דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יותר מצחיק אותי שמתלוננים על הרמה ואז כששחקנים טובים נשארים ומעלים את הרמה קוראים להם פחדנים.

2. Civil Anti Madridista

לא רק בכדורגל שלנו. גם בעולם מדובר בזן נכחד ולהוציא את טוטי, בופון וג'רארד איזה עוד סמלים נותרו?

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני הבעתי את דעתי על הדיון הזה ספציפית כאן, ובכללי הוצאתי קיטור על דיונים אחרים דומים שנעשו בפלטרומות אחרות ברחבי הרשת.

זה פורום כדורגל ולא פורום רכילות ולכן אני לא חושב שאפשר לסכם כל דיון כך כאן. אנשים פה מדברים על כך שהוא פחדן, שהוא לא פחדן, שהוא מעדיף להיות עם המשפחה וכו'. כאילו, מה אכפת לכם שהוא יהפוך לסמל או לא? או שישאיר חותם רק בכדורגל הישראלי? זה עניינו הפרטי והאישי.

הוא העדיף כסף גדול מאוד ולהישאר עם המשפחה? שיבושם לו.

תדונו מה זה יעשה למכב ולשאר הליגה, תדונו על כך שזה איתות לשחקנים של מכבי (שזה עלה כאן אבל נבלע), לא על ענייניו האישיים של ערן. ושלא תטעה או משהו - אני אומר את זה מדעתי האישית בלבד, לא בתור מנהל שאני דורש שתפסיקו את הדיון. הדיון הזה אכן מתאים לפורום, רק שאני חושב שאפשר להמשיך לדון בו עוד אלפי עמודים - זה לא יגיע לשום מקום. הרי ערן לא יסתכל כאן ויראה "הוו עידן444(סתם דוגמא, כן?) כתב שאני לוזר אז בוא נעבור לקבוצה באירופה".

עידן444 אוהב/ת את זה.
  4. עידן444 Member

אני חושב שזה מדגיש את הפערים העצומים שנוצרים בכדורגל שלנו וזה מדאיג. אז כן, יגידו לי שזה בכל העולם ככה, אבל כפי שהרבה כאן אומרים בכל מיני נושאים- לא כל מה שנכון לאירופה נכון גם לנו.
    זה שהשכר של ערן זהבי מגיע לחצי ואף יותר משכר שחקנים בחצי ליגה זה מצביע על בעיה בעיני.

oFiRzZz ו-Nave אוהבים את זה.
  5. yedidel Member

זה לא משפר את הרמה שכוכבים מקומיים נשארים להתבוסס ללא אתגר.
    לי חשוב הרמה של הנבחרת ושל הכדורגלן הבודד, לכן צריך שכמה שיותר ייצאו לאירופה וייאבקו להיות משמעותיים שם.

6. עידן444 Member

עד כה, לפחות ממה שאני זוכר, רק שני ליגיונרים העלו את הרמה של הנבחרת- ברקוביץ' ובניון.
    רוב הליגיונרים הולכים אחורה, מגרבצים, ובאים לנבחרת בכושר הרבה יותר גרוע מהכושר שהם היו בהפועל ת"א או מכבי חיפה.
    לדעתי תופעת הליגיונרים שמגרבצים הורידה את הרמה בנבחרת. במקרה הטוב השאירו אותה אותו דבר.
    כפי שאמרתי, אנחנו לא הולנד, בלגיה ואפילו לא בוסניה עם כל הכבוד לזה שקרענו אותם לפני כמה חודשים...

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא ברקוביץ' ולא בניון העלו את רמת הנבחרת, זו חרטא ברטא שאני גם לא מבין איך קבעו כי זה לא מתיישר עם המציאות.
    כדי להעלות את רמת הנבחרת והכדורגלן הבודד צריך לעבוד יותר טוב בפיתוח שחקנים מגיל צעיר ובאופן מסודר, לא לצאת לאירופה - שחקן שלא מספיק טוב מיסודו לא יהיה משמעותי באירופה. עד שזה יקרה, צריך לברך את זה שיש שחקנים, מהמעטים שמתאימים לליגות אירופיות ברמה טובה, שנשארים כאן ושומרים על רמה גבוהה.

עוד קביעה שאני לא יכול לסבול זה שיש דברים שנכונים לאירופה ולא לישראל. למה? מי אנחנו ואיך זה שאנחנו מיוחדים ונבדלים מכולם?

8. עידן444 Member

אני אגיד לך למה.
    כי הכדורגל שלנו ברמה נמוכה.
    ביום שהוא גם לא יהיה תחרותי, הוא לא יהיה שווה כלום! בסוף התהליך הנוראי הזה הוא פשוט לא יעניין אף אחד. תהליך שכפי שהזכירו כאן וגם ניתן לראות את זה מהפורום הזו- כבר החל!

לפחות בכדורסל יש לך קבוצה תחרותית באירופה. בכדורגל זה בחיים לא יקרה.

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אז מה שאתה אומר, בעצם, זה שגם מי שיש לו צריך להתבוסס ברמה הנמוכה.
    ככה לא מתקדמים.

10. עידן444 Member

אני לא אמרתי מה צריך.
    אמרתי שהמצב הנתון הוא לא בריא.
    ברור שעדיף שיבואו לכאן עוד מיליארדרים שיביאו לכאן מקצוענות ויעלימו את השכונה מאשר שגולדהאר ילך.
    אני לא רואה לא את זה קורה ולא את זה קורה וזה אומר שהכדורגל שלנו גם לא יתקדם יותר מידי וגם לא יעניין אף אחד.

11. Telkiyski Member

בתכלס נראה לי שיש קבוצות בליגה הזו ששכר השחקנים שלהן יחד לא מגיע למליון יורו לעונה.
    אבל היי, יש מועדון אחד שהבריא והשאר עדיין חולים. בואו נלמד איך מבריאים גם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

רק הסכם החסות עם HP מכסה את כל השכר הזה.
    זה לא שמפזרים כסף ללא הכרה. ההכנסות עולות, אז גם ההוצאות. אפשר לעשות אותו דבר בסכומים נמוכים יותר במקום לזעוק שזה לא מצב בריא.

13. עידן444 Member

יש דברים שאפשר לעשות בסכומים נמוכים ויש דברים שאי אפשר.
    אם תהיה לי את האפשרות לעשות במקום לזעוק תאמין לי שאעשה. זה החלום שלי.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נתניה זו דוגמה למועדון שלצערי התנהל גרוע ולא מאפשר לעצמו לעבוד טוב כיום, אבל אפשר להתנהל באופן שקול וחכם, ולייצר הכנסות, גם אם אין כיס עמוק. יש מספיק דוגמאות לזה ברחבי העולם.

אני לא מצפה שתעשה משהו, זה לא תפקידך. אבל כצופה מהצד אני חושב שאין שום סיבה לטעון שיש כאן מצב לא בריא כאשר הרוב מתנהלים רע. צריך קודם כל לבקר את ההתנהלות של מרבית המועדונים שהם לא מכבי תל אביב, ולהבין את ההישג שבהחתמה כמו של זהבי תחת חוקי הפייר פליי הפיננסי.

15. Telkiyski Member

אורימור, אין שום סיכוי בעולם שמכבי מכניסה את ההוצאות שלה על רכש, שכר שחקנים, צוות אימון וכו' מספונסרים ומנויים.

ונניח ו"יעשו אותו דבר ביותר קטן במועדונים אחרים". נו?
    אז מה כבר זה ייתן? מכבי פ"ת תחתום על הסכם חסות עם לנובו מחשבים ותממן את החוזה של צחי אליחן?
    באמת רעיון אדיר.

oFiRzZz, oranfu ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.