תודה שלומי , בינתיים שאני לא רואה את המשחקים הפורום פה זה מה שנותר בשביל הדיווחים... ווילי וטורסנוב ביחד בזוגות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx , כנראה שטורסנוב התאושש מכל הקללות שהוא ספג מהקהל הארגנטינאי - לא יודע למה אבל הקהל "נדלק" דווקא עליו ולא עזב אותו לאורך התחרות. דקו - אמנם אני מסכים איתך אבל אני לא שוכח את החצי מול רוסיה שהגיע גם היא בהרכב חסר ועשתה הרבה בעיות...
תודה אליאס, רק שכחתי לציין שמחר קאניאס ישחק גם ביחידים מול ויקטור קריבוי (רומניה). שעת המשחק תהיה בסביבות 14:15.
אני מאוד מקווה שנובאק יעשה את העבודה מחר אף על פי שהוא לא היה מבריק במיוחד אתמול. במידה ולא, קשה לי לראות מצב שהוא מנצח את טסונגה במשחק האחרון. שלומי אם אני לא טועה דוידנקו רוסי ולא צרפתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
ורדסקו\רוברדו זה הרמת ידיים לחלוטין, שניהם באמת לא ייתנו שום פייט לא לנלבנדיאן ולא לדל פוטרו. לספרד אמנם יש את הכמות הגדולה ביותר של טניסאים בטופ 100, אבל מבחינת עומק ואיכות הם עדיין לא מתקרבים לרמה של הצרפתים, לדעתי. הצרפתים טובים הרבה יותר וגם מגוונים הרבה יותר. נחזור להתחלה, עדיף לעלות עם דוד פרר, כי אצלו תמיד צריך לקחת את הסיכוי, גם אם הוא אפסי(משהו בכיוון 3%), שהוא יכול לשחזר את היכולת ביום נתון של דוד פרר של העונה שעברה(איזה שחקן הוא היה...). אצלו אתה יודע שהוא יכול להציג יכולת גבוהה ברמות הכי גבוהות, רוברדו וורדסקו(נראה לי שהוא יעדיף להישאר במיטה עם אנה)- NOT. מעבר לזה שבאמת, כמובן שהגזמתי עם הצחוקים על פרר. היא אמנם עושה מעצמו בדיחה בחודשים האחרונים, אבל גם ביכולת העכשווית שלו הוא עדיף על כל ספרדי אחר חוץ מנדאל ולופז(לגבי לופז, תלוי במשטח). אבל זה עדיין לא מספיק כדי לנצח את נלבנדיאן או דל פוטרו, סט במקרה הטוב. לגבי רוסיה, הרכב חסר ועדיין, לטעמי הם עלו עם הכלים הכי טובים שלהם בסופו של דבר. דווידנקו כמובן, ובזמן הנתון ההוא אנדרייב הייתה הבחירה הטובה ביותר, הוא היה בכושר נהדר. לא היה להם מישהו טוב יותר. בכל מקרה, כל דבר אחר פרט לזכייה של ארגנטינה, ובזחילה, תיהיה הפתעה גדולה מאוד. מילא היה לספרדים את הביתיות שהייתה מעט מאזנת את הסיפור, אבל זה בארגנטינה וזה לדעתי חותם את המפגש הזה.
איבדתי ענין בגמר הנשים בערך באמצע המערכה השנייה. מאותו רגע היה כתוב על המשחק הזה ונוס. זבונרבה לא ברמה של וויליאמס ובסבב איכותי יותר, כמו זה של לפני שנתיים או שלוש למשל, אני מסופק שהיא כלל הייתה עולה לחצי הגמר.
אבו - אני שמח לשמוע שתופסים פה כ"כ מנאלבאנדיאן - גם אחרי השנה שהוא עבר כולל מפגש הדייויס מול רוסיה - ומדלפו - שלא 100% כשיר ושעדיין צריך להוכיח שזו לא הייתה התפרצות חד פעמית - ואני מודע לכך שארגנטינה כרגע פייבוריטית , אני פשוט לא חושב שזה כ"כ קיצוני כמו שהצגת את זה. פליסיאנו יכול לנצח את שני הארגנטינאים הבכירים אם יתעלה , את פרר באמת קשה לי לראות מוציא מערכה כרגע.
:aaarofl: המשחק של האחים ישודר בבטפייר! אני מקווה שזה יעבוד לי, משחק ראשון שאני צופה באחים מאז גמר הUSO, אני רוצה לראות בעצמי מה לא בסדר עם הכתף של בוב. אבו, אני דווקא לא חושב שלעלות עם ורדאסקו\רוברדו זה יותר להרים ידיים מלעלות עם פרר. על משטח מהיר, בכושר של פרר, אין לו יותר סיכוי מלורדאסקו\רוברדו.
כי טניס נשים זה לרוב חלש, פשוט זה לא זה. אמרתי כאן שטצונגה יגיע לחצי הגמר, אבל אחרי ההפסד ההוא אני קצר חוזר בי. לא רואה אותו עושה משהו מול הגדולים בסבב. עדיין לא, אולי מאוחר יותר. פדרר נראה עייף וההחלטה שלו לנוח הייתה ההחלטה הנכונה. הוא לא היה צריך לחזור לשחק חודש שעבר והיה צריך לנוח עד העונה הבאה.
יש!!!! קודם כל , http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לבטפייר על ההחלטה לשדר זוגות, השידור היום היה 10, עבד לי חלק במשך כל המשחק בלי בעיות בכלל. השדרים היו אחלה, ממה שהבנתי הפרשן קשור לקוצי\מודי(איזה שמות משפחה קורעים :aaarofl: ), אולי המאמן שלהם. בכל מקרה, אני זוכר שבווימבלדון האחרון שידרו זוגות וזוגות מעורבים בספורט5, איפה הם ואיפה השדרים של מאסטרס סירייס TV שמתייחסים לענף טניס הזוגות בשיא המקצוענות והרצינות. שאפו. עכשיו נעבור למשחק: קודם כל, נאולס ובוהאפטי הם אחלה צמד שבעולם וכמו שהדירוג RACE שלהם אומר הם באמת הצמד השלישי בטיבו בעולם. הם מאוד שלמים, מהבחינה שלנאולס יש משחק רשת נהדר ובוהאפטי הוא הגראונדסטרוקר וככה הם משלימים אחד את השני והם מאוד יציבים ועקביים ולא תלויים בהגשות שלהם כי הם מסוגלים לשבור כל צמד עם ההחזרות הנהדרות האלה. לגבי האחים, בהחלט ניתן להבחין שהכתף של בוב פצועה והשדרים דיברו על זה. מבחינת גראונדסטרוקס ומשחק הרשת זה לא ממש משפיע, למרות שפה ושם הוא לא ממש מרגיש בנוח לתת סמאשים אבל בכל זאת הוא נותן אותם ונותן אותם טוב. אבל הסרב זה בכלל לא אותו הסרב, אמנם הוא נשאר עקבי ולא עושה הרבה דאבלים כמו שהרבה שחקנים שפצועים בכתף עושים וזה מאוד חשוב אבל מבחינת המהירות זה כמו של מייק בערך, זה טוב אבל לא מצויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זה לא אומר שהאחים נשברים על ימין ועל שמאל(למרות שהם כבר נשברו 4 פעמים בשני משחקים וזה די הרבה) אבל מה שזה כן אומר שיש להם הרבה פחות משחקוני הגשה קלים ועובדתית, כשיש לך משחקוני הגשה קלים המשחק הופך להרבה יותר קל ואתה ממש משייט ואז גם הסיכוי לשבור גבוה יותר. וזה קריטי... ועדיין, מערכה ראשונה האחים חדים מאוד, היו להם כמה הזדמנויות עוד לפני אבל אין כמו לשבור כשהיריב מגיש כדי להישאר במערכה. מערכה שנייה ירידת מתח וזה התבטא הכי טוב בכך שבוהא ונאולס לקחו הרבה יותר נקודות על סרב שני כי ההחזרות של האחים היו עם הרבה פחות התלהבות. ואז הביטחון של ההודים-בהאמים עלה לגמרי והם שיחקו נהדר וגם שברו פעמיים, הלב נפל לרצפה לפני הסופרטייברייק. אבל פתיחה וחדה של האחים בסופרטיי הוציאה לבוהא ונאולס את האוויר מהמפרשים ומשם האחים שייטו ובדרך היו כמה נקודות יפות מאוד. אני לוקח מהמשחק הזה את משחק הרשת של האחים. האחים יסיימו ראשונים בכל מקרה לפי מה שהבנתי אבל חשוב מאוד לנצח את קוצי ומודי ולמרות שהם עם שני הפסדים זה לא יהיה קל בכלל. לגבי חצי הגמר, הבית השני הוא בית המוות, כך שמי שהאחים לא יפגשו הם יהיו צמד נהדר וקשה מאוד. אני מעדיף שזימונסטור יפסידו מחר בכלל לא יעלו שלב, שביורקמן-אולייט יסיימו ראשונים ושהאחים יפגשו בחצי או את הפולנים או את הצ'כים-הודים, זה התסריט הכי אופטימי. התסריט הכי פסימי הוא מפגש עם זימונסטור כבר בחצי, נקווה שזה לא יקרה.
בוא נשאיר את המתחזה שקרא לעצמו דוד נלבנדיאן במהלך השנה מחוץ לעניין הזה, ונתייחס לדוד נלבנדיאן האמיתי של החודשיים האחרונים, שנראה מצויין ובאולמות(איפה שייערך הגמר)- ואם להתייחס לשחקן הזה, ובהנחה שהוא יציג את הכושר הזה, אז בהחלט יש מה לתפוס ממנו. לגבי פלי לופז, את שניהם בטוח לא- המאצ'אפ שלו מול נלבנדיאן איום ונורא, הסיכוי שלו מולו קלוש ביותר, שיטת משחק כמו שלו נלבנדיאן אוכל בלי מלח. מול דל פוטרו, יכול להיות טיי-ברייק אחד או שניים.
מהפה שלך לאלו... אופס אני בכלל אתאיסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שמישהו יגיד לדלפו להרגע ולנוח לקראת הדייויס , אבו לא אתה לא צריך להגיב ולטעון שהוא ינוח בדייויס עצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx