הסאן מדווח : מוריניו הביס את רומן אברמוביץ' במירוץ אחר החתמת ניימאר. מוריניו מוכן לשלם עבורו 40 מיליון יורו ורומן מוכן רק 30...
אתה אומר את זה בקטע רע או טוב? כי אני חולה עליו עוד ממזמן ועוד לפני שהיו שמועות אני רציתי שהוא יבוא כי יש לו כישרון ענק והוא רק צריך לבוא אלינו ובעזרתה שם הוא יפציץ!
אני אומר את זה בקטע שזה אמור להיות מובן מאליו..המבין יבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
כל שחקן ישראלי שחותם בליגה הספרדית זה טוב ומבורך, העונה קיבלנו המון פעמיים שידורים רבים של רוב הקבוצות, ואף אחד לא מבטיח שאם לא ישדרו את מיורקה ישדרו משחק אחר. בהצלחה לחמד, לדעתי הוא יכול להצליח בספרד.
הוא אומר את זה בקטע שאם ניימאר בא לריאל הסיכוי שאגוארו ימכר לריאל הופך לאפסי, ואז אגוארו או שישאר באתלטיקו [הלוואי] או שיעבור לצ'לסי [באסה שיימכר אבל כל קבוצה עדיפה על ריאל בקטע הזה].
ובמיוחד הוא יצטרך להצליח בבתי המשפט של ספרד בחיפוש אחר השכר שלא ישולם. יש קבוצות עשירות, יש קבוצות עניות ויש את מיורקה ואת ראיו.
זה שאמרתי עליו שהוא כישרוני בטירוף ושאין לי ספק שבקרוב יהפוך לשחקן נבחרת צרפת אמור לענות על השאלה... למה לו לחשוב לעזאזל בכלל על נבחרת ישראל? בגלל שהוא יהודי? הוא מפגר אם הוא באמת חושב על דבר כזה..זה לא שזה איזה מסכן שמשחק בנצרת עילית שהיה מת לשחק בנבחרת כלשהי אז היה משתמש בתירוץ שהוא יהודי
איך זה לא הוזכר? מלאגה ממשיכה במסע הרכש שלה ומחתימה את סרחיו סאנצ'ז מסביליה תמורת 3 מיליון יורו ואת חואקין מולנסיה תמורת 4 מיליון יורו! (בלבד).
סחטיין על מאלגה הולכת להיות שם קבוצה קבוצה, השאלה אם המאמן פלגריני מסוגל ליצור חבורה שתכנס לצמרת הגבוהה. חואקין רק תמורת 4 מיליון? זה בדיחה