דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

כל אחד חולם לאמן בקבוצה אחת עם הרבה קהל 4 שנים ומיד אחר כך בקבוצה אחרת עם הרבה קהל במשך 3 שנים.
    תקופות מכובדות גם יחסית לאירופה.
    מסכן הוא לא. מאמן מיושן עם מנטליות של מאמן קבוצות קטנות הוא כן.
    כל אחד אדון לגורלו.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שמחכים לתוצאה בין בית"ר למכבי פ"ת או שיוציאו את ההודעה(הצפויה) לפני המשחק כדי לפגוע מוראלית בשחקנים של בית"ר.
    בכל מקרה גם אם ננצח את שלושת המשחקים שנותרו לנו אני בטוח שמקבלי ההחלטות ימצאו את הדרך לגרום למכבי חיפה לסיים במקום הרביעי.

3. alexshw Member

אתם חיים ביותר מדי קונספירציות. כבר הסברתי שזו הנחיה של פיפ"א להוריד נקודות במקרים חוזרים ונשנים של הרשעה בגזענות, עכשיו אפשר להתווכח עם פיפ"א על זה אבל זה קיים.
    גם ההתאחדות מזמן לא של שחר. וחוק המושאלים עוד הוכחה לכך.

ומי שחי בסרט שההתאחדות דוחפת את חיפה באירופה, אז אפשר להציג שורת טעויות שיפוט הזויה נגדה העונה.
    אז מה תגידו? לאיזה קונספירציה זה מתאים?

תתעסקו בקבוצה שלכם יותר טוב. ולא אכפת לי שיחזירו את הנקודות, רק שיחליטו כבר מהר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם קשור בשחר(למרות שעם איך שהכדורגל כאן מתנהל אני לא אופתע משום דבר) כמו שזה קשור ברצון של ההתאחדות למנוע מבית"ר לשחק באירופה בגלל התדמית הגזענית והסיפור עם רג'וב וההצבעה בפיפ"א.

יש דין בית"ר, דין שאר קבוצות הליגה ודין בית"ר כאשר היא מתמודדת על כרטיס אירופה צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.

5. alexshw Member

בית"ר חטפה מבית דין חזק לא פחות גם כשלא התמודדה על אירופה. שוב אפשר לקיים דיון רציני איך נלחמים בחוליים של בית"ר אבל דרך המצאת קונספירציות לא תוביל לשום מקום.
    מכבי חיפה באמת לא חלק בעניין. יש לה צרות מקצועיות משלה על הראש.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש בארץ רגישות מטורפת לכל ביקורת כנגד ערבים אז בטח לקריאות שנתפסות כגזעניות, אלי דסה ועוד שחקנים שחורים סופגים לא פחות אבל זה לא מעניין אף אחד. שחורים מותר לקלל ושלא יעזו להתלונן הכושים האלה אבל ערבים? חס וחלילה, גזענים! פשיסטים!

אם תבדוק כל מקרה לגופו תגלה שאבו-עביד התגרה בשחקני ואוהדי בית"ר בנתניה, עאבד ירק לעבר אוהדי בית"ר(וקיללו אותו בדיוק 5-6 אוהדים שאת כולם ראו בטלוויזיה) ואני אומר את זה בודאות מחבר שישב כמה שורות ליד הספסל של ק"ש ובאירוע השני רץ עם תנועה של שקט ליציע, תנועה שהוא אמור להיענש עליה ע"פ התקנון. כל המקרים האלה לא חמורים באופן כללי ולא ביחס לאירועים שקרו בעבר, הענישה כלפי בית"ר מוגזמת ודרמטית ובאה לשרת אינטרסים של כל מיני דיינים סוג זין.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא פחות מהעונשים מה שמפריע זה ההתמהמהות בהחלטות. ראיתם פעם דבר כזה? יש פה יד מכוונת, ויסלחו לי אוהדי מכבי חיפה אבל יעקב שחר כבר פעל בעבר בדרכים לא דרכים כשהוא התקשה להתמודד מול יריב כלשהו. פעם אחת זה הקיזוז, פעם אחרת זה ביטול הקיזוז אחרי ששחר אכל את הדייסה של עצמו.

8. Turgi Guest

מוזר, חשבתי שהוא הצביע נגד.

9. עידן444 Member

מזל טוב לאלופת המדינה- מכבי ת״א. אליפות שלישית ברציפות זה לא צחוק... זו דומיננטיות יתר שאנחנו כחובבי הכדורגל לא אוהבים.
    בעבר היותר רחוק, ככל שמכבי ת״א היתה מצליחה יותר כך שנאתי אותה יותר! משום מה מכבי ת״א של השנים האחרונות נראית לי צנועה יותר ומעוררת כבוד. זה כמובן לא סותר את העובדה שהאוהדים שלה תמיד יהיו וישארו שחצנים ועל גבול הבלתי נסבלים(ושאף אחד כאן לא יקח את זה אישית- זו התדמית שלהם לפי ראות עיני). לפחות במקרה שלהם יש על מה להשתחצן...

10. alexshw Member

בפעם המיליון שחר הצביע נגד הקיזוז ואם קרה שהוא נתן יד לדרך לא כשרה זה כשהוא הסכים להעביר משחק אחרון בעונה של מכבי ת"א מאורווה לר"ג דבר שפגע באופן בוטה בספורטיביות ובקבוצתו. הלוואי ששחר היה פועל בדרך אחרת אם כך באמת

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שטויות
    הפועל פ"ת הייתה מפסידה את המשחק הזה בכל מקרה.

12. Hapoel_Tel_Aviv Member

אוי ואבוי אם הוא יגיע אלינו או שהשם שלו יוזכר כמועמד אפילו בטעות, זה אפילו יותר גרוע מההבאה של המכביסטים אלינו, אבל אחרי הבושה של האולטראס השנה אני לא אתפלא אם בסופו של דבר מוכר המשחקים ימצא את עצמו אצלנו.

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

הצביע נגד? חשבתי שהוא הצביע נגד ההגדלה של הליגה רק.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חיפה הצביעו נגד הקיזוז אחריי העונה שהם הפסידו את האליפות בגללו. די לחרטט אנשים.

15. alexshw Member

גם לפני. שחר התנגד לכל השינוי במתכונת הליגה

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.