אני לא מפקפק ביושר שלו, כמו שכתבתי לפי המשחק (לפחות עד המערכה המכריעה) לא ראיתי שום סימן לפציעה של פדרר. ובניגוד למשחקים האחרונים של רוג'ר היה נראה לי שבמשחק הזה הוא לא סובל מכאבים. ובתור אחד שפצוע בגב התחתון ציפיתי לראות לפחות משהו כבר בתנועה שלו, לא ראיתי ולכן חשבתי שהוא החלים. לא חשבתי שהוא זייף פציעה אלא שבמשחק הזה ספציפית היא לא מפריעה לו.
אבל פציעה יכולה יום אחד להרגיש טוב ויום אחר אם אתה מעמיס היא מסמנת לך בכאבים. תגדיל את הראש, פדרר אחרון שישפיל את עצמו עם טיפולים כל רגע. הוא פשוט לא מוכן לפרוש, הוא נלחם בזה!
שיהיה ברור, לא קבעתי שום דבר. לא שפדרר ממציא ולא שהוא עומד להתפרק על המגרש. מה שכתבתי הוא שפדרר שיחק טוב בשתי המערכות הראשונות ולא ניכרת בו הפציעה, אני לא מבןי למה צריך לתת לדבר כזה הוכחות או להתעצבן. עכשיו כשרואים שהפציעה אכן מציקה לו זה רק מגדיל את ההישג השתי המערכות הקודמות. ושוב כמו שכתבתי, לפי המשחק של היום מגיע לשניים לעלות, חבל מאוד על ההפסד במשחק מול סימון, נקווה שהפציעה לא תסגור את המשחק. ---- מה שבטוח, מארי לא פצוע. איזה מהירות ואיזה אנטיסיפיישן יש לילד הזה, לא יאומן.
כי הוא בניגוד אליך גאון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx זה למה הוא בטלויזיה ואנחנו מול המחשב. לא פצוע? עד כדי כך השנאה דפקה לכם ת'שכל?
VaN, אחרי שעכשיו יותר פירטת הבנתי את הכוונה שלך. בסדר גמור. הרי לטעון על זיוף או משהו כזה, אחרי שפדרר פורש ברבע גמר מאסטרס טורניר קודם לכן בגלל הפציעה הזאת, ואחרי שמול סטפנק וסימון ראו בבירור שיש פציעה, וכאשר ברור שמדובר באחד השחקנים ההוגנים בסבב(אף פעם לא פרש באמצע משחק!!!אף פעם!!!- זה הרי טמטום ולא שווה תגובה בכלל. אבל, תיהיה בטוח שגם בשתי המערכות הראשונות למרות שזה לא הורגש יותר מדי חיצונית, הוא הרגיש את הכאבים. במערכה השלישית זה כבר התפרץ לגמרי החוצה והתחיל להשפיע גם חיצונית. משחק מדהים, בכל מקרה.
מסכים לגמרי ובגלל זה לא הגבתי להערות על זיוף, אלא רק על כך שפדרר משחק טוב ולא מראה סימנים של פציעה כמו שהראה בשני המשחקים הקודמים. פציעות גב תמיד מציקות, ולכן ציפיתי לראות סימנים לפציעה כזאת היום בשתי המערכות הראשונות, בגלל שלא ראיתי סימנים כאלה ובגלל שפדרר עצמו אמר שהוא מרגיש יותר טוב בכל יום שעובר חשבתי שהוא החלים. מסתבר שטעיתי, ומותר לי, בסך הכל אני לא מתיימר להיות פיזוטרפיסת או מומחה תנועה. באמת משחק ענק, ואפשר לראות למה למאריי יש את המוטיבציה הגדולה הזאת לנצח את המשחק. כל שחקן היה רוצה לנצל את ההזדמנות ולהוציא מהטורניר את המתחרה הגדול בויתר שלו על התואר, גם אם הוא כבר יודע שיעבוד שלב.
אנדי מארי הטניסאי הכי טוב בעולם! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx (טוב, לפחות עד שנאדאל יחזור לכושר שיא) לא האמנתי שפדרר יפסיד אחרי שהוא הציל 7 נקודות משחק(קצת בעזרתו של מארי) אבל מארי לא נבהל והמשיך לעשות את אותו הדבר כי הוא ידע שבסופו של דבר פדרר יעשה את הUFE גם בנקודת משחק וזה מה שהיה. בגיל 21 הוא יותר גבר מ99% מהטניסאים בסבב, בדיוק כמו נאדאל בקטע הזה. הניצחון הגדול בקריירה שלו לדעתי(בהתחשב בנסיבות), אני טועה? ואם כבר דיברתי על השרירן, אתם יודעים מה החלום הרטוב שלי? גמר רולאן בשנה הבאה מארי-נאדאל. רק מארי מסוגל לנצח את נאדאל על חימר כשזה באמת חשוב ואני לא רוצה להגזים אבל מארי לא נופל מנאדאל כל כך במשחק ההגנה ואיכשהו, עד כמה שזה נשמע מצחיק כשמסתכלים על מבנה הגוף של נאדאל לעומת מבנה הגוף של מארי, מארי גם לא נופל ממנו בהרבה באתלטיות.
מארי אפילו יותר זריז ומהיר לכדורים רחוקים מנדאל. לקבוע שהוא יותר טוב מפדרר או הכי טוב בעולם, את זה לא הייתי עושה אחרי ה USO ומשחק צמוד היום. הוא ניצח פדרר פצוע וגם זה בקושי.
משחק ענק,ללא ספק אחד מ3 הטובים השנה(יחד עם הגמר של ווימבלדון,והמשחק של נדאל וסימון במדריד),לפי איך שזה ניראה בכל התקופה האחרונה,ניראה שמארי הולך לשלוט הרבה זמן במשטחים הקשים,לגבי חימר יהיה באמת מעניין לראות אם הוא יכול לתת פייט לנדאל. אם אני לא טועה,ההפסד הזה של פדרר הוריד אותו למקום ה3 בעולם,שזה דבר שהוא פשוט לא יאמן,אם מישהו היה אומר את זה בתחילת השנה,היו חושבים שהוא לא נורמלי.
לדעתי זה ייקרה רק אם ג'וקוביץ' ייזכה בטורניר וגם בזה אני לא בטוח. מאוד רציתי לראות NBA הלילה אבל האחים מחר ב9 בבוקר, חבל...