דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אותו רפי דהן אמר לפני משהו כמו חודש :"אושר עילאי לראות את מכבי חיפה מתרסקת".
    אז שייתרסק.

oranfu ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  2. עידן444 Member

אתה באמת שופט בן אדם שאיבד את האהבה הכי גדולה שלו ואת המקצוע שלו ומאחל לו כך בגלל איזה משהו שכתב בפייסבוק מתוך תסכול עצום?
    באמת שאני לא מבין את הפרופורציות...
    אז כתב שהוא מאושר לראות את מכבי חיפה מתרסקת... וואוווו... באמת נורא... אתה חושב שאתה במקומו היית מאחל למכבי חיפה לזכות באליפות ולראיוס להיות שחקן העונה?
    לא מאחל לך להיות בנעליו... אין לי ספק שאם היית בנעליו היית מדבר אחרת...

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

רוני לוי כבר כמה שנים "על המדף" ושחר לא נוגע בו. עטר, בנאדו, סטנויביץ', בלבול... רוני לוי נשאר בחוץ... לא נספר...
    כמה מחזורים מוצלחים במכבי נתניה וראו איזה פלא- רוני לוי בדרך למכבי חיפה. עפ"י עיתון הארץ העניין די סגור...

יעקב שחר,
    אולי הגיע הזמן שתסביר את האובססיה הבלתי נגמרת שלך לקחת כל דבר טוב שיש במכבי נתניה?
    אתה חזיר דורסני ומגעיל!
    לפחות היית מחכה לסוף העונה יא חתיכת זבל מסריח!

הלואי יום אחד נתנייתי טוב שברח מהכדורגל לא רוצה לחזור ידלק מהעוול שאתה עושה לנו פעם אחר פעם, יקח את המושכות, וכמו יאמר, גאידמק וגולדהאר יראה לך מאיפה משתין הדג ולמי יש יותר גדול!

מאחל לך עוד הרבה שנים של כישלונות עם הקבוצה שלך! אבל לא סתם כישלונות, כישלונות כואבים כמו העונה! שאתה שופך ושופך ושופך ובסוף תופס את הראש ולא מבין איך קבוצות של שקל וחצי כמו רעננה ועכו נותנות לך בראש ומכבי ת"א כבר מחזור עשירי משאירה לכם אבק!

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

רפי דהאן הוא חתיכת חוצפן

הוא כנראה שכח שבימים שלו בהפועל פ"ת הוא נכנס באימון בשחקן נבחן בקבוצה וגמר לו את הקריירה

איך אומרים ? עין תחת עין .

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Civil Anti Madridista

לא צריך לתלות אותו, והביקורות מהסוג הזה הגיעו כי הוא שחקן זר ונוח להתלבש עליו.
    להשהות אותו עד לסוף העונה היה נראה לי כעונש הולם, והקריאות לגרש אותו מכאן (בראשית בוני גינצבורג) הם מעוררות רחמים.

Igi ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הבן אדם שבוע קודם עשה פעולה דומה ושבר לשחקן את הרגל.
    הוא התחנן שאותו שחקן יסלח לו, ולבסוף הוא סלח. גם ראיוס ביקש סליחה, דהן אמר לו ללכת להזדיין.
    אז אוקי, לא חייב לקבל את ההתנצלות, אולי גם אני לא הייתי סולח, אבל די עם ההתייפייפות הזאת.
    הוא חרא בן אדם ושחקן גרוע ולא, לא מרחם עליו. הדבר היחיד שאני יכול לאחל לו באזרחות זה שישבור רגל.

oranfu ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  7. אלי מתחן Member

סתם ערס צבוע מצוי, חדש למישהו שככה הראש שלהם עובד?
    בכל מקרה, הגליץ' כמו שראיוס עשה יש בכל משחק בישראל שלושה-ארבעה כאלה. השחקנים פה עצלנים ויודעים שגליץ' אחד שווה ערך לקילומטר ריצה על פי מדדי ההערכה של הקהל והתקשורת. אז מה אם זה מסוכן ומיותר מבחינת כדורגל...
    ואם כבר שחקן מורחק על דבר כזה, הוא מקבל משחק בחוץ. על איזו דחיפה קטנה בלי כדור מקבלים שלושה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ואני רק אחזק את מה שאתה אומר ואגיד שרק באותו המשחק היו איזה שניים שלושה תיקולים לא פחות מסוכנים שבנס לא נגמרו בפציעות.

9. עידן444 Member

פשששששש....
    אני רואה שיש כאן אהבה עזה לבחור...
    האמת שאני לא מספיק מכיר את הקריירה שלו כדי להביע דעה כמה הוא היה שחקן מגעיל... יצא לי לראות אותו קצת במכבי ת"א ולא ראיתי טאלנט גדול...
    מבחינה כלכלית אני ממש לא דואג לבחור, אבל בכל זאת די כואב ששחקן מסיים את הקריירה בגיל 25 בגלל כניסה חזקה...
    ברור שראיוס, כמו מליקה, כמו אלון חלפון וכמו עוד הרבה שחקנים שגרמו לפציעות קשות לא התכוונו שזו תהיה התוצאה ולו היו יודעים לא היו יורדים לאותו גליץ'...
    בהחלט יתכן שהעליהום היה גדול כי מדובר הפעם בשחקן זר.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יש שחקנים מופרעים
    ויש שחקנים שבאימון נכנסים לברך של שחקן זר שנבחן בקבוצה ובמקרה הוא באותה עמדה כמו הערס כדי להראות לומי הבוס
    אותו שחקן קורע את הרצועות וגומר את הקריירה בלי קבוצה ובלי ביטוח רפואי
    והערס עולה בהרכב ארבעה ימים אחר כך.

Don Joan Roman, Bluekipper ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. אלי מתחן Member

האמת אין לי שום דבר נגדו. הכתבה על הנבחן הזר שהוא פצע היא זאת שעצבנה אותי עליו.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

מליקה התכוון ועוד איך.

alexshw ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם ראיוס.

Sir Alex Ferguson, Don Joan Roman ו-לירן אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

ספק. הוא לא רץ אחרי זה לספסל של חיפה וצעק "זיינתי אותו".

אגב, גם אם התכוון, קארמה. דהאן גמר את הקריירה לשחקן אחד (בכוונה) וניסה לפצוע עוד שחקנים רבים בקריירה שלו כולל באותו משחק. רוב השחקנים יעוררו אצלי חמלה על פגיעה כזאת ותוצאות כאלה, לא האפס הזה.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מסכים שהוא ערס דיי מטומטם עם כל הקטע הזה, בטח כאשר הנבחן המדובר לא שיחק שנתיים כדורגל בגלל מהלך מכוער באימון, אבל לומר שבכל משחק יש 3-4 גלישות כאלה זה לשקר לעצמך.
    ראיוס ירד לו לברך ופירק אותה. לא לקרסול, לא לשוק - לברך, שממוקמת בערך חצי מטר מהדשא. תיקול מופרע ודוחה, ששווה הרבה יותר ממשחק אחד בחוץ.

Sir Alex Ferguson, Maccabi Diamond ו-עידן444 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.