שני השחקנים התעקשו להפסיד, בסוף ג'ינפרי עם ה7000 UFE שלו היה יותר לוזר, חבל, מאכזב. השדר אמר שהם ישדרו גם את הנייט סישן, אבל זה לא מופיע בממיר, אני מקווה שהם ישדרו.
באמת שאני לא חכם בדיעבד, אבל גם ב6-5 שג'נפרי הגיש למשחק, ידעתי שסימון הולך לקחת את המשחק הזה. הבחור הוא פייטר, לא מוותר עד השנייה האחרונה ויש לו מנטליות מברזל. בכל מקרה, טניס נוראי במערכה השלישית עד מצב של 4-4 בערך, ממש זוועה. מאז כבר היה טניס הרבה יותר טוב עם הרבה פחות טעויות. ג'נפרי עם יופי של טורניר, קצת מוזר לראות אמריקאי עם סרב שהוא רחוק מלהיות דומיננטי. דווקא סימון, שלא ידוע כסרבר טוב במיוחד, דפק היום 10 אייסים ויותר. סיליץ'-מארי סומן כמשחק מסקרן ומעניין, וכבר מתחיל לנפק פירות כאשר סיליץ'(!) שובר ראשון במערכה הראשונה, 3-2 כרגע לטובתו. שידור בבטפייר למשחק הזה.
אתה מתכוון בטייברייק נכון? כי ג'ינפרי אף פעם לא הגיש למשחק במשחקון הגשה. אז עם סרב חלשלוש כמו שלו אי אפשר ממש להאשים אותו שאיבד נקודה על ההגשה גם אם זאת נקודת משחק. בינתיים מארי לא משחק משהו, אבל חוזר מהקבר במערכה הראשונה שנראתה גמורה, איזה ווינר הבחור. נלבן-דלפו עדיין לא התחיל וכבר שלוש שבירות, לא מלמדים להגיש בארגנטינה.
פשוט מדהים. סיליץ' הוביל 40-0 על הסרב שלו, שלוש אפשריות לקחת את המערכה, ומארי במהפך מדהים עם כמה החזרות מפלצתיות הופך את התוצאה, ואז גם שובר פעם נוספת במצב של 6-5 לטובתו. שסיליץ' הכניס את הסרב הראשון הכל הלך לו חלק, יש לו כמו לכל הקרואטים סרב ראשון נפלא וטוב, אבל בסרב השני הוא כבר לא יכול להתמודד עם מארי בראלים ארוכים. למעשה, מעט מאוד היום יכולים להתמודד עם מארי בראלים ארוכים.
משחק הגשה לא טוב משני הצדדים, אצל נלבנדיאן זה בלט יותר ולכן הוא הפסיד בסופו של דבר. בסך הכל אני לא חושב דל פוטרו שיחק הרבה יותר טוב מנלבנדיאן אבל הוא כן היה אקטיבי ולא נתן לנלבנדיאן לשחק את המשחק שלו. היו לנלבנדיאן מספיק הזדמנויות לשבור בחזרה אבל הוא בזבז אותן אחת אחרי השניה, ולעומתו דל פוטרו ניצל את ההזדמנויות שלו באופן מלא. חבל מאוד שESPN משדר כל כך מעט משחקים ביום מרתק כזה, זה חייב להשתפר ככל שנתקדם עם הטורניר.
לגבי ESPN, למרות שאין עדיין בממיר כלום, השדר חזר ואמר שהם ישדרו את שני משחקי הערב במגרש המרכזי ומחר מופיע בממיר שישדרו הרבה משחקים. עכשיו AROD נגד מונפיס בידיעה שאם הוא מנצח הוא ברבע נגד מארי האימתני. נלבן הפסיד וזה מאוד טוב בשביל AROD מבחינת דירוג. לגבי דלפו, שיחק מצויין, אבל המבחן האמיתי שלו הוא פדרר(בהנחה שהוא ינצח את מוחמד עלי).
זה אומנם לא מופיע בממיר, אבל אני חושב שESPN משדרים את הנייט סיישן(פדרר-טסונגה, דג'וקוביץ'-קרלוביץ'). שווה לעקוב בכל מקרה, אני חושב שכן. נראה. משחק לא מהמרשימים בין סיליץ' למארי, מארי בסופו של דבר עושה את העבודה עם דומיננטיות מוחלטת בטיי-ברייק במערכה השנייה. סיליץ', צריך לומר, יצא חתיכת לוזר מהמערכה הראשונה- להוביל 40-0 עם ההגשות שלו ולהפסיד? למארי יש סיכויים חזקים לזכות בתואר הזה. דל פוטרו ממה שראיתי עם משחק סולידי וטוב ופורהנד אימתני. איזה מאצ'אפ זה יכול להיות אם פדרר מנצח היום.
אוף, פתאום בטפייר עכשיו נתקע לי כל שנייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מה אני אעשה? ניסיתי את כל הלינקים בMYP2P וכולם מתים חוץ מסטארספורטס אבל סטארספורטס משדרים רק את הנייט סישן.
ESPN שידרו אבל עכשיו הפסיקו עד הערב. תיכנס לbetfair.com ותירשם ויש שם שידורים. AROD מאבד שתי נקודות שבירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
סלבי, ההפסד הזה של נלבי מוריד אותו למקום ה-8, והוא יחליף מקומות עם רודיק. דלפו בשביל לעבור את נלבי יצטרך לנצח גם ברבע הגמר.. סיליץ' בהתחשב במה שעבר בתקופה האחרונה, עשה דווקא הישג יפה בטורניר. סיבוב שלישי וניצחון חלק על ורדאסקו זה מכובד. סלבי, תנסה BET365.
איזה שבירה דבילית של רודיק, עושה המון שטויות. בבט365 אמנם יש לי דרך להגדיל קצת את המסך הפצפון אבל גם שם זה נתקע משום מה. לא נראה לי שהבעייה היא באינטרנט שלי כי עכשיו בדקתי וערוצים בסופקאסט וTVU עובדים חלק.
אצלי דווקא עובד בסדר גמור. לפחות למשחק של רודיק-מונפיס, וורינקה-לופז נתקע לי דווקא משום מה. בכל מקרה, רודיק עומד לא רע עד עכשיו(פרט כמובן למשחקון ההגשה הנוראי...), אבל מונפיס מגיש הרבה יותר טוב מרוברדו. סלבי, תגיד לי אם אתה רוצה לדעת משהו מיוחד.
לא, אני רואה את המשחק, אבל עם המון עצירות וזה פשוט לא כיף. הוא באמת משחק טוב יחסית, אם הוא לא היה נשבר הייתי מרוצה. בכל מקרה, הוא יכול לשבור בחזרה. מאכזב, ב15 לכל במשחקון האחרון במערכה הראשונה, נקודת מפתח, עלייה כל כך לא נכונה של רודיק לרשת, אני בעד לעלות לרשת נגד מונפיס אבל לא ככה. זה סתם דוגמה לבעייה טקטית של רודיק. שלא ייעז להישבר במערכה השנייה. עריכה: זה מדהים איך גם שהוא שובר זה לוקח לו אלף נקודות שבירה בערך. זה כמובן עדיף מכלום, קדימה לזכות במערכה השנייה ולאזן את העניינים.