דיון החדשות 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא מדבר כאן על המקצוע שבו הוא עוסק ביום-יום ועל אישתו. יש כאן כותרת משנה שנקראת "לא רוצה להיות סלב".

2. EuropeGuy Member

בגלל משפט מסכן שנלקח מזה שדחפו לו את השאלה "אנשים עוצרים אותך ומזהים אותך אחרי הדברי?", והחליטו שהיא תהיה הכותרת המשנית, צריך להסיק שהוא מאוהב בעצמו? הבן אדם במשך שבועיים היה אולי האדם הכי מושמץ מאירועי הדרבי אחרי פואד, הוא הפך לשק זבל של התקשורת והאוהדים (כולל אנוכי), זה סדיסטי לא לנסות ולהעלות טיפה בחזרה את האגו במצב כזה.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אין שום סיבה שהוא יקבל ראיון של ארבעה עמודים במוסף שהוא כנראה הנפוץ ביותר בישראל.

4. EuropeGuy Member

אז עכשיו הבעיה הפכה להיות העיתון? אירועי הדרבי עשו המון רעש והכילו הרבה האשמות, זה ראוי שיתנו לשופט שהיה חלק מרכזי באירועים האלה לספר את הצד שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/14
  5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגיטימי לגמרי לתת לשופט המשחק להביע את תחושותיו ודעתו על אירועי הדרבי.
    לא אתפלא אם נראה כתבה על פואד בעובדה או כל תוכנית כזו שתחקור את נסיבות החלטתו לפרוץ למגרש.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בשביל להגיד "הייתי שיכור, אני עבריין ואדם בן 40 שאין לו כלום חוץ מהפועל ואני שונא את ערן זהבי יותר משאוהב את אמא שלי" לא צריך כתבת תחקיר.
    ריינשרייבר לא חשף כאן את הצד שלו, הוא זכה לראיון מקיף על עצמו. ראיון דמות שזוכים לו סלבריטאים למיניהם, זה מגוחך.

7. סמואל אטו Member

אם אתם לא מבינים מה משדרת העובדה שריינשרייבר מתראיין לכל כלי תקשורת אפשרי, אז צר לי.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  8. yros1 Member

אני חושב שאותו פואד צריך להתמנות להנהלת ההתאחדות לכדורגל בתור מומחה מוסמך לניהול קהלים גדולים.
    זה בערך כמו שמכבי חיפה שלחה כנציגה בהנהלה את אדון חילו שהורשע בנצרת במכירת משחקים.
    ועדיין נותר מקום אחד פנוי בועדה לניהול תקציבי בהתאחדות לכדורגל ואותו אפשר לתת לאלי שגב.

9. EuropeGuy Member

גם לי צר, אפילו צר מאוד שאתם לא מבינים ששופטים הם אנשים שמאחוריהם עומדות משפחות עם ילדים, וכל גלי האשמה הגדולים שהופנו אליו כפי שהרבה זמן לא הופנו, בקלות יכולים להגיע לאיזה משוגע בראש שעלול גם להזיק לו בבוא היום. איך אתם לא מתביישים לטעון שאין לו את הזכות המינימלית לנסות להציג את הצד שלו?

ממש בר רפאלי 2.

Don Joan Roman ו-rivaldo אוהבים את זה.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בשביל זה יש דו"ח שיפוט.
    הבחור התראיין לערוץ הספורט ולוואלה ספורט בראיונות מצולמים עוד לפני הראיון הזה. בראיונות האלה הוא נשאל בעיקר על הדרבי וחשף את הצד שלו. פה הבחור כבר עבר ראיון אישיות כאילו הוא איזה שחקן קולנוע. זה אידיוטי, זה משדר שהוא משתמש באירועי הדרבי כמקפצה, שיכירו אותו, שיגידו שהוא הכוכב של הפרשה.

"משפחות עם ילדים", נו באמת... זה פורום אייסוקר, לא הקדמה לאודישן באקס פאקטור.

11. Civil Anti Madridista

זה היה נסלח אם הדיינים היו מבטלים לזהבי את הכרטיס האדום ולא קושרים לעצמם את הידיים "כי זה התקנון". זה לא תורה מסיני.

12. EuropeGuy Member

אז לא כל אחד קרא את הראיון שלו בוואלה ספורט ובערוץ הספורט. להם לא מגיע לשמוע את הצד שלו? אני לא חושב שאתה רואה את זה באור הנכון אורימור. ריינשרייבר זה עדיין לא פואד, הוא לא עבר על החוק והוא לא איזה עבריין שמעד ומבקש שיסלחו לו. אבל הוא כן איש מקצוע שקיבל החלטה שעשתה רעש גדול וגרמה לבערך כל מי שרואה כדורגל ישראלי לכעוס עליו. הכתבות האלה הן לא מה שיגרמו לו להראות גיבור או מטומטם כי מה שהיה בדרבי היה כל כך מסעיר וחקוק בזיכרון, שכל שנועד בכתבות האלה זה פשוט להאיר קצת אור אנושי על אותו מקבל החלטות ששגה. להסיר קצת את הכעס המוצדק. (של הציבור לא של אייסוקר, אם זה לא היה ברור). אין פה שום הוליווד.

זה נסלח כי רנשרייבר עשה בסופו של דבר את המינימום המוטל עליו וזה ללכת על פי החוקה.

oranfu ו-Igi אוהבים את זה.
  13. Don Joan Roman Member

רינשרייבר הלך לפי החוק היבש והוא בעצמו אמר שיכול להיות שהוא היה נוהג אחרת אם היה יודע את ההשלכות, לא צריך לסקול אותו רק בגלל החלטה אחת שגם היא לפי החוק היבש נכונה

Igi אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

התשובות האלה של ״הוא הלך לפי החוק היבש״ רק מראות עד כמה גרוע הוא יצא. אם לא צריך להפעיל היגיון כלל, וללכת רק לפי החוק היבש, אז למה צריך שופט בכלל? תפקידו של השופט הוא להשליט סדר והבסיס לאותו סדר הוא החוק היבש, אבל ההיגיון גם צריך לעבוד, והרחקת זהבי הייתה נגד כל היגיון.

ונמאס לי לשמוע על ה-יו דאלאס הזה כאילו מה הוא עשה בכדורגל.

Nigel de Jong, סמואל אטו ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא הפכתי אותו לעבריין, ממש לא. אבל שופט כדורגל לא צריך לעשות ראיון של 4 עמודים על עצמו. שום שופט.
    המקרה הקיצוני שאני יכול לחשוב ועוד איכשהו מצדיק ראיון זה איזה שיבוץ סנסציוני לגמר מונדיאל.

מצב נושא:
הנושא נעול.