דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. zahipan Member

אם יש לקהת שכל הוא ילך לכל קבוצה אחרת חוץ מחיפה.
    חיפה זה הימור.

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הוא לא יראה דקות במכבי ת"א
    בזבוז זמן.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל לעזאזל איך אתה כותב את זה לעזאזל?
    במכבי הוא ישחק הרבה למען השם!! וגם אם יראה דשא רק למשך 4 דקות במצטבר בכל העונה תהיה בטוח שהאימונים האדירים במכבי יועילו לו הרבה יותר מעונה שלמה בהרכב של הקבוצה הים-תיכונית הזאת מכבי אמממ חיפה(?).

סגול בדם, oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

בעניין הזה אני לא מסכים. קהת כרגע מרשים יותר מרייכרט ויש לו סיכוי גבוה להכנס להרכב.
    במכבי חיפה נאמר שרוני לוי בונה עליו מאוד ואם יחתום ויעשה קפיצה שזנדברג עשה אצלו בזמנו אז דיינו. גם עידן טל אגב התחיל לפרוח בחיפה רק כשרוני לוי מונה

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתם מדהימים אותי.
    אתם נביאים במקרה?

6. Bon Argumentum Ad Hóminem

זה לא שהעמדה של קהת במכבי עמוסה. הקישור של מכבי עמוס בקשרים אחוריים, אבל מלבד זהבי כמעט ואין קשרים התקפיים פרופר. בנוסף, הם צריכים ריענון בכל הסגל ולא ניתן לדעת מה המאמן הבא (בהנחה הסבירה שהבאסקי בחוץ) יעשה עם הסגל. גם את אייבינדר סוזה הוציא מהספסל העמוק ועשה ממנו שחקן הרכב הרי, והעונה בקושי שיחק. מכבי עדיפה לו.

7. Ice Cream חסה

הם לא שחקנים באותה עמדה, קהת יותר התקפי. וזה קצת מגעיל יהיה לראות שחקן שנזרק ממכבי חוזר אליה בשביל לשבת על הספסל. כלומר כן ברור שגם מאור בוזגלו, רוברטו קולאוטי, אלירן עטר וחן עזרא יכולים להשתלב בקלות בהרכב של מכבי, ואני מבין שבאיירן מינכן ומכבי אלקטרה הן מודל לחיקוי וכשאתה טובל בחרא אתה לא שם לב לזה - אבל אם כבר הוא מתעקש לעבור מק"ש שיעבור לחיפה.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קהת עושה יותר הגנה ממיטרוביץ', למרות שהוא התקפי יותר (דומה לאיגיבור בקטע הזה). קישור של קהת עם נוסא ואלברמן הוא מאוזן, אגרסיבי ולוחץ. המון תנועה.
    זו בהחלט המשבצת לטעמי, ואני ממש לא חושב שהוא מיועד להיות שחקן ספסל אם וכאשר יגיע.
    הרמיזה לקניית שחקנים כדי שלא יהיו אצל היריבה היא ממש הזויה בהקשר הזה. קהת טוב יותר ממרבית השחקנים בעמדה הזו במכבי, כאשר מאוד יתכן שאיינבינדר וראדי לא ימשיכו. יחד עם רייכרט מדובר בריענון הכרחי לסגל (גם אם יגיע זר).

בנוסף, הוא ממש לא נזרק ממכבי. הוא רצה לעזוב כדי לשחק ופנה לבוררות שתקבע את תנאי השחרור. למעשה הוא אפילו עשה "קטע מסריח" למכבי כנראה, כאשר נראה היה שידע שיחתום בקריית שמונה אז הלך ליבנה כשידע שזו תקופת ביניים.

9. alexshw Member

המשפחה רכשה את כרטיסו ממכבי ת"א

10. סמואל אטו Member

קהת נמצא במצב שכל שחקן במצבו חולם עליו(עם כל הכבוד להפועל ב״ש), ושני הקבוצות מציגות בפניו שוויון מוחלט מבחינת היתרונות והחסרונות(כל אחת ושלה). איזו בחירה שהוא יעשה הוא ירוויח, לכן אני הייתי מציע שילך עם הלב שלו בבחירה הזאת. לחזור למקום בו הוא גדל ולשחק עם חלק מהחברים שהוא גדל איתם, או ללכת לקבוצה שהוא גדל עליה בילדות והמאמן שניצח עליה באותו הזמן.

11. Ice Cream חסה

מאיפה אתה יודע שקהת אוהד מכבי חיפה? טוקבקים? הוא גדל ברחובות לאבא שהיה כוכב בשעריים...
    רק איך שמכבי חיפה מתעניינת בו פתאום גם מכבי בונה עליו, ונגיד שהוא בכלל בא בתור מגן ימני כי ייני עוזב ושפונגין כולו פצוע...

12. Turgi Guest

קהת ידוע כאוהד חיפה עוד כששיחק אצלנו בנוער.
    מכבי לא רצתה את קהת עד שפישפשה בדוחות הסקאוטים של חיפה והבינה שהוא השחקן הישראלי עם הפוטנציאל הכי גבוה פה.
    כי אי אפשר לראות את זה לבד.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אל תתפלאו אם הוא יחזור לבאר שבע בסופו של דבר וילך אחרי ברק בכר.

אני גם בדעה שכדאי לקהת ללכת לחיפה, וזה כי מבחינת מעמד הוא יהיה שם באותו מעמד שהוא בקריית שמונה ובמכבי זה לא יקרה. אורימור, זה יפה מאוד שקהת יודע לעשות הגנה, אבל הוא שחקן התקפי לכל דבר וכרגע אני לא רואה מקום בשבילו בהרכב של מכבי. אצל חיפה העמדה האולטימטיבית בשבילו פנויה אחרי שראיוס עוזב.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ומיטרוביץ' לא שחקן התקפי?
    מה זה בכלל אומר? הרי כל שחקן בקישור צריך לתרום בשני צידי המגרש ברמה כזו או אחרת.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז לפי הלוגיקה שלך ערן זהבי שחקן הגנתי, כי שחקן קישור חייב לתרום בדרך כזו או אחרת. אז מה אם הוא ממוקם בהתקפה והתפקיד העיקרי שלו זה לכבוש שערים, הרי מיטרוביץ׳ שעיקר העבודה שלו היא הגנתית הוא בכלל שחקן התקפי.

מצב נושא:
הנושא נעול.