סוקוליני בהשאלה מהופנהיים אז פחות רלבנטי לשאלה, אבל יכול להיות שהכסף מגיע על חשבון משכורות של שחקנים?
יכול להיות. אולי העסקה של רוברטו שהיא הדבר שממנו השאלה שלי מגיעה לא בדיוק כמו שדיווחו(אני משער שז'ורז' מנדש צד בעניין והפך את סאראגוסה לבשיקטאש החדשה שלו בספרד, מאזן הקליינטים שלו בקבוצה עומד על 4 כרגע ממה שבדקתי והקטע עם סכום המכירה של רוברטו מעלה סימני שאלה לקבוצה שאמורה להיות תחת ניהול אדמניסטרטיבי.. אולי הוא משלם בעצמו, אין לי מושג.. מה שבטוח יש לו מספיק כסף להרשות לעצמו לקחת סיכונים כאלה)
ממה שאני מבין השביתה נכנסת לתוקף והמחזור הראשון ידחה למועד יותר מאוחר... בכתבות שקראתי רשום שהשופטים קיבלו הוראה להגיע למגרשים בהם אמורים להתנהל המשחקים מחר אז זה לא מובן לי...
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2011/08/19/futbol/1adivision/1313762248_extras_portada_1.Xxx כאמור: המחזור הראשון בליגה הספרדית יידחה. ארגון הליגה הספרדית(LFP) וארגון השחקנים (AFE) לא הגיעו להסכמה והפערים עדיין גדולים ולכן הליגה לא תיפתח באופן סדיר, אפשרות שעלה לפועל לראשונה ב-11 באוגוסט. ארגון השחקנים, אותו מוביל חוסה לואיס, טוען שעדיין אין ערבויות ברורות שהשחקנים יקבלו את השכר כולו ובזמן. האיגוד קורא לקביעת דרך חדשה לפיה קבוצות לא יוכלו להקפיא את החובות לשחקנים. הצדדים קבעו להיפגש שוב ביום שני, 22 באוגוסט בשעה 11:15 שעון ישראל במטרה לדון בנושא. הקבוצות, שלא ממש היו מופתעות מהמלך שהתבשל בימים האחרונים, הגיבו באופן שונה. חלק מהקבוצות ממשיכות כרגיל בהכנות בגלל המשחקים באירופה בשבוע הבא - אתלטיקו מדריד, אתלטיק בילבאו, סביליה ו-ויאריאל וחלקן נותנות יד לשביתה. כך החליטו במאלגה לכבד את צעד השחקנים. בחטאפה מובן שלא יתאמנו משום שאנחל טורס הוא אחד התומכים הגדולים בארגון השחקנים. גם בלבאנטה, אספניול ובטיס כיבדו את השביתה באופן מלא ויחזרו להתאמן רק ביום שלישי. בברצלונה הספיקו לערוך את הצילום הרישמי לאופ"א וימשיכו להתאמן ולשחק בגביע גאמפר בינתיים. גם ריאל מדריד ו-ולנסיה יתאמנו כרגיל למרות שהן לא משחקות באירופה.
עד שלא יודיעו שיש סיכום יש שביתה... בינתיים קראתי שיש טיפה התקדמות ומקווים להגיע להסכם מחר רובן פרס עובר עם סעיף שלא יוכל לשחק נגדנו(גם ככה אנחנו לא מסוגלים לנצח בקולוסאום)?
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2011/08/23/futbol/1adivision/1314078105_extras_portada_0.Xxx תופעה: הספרדיות משחקות ללא ספונסר. להוציא את ברצלונה וריאל מדריד שמרוויחות כ-30 מיליון יורו בזכות הספונסרים - שאר קבוצות הליגה מסתפקות 'בפירורים' בגלל המשבר הכלכלי העולמי - פרסום זניח על החולצה. מחצית מקבוצות הליגה משחקות ללא ספונסר, תופעה שספק אם הייתה בעבר, וביניהן ולנסיה, אתלטיקו מדריד, סביליה ו-ויאריאל כפי שמראה התמונה. הקבוצות לא מוכנות להתפשר על פחות משלושה מיליון יורו והחליטו להשאיר את החולצה נקייה. מאלגה הגיעה להסכם עם יוניצף כך שמדובר במשהו אחר. אתלטיקו קיבלה שבעה מיליון דולר בעונה מהספונסרית הקבועה אך לאחר שלא חודש ההסכם לא הגיעו הצעות אחרות משביעות רצון. ישנן קבוצות כמו בטיס ומאיורקה שמרוויחות פחות ממיליון יורו בעבור הספונסרים. בכתבה הבאה יש פירוט על כל קבוצה וקבוצה.
אספניול מתעניינת בדניס סטראקואלורסי כאופציה לשפיץ במקומו של אוסבאלדו. מדובר בחלוץ ארגנטיני בן 23 שכבש הכי הרבה שערים בליגה מהקומית בעונה שעברה, מלך שערי האפרטורה (11) וסגן מלכי השערים בקלאוסורה (10). שחקן מאוד מוגבל טכנית שבחר בקריירת כדורגל מקצוענית מאוחר יחסית, לזכותו נתונים פיזיים מרשימים שהופכים את הנוכחות שלו ברחבה למסוכנת. למרות העונה הטובה אני לא חושב שיצליח להתקדם יותר מדי.
לפי ה''אס'' הוגו אלמיידה החלוץ הפורטגלי של בשיקטאש מתקרב לסארגוסה המתחזקת, גם לוקה צ'יגאריני ברשימה של הקבוצה. הקבוצה של אגירה אומנם איבדה כמה שחקנים משמעותיים כמו גאבי, ואנדר הררה, אבל עושה יופי של חיזוק.
נגמרה השביתה חברה, ביום שבת פותחים את העונה החדשה בשעה טובה ומצלחת, שתי הצדדים הגיעו להבנה אחרי אין ספור דיונים וחילוקי דעות. הגיע הזמן.
קראתי על זה בכל אתר ישראלי אפשרי אבל באתרים הספרדיים לא יצאה הודעה רשמית..כל מקום רשום שאחרי ישיבה של 12 שעות החליטו להיפגש שוב ומאוד קרובים לסיכום...מוזר למה באתרים הספרדיים לא מעלים הודעה רשמית לפיה השביתה הסתיימה
Acaba la huelga del fútbol - שביתת הכדורגל הסתיימה. יש לציין שעל-מנת לא לפגוע במועדי המשחקים ולשנות לגמריי את הלו"ז של הקבוצות - הוחלט כי הליגה תיפתח מהמחזור השני בעוד המחזור הראשון יושלם בחודשים הקרובים. הנה מס' שינויים עיקריים לגביהם הגיעו לסיכום בישיבות הרבות שנערכו: בעלי הקבוצות הסכימו לערוב ל-72 מיליון יורו שלא שולמו עדיין למעל 200 שחקנים. מעבר לכך, תקנה חדשה תיכנס לתוקף, אשר במסגרתה שחקן שלא קיבל שכר במשך שלושה חודשים ישוחרר אוטומטית וללא תמורה מקבוצתו.