ולנסיה עם צ'לסי ובאייר לברקוזן הגרלה קשה מאוד לעטלפים למרות שיש לה היתרון על הגרמנים. ויאריאל בבית כמעט בלתי אפשרי עם באיירן מינכן ומנצ'סטר סיטי, מטורף. בארסה עם מילאן ובאטה בוריסוב, וריאל מדריד עם ליון ואייאקס.
גרנדה מחתימה את פראנקו חארה, חלוצה הארגנטיני של בנפיקה. דווקא היה לא רע כשחקן רוטציה בבנפיקה, אבל היכולת של נוליטו סימנה לו את הדרך החוצה כנראה. שחקן נחמד בשביל קבוצה צנועה כגרנדה לדעתי.
אין פה דיון על סביליה או קבוצות נוספות מלבד הגדולות? בכל מקרה רציתי קצת פרטים, רק למי שזוכר ומכיר היטב, על אבדולאיי קונקו, מגן-קשר ימני ששיחק בסביליה במשך 3 שנים - מ-2008 ועד העונה שעברה. הוא הגיע אלינו הקיץ מגנואה ומתוכנן להיות המגן הימני הפותח אחרי שישוב מפציעה. מה אתם זוכרים ממנו (סגנון משחק, איך הוא בתור מגן, ושחקן התקפה), והאם הוא היה שחקן הרכב בסביליה, כי לפי ויקיפדיה יש לו הרבה הופעות, גם לטווח של 3 שנים.
כמו שאמיר אמר, למיורקה פשוט אין כסף, ועכשיו בלי דה גוזמן השחקן מספר אחד שלהם באמת שקשה לי לראות אותם נשארים בליגה, חבל לי על אוואט וחמד, וחבל לי על לאודרופ המאמן המצויין, אם הוא משאיר אותם בליגה מבחינתי זה נס, בקבוצה הזאת אין פשוט כסף. לעומת זאת רכישה מצויינת של ויאריאל לקישור. הלדר פוסטיגה החלוץ הפורטגלי עובר לסארגוסה, לעומת זאת קצת תמוהה אוצ'ה החלוץ הניגרי המצויין עובר לגראנדה שעשתה כמה רכישות לא רעות.
סליחה על האופ טופיק, אבל אחרי היום העמוס הזה המאכזבת מבחינתי היא סביליה שלא צירפה שום שחקן, למרות שלדעתי היא חייבת עוד חלוץ לסגל למרות שלא תשחק באירופה.
היא חייבת לפחות עוד שניים לפי דעתי, באמת לא ברור לי מה יעשו שם במידה ונגרדו/ קאנוטה ייפצעו, אם אני סופר נכון יש להם רק אותם כחלוצים בסגל. אולי ישימו את מנו דה מורל כחלוץ אבל זה לא פתרון רציני.
אגב, אל חאמדאויי היה בברצלונה כדי לנסות לסגור עיסקה עם אספניול. אייאקס מאוד רצתה להפטר ממנו אבל בשנייה האחרונה אספניול העלתה כמה דרישות והעיסקה נפלה. חבל לכל הצדדים.
למאיורקה אמנם אין קבוצה חזקה והיא תתמודד השנה בתחתית סביר להניח אבל עדיין חושב שהיא פייבוריטית על פני כמה קבוצות ולא אמורה לרדת ליגה...בלי קשר לסגל שלה שלא נופל מקבוצות כמו גראנדה,ראיו,לבאנטה,גיחון היתרון על פניהם הוא המגרש הביתי שיותר קבוצות מאבדות בו נקודות מאשר המגרשים של הקבוצות שהזכרתי למעלה..למרות שהמגרש לא מלא ולא קרוב לזה מאוד קשה להוציא נקודות במאיורקה בשנים האחרונות ולא נראה לי שזה ישתנה השנה
אני מסכים איתך שקשה להוציא נקודות באונו אסטדי, שתמיד נחשב למגרש ביתי מובהק, ודווקא אתמול בדקה ה90 מיורקה הצליחה לרכוש שתי שחקנים שאולי כן יעזרו לה להשאר בסופו של דבר בלגה. פרנאנדו טיסונה קשר שהגיע מסמפדוריה שיחליף את דה גוזמן, אני לא מכיר אותו ואשמח למידע עליו מהאיטלקים כאן. ועוד חלוץ בלגי שמגיע מגנק אלופת בלגיה, ויש לו 4 הופעות בנבחרת וכבש 4 שערים. אולי בסופו של דבר הרכישות האלה התבררו כמוצלחות ומיורקה תצליח להשאר, כי יש להם באממת מצויין כמו לאודרופ. דרך אגב, לא היתי מזלזל בגראנדה שהיא הקבוצה הכי פעילה בחלון העברות, 15 רכישות היא עשתה(!) כולל קרלוס מארטינס הפורטגלי מבנפיקה, דיאקטה הבלם של ליון ודימו קייב לשעבר, פראנקו חארה מבנפיקה, ועוד כמה שחקנים מעניניים.
לוח המשחקים למחזור השלישי שבת 19:00 סוסיאדד-ברצלונה 19:00 ויאריאל-סביליה 21:00 ריאל-חטאפה 23:00 ולנסיה-אתלטיקו ראשון 13:00 בטיס-מאיורקה 17:00 סנטאנדר-לבאנטה 19:00 אוססונה-גיחון 19:00 ראיו-סראגוסה 23:00 אספניול-בילבאו שני 22:00 מלאגה-גראנדה
ראסינג סאנטנדר משאילה מסבייה את הבלם הקולומביאני, ברנארדו אוספינוסה. האמת שאני כמעט ולא מכיר את השחקן, גם בקולומביה הוא נחשב למאוד אלמוני וראיתי רק שהוא שיחק בעיקר בסבייה B בעונות האחרונות, אולי עמי יוכל לחוות דעה עליו.
http://estaticos.marca.com/imagenes/2011/09/27/futbol/equipos/mallorca/1317117977_extras_mosaico_noticia_1_g_0.Xxx דווקא אחרי ניצחון על ריאל סוסידאד ובריחה קטנה מהתחתית הבוערת כבר בפתיחה העונה, לאדורופ וההנהלה הגיעו לחילוקי דעות שבסופם המאמן התפטר מתפקידו. קאפרוס כבר על הכוונת.