת השחקנים האמריקאים.

נולה מפרק את צ'לה

Last edited by a moderator: May 15, 2008
  13. adirda Member

Masters Series Hamburg

פדרר , נאדל וג'וקוביץ העפילו לשלב הבא , בלייק בחוץ

פדרר מתחיל להגן על התואר , נאדל צריך להתחיל לעבוד
    (פורסם באתר הרשמי של הגברים)

http://www.atptennis.com/5/photos/2008/federer_rome654.Xxx

רוג'ר פדרר הביס את ג'ארקו ניימינן ב-58 דקות 6:1 , 6:3

רפאל נאדל מנצח את פוטיטו ב-2 מערכות 6:4 , 7:6

נובאק ג'וקוביץ הביס את צ'לה ב-2 מערכות 6:3 , 6:1

עוד תוצאות :

http://www.atptennis.com/5/photos/2008/kiefer_hamburg4.Xxx

ניקולאס קייפר מנצח ב-2 מערכות 7:5 , 7:5 את סטאניסלס ואורינקה , הפעם הראשונה שלו שהוא עובר לסיבוב השלישי מאז שנת 2001. המשחק ערך 2 שעות ו-24 דקות

ג'אנקו טיפסארביק מפתיע ומנצח את בלייק 6:4 , 3:6 , 3:6

http://www.atptennis.com/5/photos/2008/safin_hamburg4.Xxx

מארט סאפין מנצח 7:5 , 6:4 את תומס

14. דנידין Member

אני מסכים עם כך שהטניס האמרקאי שונה לחלוטין ב 180 מעלות משאר הספורט האמרקאי שזה נראה כאילו מגרשי הטניס בארה"ב זה מקום אחר בעולם. העסק עוד יחסית נקי מהמסחור בשאר ענפי הספורט, אבל גם לשם זה יגיע. האמרקאים יודעים לקלקל דברים טובים.

כמה כיף לראות את סאפין מנצח. סתם עושה קצת חם על הלב מידי פעם.

15. shlomydavid מנהלים

* Selby, אנדי רודיק ישחק כבר בשבוע הבא באליפות העולם לנבחרות (ARAG ATP World Team Championship), ויחד איתו ישתפו פעולה גם שאר נבחרת הדייויס של ארה"ב (ג'יימס בלייק והאחים בראיין).
    האליפות מתקיימת בדיסלדורף (גרמניה), ומשתתפים בה 8 נבחרות.
    ------------------------------------------------------

http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/hamburg_95x87.Xxx

אנדי רם ויוני ארליך הודחו אמש כבר בסיבוב השני, אחרי שנכנעו לטומי רוברדו (ספרד) ו-ליאנדר פאהס (הודו) - 6:3, 4:6 ו-10:2 בסופר טייברייק.
    רם וארליך ינוחו כ-10 ימים, ואז יחזרו לרולאן גארוס.

פדרר, נאדאל וג'וקוביץ' העפילו לשמינית הגמר ! בלייק, ברדיך וצונגה הודחו כבר בסיבוב השני !

היום ה-3 במאסטרס המבורג היה יומם של 3 הבכירים בטניס העולמי, ושלושתם העפילו לשמינית הגמר.
    רוג'ר פדרר (שוויץ, 1 בעולם ובטורניר) פתח את המסע להגנה על התואר עם טיול של 58 דק' מול יארקו ניימינן (פינלנד) - 1:6, 3:6. פדרר יפגוש בשמינית הגמר את רובין סודרלינג (שבדיה, 48), שהפתיע וגבר על ג'ו-ווילפרד צונגה (צרפת, 18) - 2:6, 5:7.
    לעומתו, רפאל נאדאל (ספרד, 2 בעולם ובטורניר) נאלץ להזיע שעתיים ו-7 דק' כדי לגבור 4:6, 6:7 על פוטיטו סטראצ'ה (איטליה), ולהעפיל לשמינית הגמר, ושם יחכה לו מפגש מעניין מול אנדי מארי (בריטניה, 14), שניצח בקלות 3:6, 3:6 את ג'יל סימון (צרפת).
    נובאק ג'וקוביץ' (סרביה, 3 בעולם ובטורניר) ניצח בקלות 3:6, 1:6 את חואן איגנסיו צ'לה (ארגנטינה), ויפגוש בשמינית הגמר למשחק מעניין את איבו קרלוביץ' (קרואטיה, 24), שהפתיע את טומי רוברדו (ספרד, 16) - 6:3, 2:6, 6:7.
    חואן מונאקו (ארגנטינה, 15) הביס 2:6, 1:6 את סימונה בוללי (איטליה), ויפגוש בשמינית הגמר את אנדראס ספי (איטליה, 43).
    יאנקו טיפסרביץ' (סרביה, 33) הפתיע וגבר 6:4, 3:6, 3:6 על ג'יימס בלייק (ארה"ב, 8), ויפגוש בשמינית הגמר את אלברט מונטאנס (ספרד, 78), שהפתיע גם הוא, כשגבר על חוסה אקאסוסו (ארגנטינה, 45) - 6:7, 3:6.
    מארט סאפין (רוסיה, 89) היה אחראי להפתעה השנייה של היום, כשהדיח את תומאס ברדיך (צ'כיה, 11) - 5:7, 4:6. סאפין יפגוש בשמינית הגמר את קרלוס מויה (ספרד), שגבר 5:7, 2:6 על אוליביה רוחוס (בלגיה).
    ניקולאס קיפר (גרמניה, 41) הפתיע שוב כשגבר 5:7, 5:7 על סטאניסלס וורינקה (שוויץ, 10), ויפגוש בשמינית הגמר את ניקולאי דוידנקו (רוסיה, 4).

להלן כל התוצאות ממשחקי אתמול.

משחקי שמינית הגמר (בסוגריים, הדירוג בטורניר):

12:00 בצהריים: דויד פרר (ספרד, 5) - פרננדו ורדאסקו (ספרד)
    12:00 בצהריים: יאנקו טיפסרביץ' (סרביה) - אלברט מונטאנס (ספרד)
    14:00 (משוער): חואן מונאקו (ארגנטינה, 12) - אנדראס ספי (איטליה)
    14:00 (משוער): רוג'ר פדרר (שוויץ, 1) - רובין סודרלינג (שבדיה)
    15:30 (משוער): איבו קרלוביץ' (קרואטיה) - נובאק ג'וקוביץ' (סרביה, 3)
    16:00 (משוער): מראט סאפין (רוסיה) - קרלוס מויה (ספרד, 11)
    17:30 (משוער): ניקולאי דוידנקו (רוסיה, 4) - ניקולאס קיפר (גרמניה)
    19:30 (משוער): אנדי מארי (בריטניה, 15) - רפאל נאדאל (ספרד, 2)

* שידור ישיר ב-ESPN.

** השידור ב-ESPN אמור להתחיל ב-15:00, אז כנראה הוא ישדר גם את סופו של המשחק של פדרר.

*** קיים סיכוי שהמשחקים המשודרים ישתנו.

*** יהיה ניתן לראות את כל המשחקים באתרי ההימורים הללו: זה (איכות טובה), או זה (איכות בינונית).

* ובשבילך Selby, האחים בראיין ישחקו ב-13:00 מול מרטין דאם ו-פאבל ויצנר (צ'כיה), ברבע הגמר בטורניר הזוגות.

למעוניינים, להלן לוח משחקי היום המלא (יש להוסיף שעה אחת לכל שעה רשומה).

לתוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר הרשמי של הטורניר.

http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/rome08.Xxx

אנה איבנוביץ' הודחה כבר בסיבוב השני ! שראפובה, קוזנצובה, יאנקוביץ והאחיות וויליאמס, העפילו לשמינית הגמר !

גשם לא היה היום ברומא, אבל הפתעה ענקית כן !
    המדורגת 1 בטורניר, אנה איבנוביץ' (סרביה, 3) הודחה כבר במשחקה הראשון בטורניר, כשנכנעה 6:4, 5:7, 6:2 לצבטנה פירונקובה (בולגריה, 64) בסיבוב השני.
    פירונקובה תנסה להפתיע בשמינית הגמר את ויקטוריה אזרנקה (בלארוס, 19), שניצחה בקלות 3:6, 2:6 את מוניקה ניקולסקו (רומניה).
    לעומתה, מריה שראפובה (רוסיה, 2) נאלצה לעבוד במשך שעתיים ו-50 דק' כדי להכניע את דומיניקה סיבולקובה (סלובקיה) - 2:6, 6:3, 4:6.
    שראפובה תפגוש בשמינית הגמר את קרוליין ווזניאקי (דנמרק, 36), שניצחה 3:6, 4:6 את יקטרינה מקארובה (רוסיה).
    ילנה יאנקוביץ' (סרביה, 4) ניצחה 1:6, 4:6 את פלאביה פנטה (איטליה), ותפגוש בשמינית הגמר את מריה קירילנקו (רוסיה, 26), שגברה על אנבל מדינה גאריגס (ספרד) - 3:6, 7:5, 2:6.
    סבטלנה קוזנצובה (רוסיה, 5) הביסה 2:6, 0:6 את אולגה גובורצובה (בלארוס), ותפגוש בשמינית הגמר את אליז קורנה (צרפת, 34), שניצחה בקלות 3:6, 2:6 את פרנצ'סקה סקיאבונה (איטליה).
    סרינה וויליאמס (ארה"ב, 6) הביסה 2:6, 0:6 את אלונה בונדרנקו (אוקראינה), ותפגוש בשמינית הגמר את שרה אראני (איטליה, 60), שהפתיעה עם 0:6, 3:6 קליל על אגנס (הונגריה, 15).
    אנה צ'קבטאדזה (רוסיה, 8) גברה 6:3, 6:7, 0:6 על קטרינה בונדרנקו (אוקראינה), ותפגוש בשמינית הגמר את אגניישקה רדוואנסקה (פולין, 16), שגברה על רוברטה וינצ'י (איטליה) - 6:3, 2:6, 2:6.
    ונוס וויליאמס (ארה"ב, 9) ניצחה 4:6, 1:6 את סמנתה סטוסור (אוסטרליה), ותפגוש בשמינית הגמר למשחק מרתק את ורה זבונרבה (רוסיה, 13), שגברה על איבטה בנסובה (צ'כיה) - 5:7, 6:4, 5:7.
    מריון ברטולי (צרפת, 11) גברה 4:6, 5:7 על וירג'יני רזאנו (צרפת), ותפגוש בשמינית הגמר את פטי שנידר (שוויץ, 12), שהביסה 1:6, 0:6 את וירג'יניה רואנו פסקוואל (ספרד).

להלן כל התוצאות ממשחקי אתמול.

משחקי שמינית הגמר (בסוגריים, הדירוג בטורניר):

14:00: מריון ברטולי (צרפת, 8) - פטי שנידר (שוויץ, 9)
    14:00: מריה קירילנקו (רוסיה) - ילנה יאנקוביץ' (סרביה, 4)
    16:00 (משוער): צבטנה פירונקובה (בולגריה) - ויקטוריה אזרנקה (בלארוס)
    16:00 (משוער): שרה אראני (איטליה) - סרינה וויליאמס (ארה"ב, 5)
    17:30 (משוער): קרוליין ווזניאקי (דנמרק) - מריה שראפובה (רוסיה, 2)
    18:00 (משוער): אנה צ'קבטאדזה (רוסיה, 6) - אגניישקה רדוואנסקה (פולין, 12)
    19:30 (משוער): סבטלנה קוזנצובה (רוסיה, 3) - אליז קורנה (צרפת)

* שידור ישיר ביורוספורט.

** השידור השני ביורוספורט אמור להתחיל ב-18:30, אז כנראה הוא ישדר גם את סופו של המשחק של שראפובה.

*** קיים סיכוי שהמשחקים המשודרים ישתנו.

*** יהיה ניתן לראות את רב המשחקים באתר הזה (לא ידועה האיכות).

למעוניינים, להלן לוח משחקי היום (יש להוסיף שעה אחת לכל שעה רשומה).

לתוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר הרשמי של הטורניר.
    ---------------------------------------------------------------------

עידכונים נוספים:

* הראל לוי הודח אמש בשמינית הגמר בצ'לנ'ג'ר סן רמו, אחרי שנכנע לדייגו חונקאירה (ארגנטינה, 189) - 5:7, 6:4, 6:1.
    לוי המתיק את הדחתו ביחידים, אחרי שהוא ושותפו ג'ים תומאס (ארה"ב), העפילו לחצי גמר הזוגות, אחרי שגברו 6:7, 3:6 על גאסטו אליאס ולאונרדו טאברס (פורטוגל).
    לוי ותומאס (1 בטורניר) יפגשו בחצי הגמר את חואן-מרטין אראנגורן (ארגנטינה) ו-מרטין סלאנאר (אוסטריה).

* יוליה גלושקו (755) העפילה לשמינית הגמר בטורניר ITF על חימר בפולין (סה"כ פרסים - 25 אלף דולר), אחרי שרשמה ניצחון יפה על טינה שצ'יצ'טל (אוסטריה, 237 בעולם) - 3:6, 6:2, 6:7.
    גלושקו העפילה להגרלה הראשית בטורניר אחרי שרשמה ניצחון נאה גם על יריבה מפולין (460) בסיבוב המכריע במוקדמות.
    גלושקו תפגוש בשמינית הגמר את אוקסנה טפליאקובה (אוקראינה, 536).

* גיז'רמו קוריה (ארגנטינה, 812) הודח אמש בשמינית הגמר בצ'נלנג'ר בדנמרק, אחרי שנכנע לאיבן נבארו (ספרד, 127) - 7:6, 6:3.

הבאנרים והמידע באדיבות האתרים:

הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים