דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

משחקי המחזור הקרוב

פלייאוף עליון מחזור 34

15:45 מכבי חיפה -הפועל ב''ש
    20:15 מכבי פ"ת-בית"ר ירושלים
    ראשון בשעה 21:00 מכבי ת"א-עירוני קרית שמונה

פלייאוף תחתון מחזור 33 ואחרון

20:30 הפועל ת"א-מ.ס. אשדוד
    20:30 הפועל חיפה-מכבי נתניה
    שעות המשחקים בין הפועל עכו לבני סכנין ובין הפועל פ"ת להפועל רעננה תקבע על פי התוצאה מחר

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפעם זה עושה רושם רציני יותר מתמיד
    אני יכול להגיד לך שהפועל פ"ת , אשדוד , הפועל חיפה , כפר סבא , לוד ואפילו קריית גת ואחי נצרת קיבלו מסרים ממנהלת הליגה שיהיו מוכנות לאפשרות שהן יקבלו כרטיס לליגת העל ( מי מהן שתרד/לא תעלה מהלאומית )
    בכלל , הולך להיות קיץ מאוד בעייתי למרבית קבוצות הליגה הראשונה שיצטרכו פעם ראשונה אי פעם לספק כסף חי ולא ערבויות
    לדעתי לא תהיה ברירה אלא להוריד משמעותית את תקציב המינימום ואפילו לבטל אותו כי קבוצות פשוט יתרסקו בקצב הזה

יש גם ויכוח במנהלת הליגה למי מגיע הכרטיס הראשון במקרה שאחת מהקבוצות לא תוכל לפתוח את העונה
    לפי התקנון הישן של ההתאחדות במקרה כזה הכרטיס מגיע לקבוצה שירדה מהמקום הלפני אחרון בליגת העל ואחריה למקום שלישי בלאומית
    אבל אני לא אתפלא אם דווקא הפעם המקום השלישי בלאומית יקבל את העדיפות לשחק בליגת העל.

3. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפועל פ"ת קיבלה הודעה שהמשחק ב20:30 עם כל יתר משחקי התחתית בלי קשר למשחק מחר של עכו.
    כנראה ששידור פשוט לא יהיה אם נרד כבר מחר.

4. Turgi Guest

טוב שב״ש לא משחקים בשישי בצהריים.
    מעניין איפה כל אותם שומרי שבת צדיקים...

5. henry1 Member

הפעם זה הולך להיות אחרת. המצב הרבה יותר קשה מכל מצב שקבוצה אחרת הגיעה אליו לפני פתיחת העונה. מה גם שאין שום סממן אופטימי, כך שלא בטוח שכל היורדות השנה יהיו בליגה השניה. אנחנו האוהדים נוטים לחשוב שהכל יסתדר בסוף ,וכך תמיד חשבתי לגבינו, אבל הפעם המצב שונה לגמרי.

6. עידן444 Member

אין לי אפילו איך להגיב לזה...
    אין לי מושג עד כמה המצב חמור, אין לי מושג מה הגרעון, אין לי מושג האם הערבויות של שגב חולטו, אין לי מושג אם לצ'קים ששגב נורא מפחד שיפדו בגלל שמישהו מאוד קרוב לו חתום עליהם יש כיסוי, אין לי מושג לאילו סיכומים הגיע אורליצקי עם שגב שגרמו לשגב לטעון שהכסף ממכירת קאיודה מכסה סופית את ההתחייבויות שלו כלפי הקבוצה.
    החוסר שקיפות כאן, לדעתי גם מסיבות פליליות, זועק לשמיים, וחוסר הודאות הזה מבריח כל אדם שרוצה לעזור מעבר לתרומה\הלוואה של כמה מאות אלפים בעילום שם.

7. henry1 Member

בדיוק בגלל חוסר הוודאות הזאת והאין מושג של כולנו המצב נראה כל כך קשה. כל הגורמים אומרים שהם לא נתקלו בתקופה כזאת אצלנו גם לא בפירוק בשנות ה-90 (אפילו שכחתי שהיה).

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

נתניה תלך לפירוק אני מאמין שכבר בחודש הקרוב ותפתח את העונה במינוס 9
    לא רואה אפשרות אחרת , רוכש בטח שלא יהיה במצב הנוכחי והמכירה של קאיודה זה חלק מאוד קטן מהחובות במידה והדיווחים נכונים

דווקא נתניה אני מאמין שכן תצליח לפתוח את העונה למרות המינוס נקודות
    המצב של עכו הכי בעייתי , אין לה שום אפשרות לפתוח עונה במצב הנוכחי רוכש סביר להניח שלא יהיה וגם אם יהיה זה לא מישהו שיוכל לשים סכומים כאלה
    ספונסרים כבדים לא יתקרבו לעכו ורק אם העירייה תחזור בה זה יכול להשתנות אבל לפי מה שאני מבין משחקנים בעכו לכולם ברור שהסיכוי לרדת גדול מאוד
    הם נלחמים להישאר על הדשא כדי לצאת גדולים ולעשות סיפור הישרדות מדהים אבל חוץ מסיפור גדול כנראה שלא ייצא משם כלום
    לכן המחזור האחרון קריטי לכולן , המלחמה על המקום ה13 חשובה מאוד.

9. DRORIKO Member

אם זה המצב אז אני עדיף שכבר יורידו אותה ליגה,וזה למרות הסימפטיה הרבה שלי למועדון.
    קבוצה במינוס 9 זה פגיעה קשה בספורטיביות של הליגה כי זה להכריע מראש גורל של יורדת אחת. אני לא רואה איך נתניה חוזרת ממינוס 9,בטח לא עם הסגל הדל שיהיה לה בעונה הבאה. אז או שיורידו אותה ליגה או שיגיעו איתה לאיזשהוא הסדר.

10. עידן444 Member

אני מקווה שבסופו של דבר יגיעו להסדר חוב.
    גם אם יגיעו וגם אם לא, מאוד אתאכזב אם לא יחקרו היטב ויגיעו לאנשים שאחראים לביזיון שחילל וחרב את המותג שנקרא מכבי נתניה ובמידה מסוימת גם עשו שם עוד יותר רע לדבר הזה שנקרא כדורגל ישראלי. מחויבים לפעול נגד אלי שגב- מה שהוא עשה, ולא משנה כרגע אם מכוונות טובות או לא- זו "התאבדות כלכלית" וגרר איתו עשרות אנשים להרפתקה לא ברורה.
    קחו לדוגמה את עמית בן שושן(עזבו את זה שהוא לא דומה לכלום העונה)- הוא החתים אותו על חוזה, אחרי שבוע ביקש ממנו לקצץ, ולבסוף גם הלין את שכרו ומי יודע אם יקבל את כל כספו...
    ולא רק אלי שגב, גם גיל לב שהעביר את התקציב הזה וברח, גם יוסי מאור שכל הכבוד לו שהוא עוזר אבל עמד מנגד, ראה שהשותף שלו משתולל ופשוט עמד מהצד וראה איך עסק שהוא שותף לו נוסע במהירות לקראת קיר בטון, וכמובן הבקרה התקציבית שהתרשלה ברמות שקשה לתאר ופשוט לא עשתה את עבודה!
    זה שאורליצקי ירד למחתרת אומר הכל מבחינתי...

11. DRORIKO Member

אגב האם חוקית אפשר להכריז על שגב כעריק? האם אפשר להוציא נגדו צו הסגרה? הרי שחקני מכבי נתניה הם נושים לכל דבר.

12. DRORIKO Member

למעשה שחקני מכבי נתניה הם מקרה חמור יותר של נושים. לא רק ששגב חייב להם כסף , הם גם לא יכולים לעבור לקבוצה אחרת ולהרוויח שם כסף. תחשבו שחתמתם על הסכם עם מישהו,ולא רק שהוא לא שילם לכם על השירות שנתתם לו הוא גם מנע ממכם לתת שירות ללקוחות אחרים ולהרויח כסף דרכם.

13. קשר שמאלי Member

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בדיוק בגלל זה הם יצטרכו ללכת לפירוק.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וואלה אתם כל הזמן אומרים שאוהדי בית״ר ״אכלו לי, שתו לי״, אבל אם אחרי אתמול אתם ממשיכים עם הקו הזה אתם כנראה עיוורים. אוהדי חיפה זורקים חפצים על בוריס (בודאות), ונוהמים לדסה (בספק), וכמובן שהקבוצה לא עומדת לדין. למה? כי לא ראו את זה המשקיפים או השופטים. זה לא הפריע להעמיד את בית״ר לדין על סמך צילומי הטלוויזיה כשקיללו את אחמד עבאד. אכלו לי שתו לי אה? מגיע לכם ליגה מושחתת כזו.

מצב נושא:
הנושא נעול.