סתם כי זה משחק יפה מאוד... כן, זה רק הטורניר השני שלו והוא משלם על כך, למה הוא לא שיחק אפילו ברוטרדאם או בממפיס כדי לחזור לכושר? שומר על ההגשה, 4-2. 5-3.
בשנה שעברה הוא עשה את אותו הדבר, וזכה בטורניר.. בעיקרון לפדרר יש לו"ז כמעט קבוע, והוא נוהג לשחק בטורנירים יוקרתיים שמעניקים הרבה נק' דירוג. יכול להיות שההפסד בחצי הגמר באוסטרליה השפיע עליו ככה ?
בסדר, אבל אם הוא רואה שהוא מאבד גראנד סלאם הוא צריך לחשוב על לשחק כמה שיותר. 6-4, מארי ניצח, הוא מדהים במשחק ההגנה שלו ובanticipation בעיקר. זה אומר משהו על הדירוג? (אם מישהו ראה את השטות שרשמתי פה קודם, שיתעלם, זה כי לקראת הסוף הלך לי השידור, אז רק עקבתי אחרי התוצאות ושראיתי שמארי לקח מערכה שלישית הייתי בטוח לרגע שזה הטוב מ5 בטיפשותי)
http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/graphics/logos/bangalore.Xxx ציפי אובזילר תחל את הטורניר מחר ב-7:30 בבוקר, כשתתמודד בסיבוב הראשון מול אנג'ליקה בצ'מן (גרמניה, 155 בעולם) שעלתה מהמוקדמות. כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר "LIVE SCORE". אנדי מארי הדיח את רוג'ר פדרר בסיבוב הראשון בדובאי ! הפתעה גדולה הערב בטורניר דובאי, כשאנדי מארי (בריטניה, 11 בעולם) גבר 7:6, 3:6, 4:6 על רוג'ר פדרר (שווייץ, 1 בעולם ובטורניר), והדיח אותו כבר בסיבוב הראשון ! זוהי הפעם הראשונה מאז מאסטרס סינסנטי 2004, בה פדרר מפסיד כבר בסיבוב הראשון. אז זה קרה מול דומניק הרבטי הסלובקי. בנוסף יש לציין, שפדרר הפסיד בשנה שעברה במשחקו הראשון באינדיאן וולס, אבל זה היה 'רק' בסיבוב השני, כי הוא קיבל Bye בראשון. מארי יפגוש בשמינית הגמר את פרננדו ורדאסקו (ספרד), שגבר 6:7, 6:4, 1:6 על ריינר שוטלר (גרמניה). במשחקים נוספים בסיבוב הראשון בדובאי (בסוגרים הדירוג בטורניר): דויד פרר (ספרד, 4) - טומי האס (גרמניה): 3:6, 0:6. ניקולאי דוידנקו (רוסיה, 5) - מוחמד גאריב (כווית): 4:6, 0:6. פבריס סנטורו (צרפת) - מיכאיל יוז'ני (רוסיה): 3:6, 4:6. יאן הרניך (צ'כיה) - סטניסלס וורינקה (שוויץ): 4:6, 4:6. איגור אנדרייב (רוסיה) - יאן מינאר (צ'כיה): 3:6, 4:6. לפרטים ועידכונים נוספים, להלן האתר הרשמי של הטורניר. * מבחינת הדירוג העולמי, אם נאדאל יזכה בדובאי, אז הפער בינהם יצטמצם ל-120 נק' בלבד. כדי לעבור את פדרר, נאדאל יצטרך לזכות גם בדובאי, אינדיאן וולס ומיאמי. אבל במקביל הוא יצטרך שפדרר יפסיד לפחות ברבע הגמר ב-2 הטורנירים האחרים. בכל מקרה, המשך השנה צפוי להיות צמוד ומותח מהרגיל. הבאנרים והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים, האתר
השאלה מה קורה לפדרר? 3 אפשרויות: - או שהוא בתקופה רעה, כלום לא הולך, בעיות אישיות נוספות בבית או מי יודע איפה, פיזית - פציעות וכו' - או שהוא לא באמת נותן הכל בטורנירים הקטנים, כי בשנים האחרונות הוא הפסיד כמה כאלו וניצח את הטורנירים הגדולים בלי יותר מידי בעיות. - או שהוא מעבר לשיא בשלב די מוקדם ומעכשיו הוא תמיד יהיה בירידה. את זה קשה לדעת כרגע כי זאת רק תקופה, אבל פדרר לא ילד וזה יכול לקרות בשלב כזה של הקריירה.
אפשרויות נכונות. את התשובות עליהן יהיה ניתן לקבל רק אחרי האינדיאן וולס ומיאמי. ------------------------------------------ http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/graphics/logos/bangalore.Xxx ציפי אובזילר העפילה הבוקר לשמינית הגמר בבנגאלור, אחרי שהביסה 2:6, 3:6 את אנג'ליקה בכמן (גרמניה). אובזילר זכתה ב-35 נק' דירוג ופרס כספי של 7,820 דולר, ותתמודד בשמינית הגמר מול סרינה וויליאמס (ארה"ב, 11 בעולם). http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/lasvegas08.Xxx דודי סלע יחל את הטורניר הלילה בחצות (משוער), כשיתמודד בסיבוב הראשון מול פרננדו גונסאלס (צ'ילה, 13 בעולם). * במשחק שהיה אמור להיות צמוד בין שני המדורגים 1 בעולם לשעבר, לייטון יואיט (אוסטרליה) הביס 2:6, 1:6 את מאראט סאפין (רוסיה) שממשיך לצנוח. יואיט, אלוף הטורניר ב-2007, יחכה בשמינית הגמר למנצח במשחק בין ג'וליאן בנטו (צרפת) ליונאס ביורקמן (שבדיה). במשחק נוסף בסיבוב הראשון, ג'יזרמו קאניאס (ארגנטינה) גבר 3:6, 6:7 על תומאס יוהאנסון (שבדיה), ויחכה בשמינית הגמר למנצח במשחק בין ויקטור האנסקו (רומניה) לכריס גוצ'יוני (אוסטרליה). כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר "LIVE SCORES CLICK HERE" (מצד ימין). http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/dubai08.Xxx בדובאי יערכו היום מ"ס משחקים מעניינים: 12:00: ג'יל מונפיס (צרפת) - תומאס ברדיץ' (צ'כיה) 13:45 (משוער): פיליפ קוהלשרייבר (גרמניה) - רפאל נאדאל (ספרד) 17:00: נובאק ג'וקוביץ' (סרביה) - מרין צ'יליץ' (קרואטיה) 18:45 (משוער): אנדי רודיק (ארה"ב) - חואן קרלוס פררו (ספרד) * שני המשחקים הראשונים ישודרו בערוץ יורוספורט, אבל את שני האחרים אני מקווה שיהיה ניתן לראות באתר יורוספורט באינטרנט או באתר הנ"ל: כאן כל התוצאות באתר הרשמי של הטורניר. הבאנרים והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
רפא השיג את השבירה במערכה המכריעה 3-2 לו והוא מגיש נגד קולשרייבר(הגרמני הבכיר לפי איך שהאס נראה). שלומי, שמעת מה פדרר אמר אחרי המשחק? איזה זבל הוא, לא יודע להפסיד בכבוד. עריכה: הוא נשבר, שבר שוב ולקח את המשחק 6-4 בשלישית ו2-1 במערכות.
אני שמעתי את הראיון, אז אני יודע באיזה טון הדברים נאמרו: "הוא לא שינה את סגנון המשחק שלו מאז הפעם האחרונה שנפגשנו. לא שאני מאוכזב(זהירות, טון מתנשא מאוד לפניך) אבל באמת חשבתי שהוא ישנה כמה דברים בשלב הזה. הוא הולך לרוץ עוד הרבה אם הוא מתכוון רק לחכות לטעות של היריב. כן, עשיתי הרבה UFE, אבל זה הסגנון שלי, אני מעדיף לקחת סיכון מאשר לחכות לטעות של היריב. זה מה שהוביל אותי לאיפה שאני נמצא בו, אבל מי יודע, אולי מארי יפתיע את כולנו וימשיך עם הסגנון הזה"
http://www.sonyericssonwtatour.com/3/global/graphics/logos/bangalore.Xxx ציפי אובזילר תתמודד היום ב-13:30 בשמינית הגמר מול סרינה וויליאמס (ארה"ב, 11 בעולם). כל התוצאות בלייב נתונים באתר הרשמי של הטורניר "LIVE SCORE". http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/lasvegas08.Xxx דודי סלע שוב לא הצליח לרשום ניצחון ראשון העונה בטורניר מסבב ה-ATP (לא כולל גראנד סלאם), לאחר שנכנע כבר בסיבוב הראשון בלאס וגאס לפרננדו גונסאלס (צ'ילה) - 6:2, 7:6. גונסאלס יפגוש בשמינית הגמר את יבגני קורולב (רוסיה). סלע שהרוויח בטורניר 4,000 דולר, ימשיך לטורניר האינדיאן וולס (ארה"ב). http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/dubai08.Xxx תוצאות בולטות מאתמול (בסוגריים הדירוג בטורניר): רפאל נאדאל (ספרד, 2) - פיליפ קוהלשרייבר (גרמניה): 6:3, 1:6, 4:6. נובאק ג'וקוביץ' (סרביה, 3) - מרין צ'יליץ' (קרואטיה): 4:6, 3:6. אנדי רודיק (ארה"ב, 6) - חואן קרלוס פררו (ספרד): 2:6, 4:6. תומאס ברדיץ' (צ'כיה, 8) - ג'יל מונפיס (צרפת): 3:6, 2:6. והיום יערכו בדובאי מ"ס משחקים מעניינים: 12:00: אנדי מארי (בריטניה) - פרננדו ורדאסקו (ספרד) 14:45 (משוער): מיכאיל לדובסקי (רוסיה) - רפאל נאדאל (ספרד) 17:00 (משוער): פבריס סנטורו (צרפת) - נובאק ג'וקוביץ' (סרביה) 18:45 (משוער): אנדי רודיק (ארה"ב) - פול-הנרי מתיו (צרפת) * כל המשחקים ישודרו בערוץ יורוספורט (השידור במשחק השלישי יחל ככל הנראה ב-17:30) כל התוצאות באתר הרשמי של הטורניר. הבאנרים והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
תיקון לגבי המשחק השני, שיתחיל אחרי המשחק בין מארי לורדאסקו, שנמצא עכשיו בשלבי ההכרעה: נאדאל ישחק מול שחקן רוסי בשם Ledovskikh, את פיליפ קוהלשרייבר הוא ניצח כבר כפי שרשמת בסיבוב הראשון.
כנראה שאין חיה כזאת "סינדרום פדרר" בדומה לסינדרום מכבי כי נלבנדיאן, דיוקוביץ' ועכשיו מארי לא נראים מושפעים. הלוואי שיהיה מארי-נדאל, המשחק ייגמר אחרי 8 שעות.
ראית את נקודת המשחק ? לא יאמן כמה ראלים היו בה..הצלחת במקרה לספור ? ובקשר ל'משאלה שלך', זה יכול לקרות רק בגמר, אם וכאשר שניהם יגיעו לשם.
של מארי? כן, אבל זה לא היה משהו מיוחד לדעתי, בסה"כ נקודה רגילה של מארי רק שורדאסקו פחד ליזום בנקודת משחק לרעתו אז קיבלנו ראלי של 30+ משעמם מאוד, לא כמו כאלה שיש במשחקים של נדאל, אבל בהחלט דרך נחמדה לסיים משחק. הטעות שמארי עשה אחרי שהוא לקח את המערכה הראשונה היא שהוא לא הלך לבקהאנד של ורדאסקו מספיק אלא יותר ניסה להחליף כיוונים וליזום, הסט השלישי היה מותח ואיכותי. אני חושב שנדאל מאוד שיפר את המשחק שלו בפגרה. הוא הגיש היום לא פעם יותר מ200 קמ"ש, הוא חובט את הפורהאנד ובעיקר את הבקהאנד לא יותר חזק באופן משמעותי(אם כי יש שיפור) כי את הכוח כבר מזמן יש לו, אבל השחרור של החבטה מהיר בטירוף לפעמים ובכל זאת העוצמה לא משתנה. אני מתכוון לכך שלמשל אם חובטים לו כדור עמוק הוא יכול להגיב כאילו זה חבטה רגילה וזה מאוד מאוד יפה. אבל אמרתי כמעט את אותם הדברים בAO וכולם זוכרים מה קרה... לא ידעתי שמארי-נדאל זה רק יכול להיות גמר, כי אתה יודע, אין באותו חלון של התוצאות את ההגרלה המגניבה הזאת כמו שיש בסלאמים שאפשר לכתוב את השם של השחקן ואתה מוצא אותו בהגרלה ואת המסלול שלו. דיוקוביץ'-נדאל זה חצי, נכון? הידעת שמארי טוען כי המשחק הכי טוב בקריירה שלו היה המשחק הארוך ההוא נגד נדאל(נראה לי AO2007) למרות שהוא הפסיד ב5 מערכות? *סרינה נראית זוועה, היא צריכה לחזור לכושר גופני(ראיתי תקציר למשחק שלה נגד סרינה בGD-Spors בסופקאסט).
אוף, עד שהתרגלתי לאיכות של יורוספורט ושכחתי את טראומת השידור הסיני שוב יורוספורט לא משדרים, יש עכשיו נולה-סנטורו ואין כלום, מה יהיה?