כנראה התרגלת לקנות שחקן בשלושים מיליון יורו פלוס מינוס בשביל הרוטציה - אבל כשקבוצה קטנה יחסית קונה שחקן ב20 מיליון יורו, שניה לפני שהוא אמור להיות בשיא (בן כמה קאסורלה כיום? 26, לא?), ובתפקיד ההתקפי שהוא משחק בו - אני מרשה לעצמי להניח שהיא בונה עליו שיסחוב אותה
אני רואה עכשיו 30 דקות מהמשחק של מאיורקה נגד ניימינכן, האם ההרכב שמשחק עכשיו (בלי אוואט) זה ההרכב החזק שלהם? כי אם כן, זו הקבוצה אולי מועמדת מספר 1 לירידה, כזו קבוצה חלשה שלא מסוגלת לחבר 3 מסירות עם טכניקה כמעט אפסית אני בספק אם ראיתי אי פעם מצד ספרדי כזה או אחר...
Toni Fons, Zuiverloon (m.57 Pau Cendrós), Nunes (m. 71 Chico), Ramis (Crespí, Cáceres, Tejera (m. 46 Víctor Casadesús), De Guzman (m. 83 Uche), Martí (m. 66 Pina), Pereira (m. 71 Kevin), Nsue (m. 57 Ximo), Hemed (m. 69 Joao) תגיד לי בבקשה שזה לא מי שאמורים לרוץ שם...
האמת, שזה כמעט ההרכב המלא, חוץ מכמה שחקנים. לא ראיתי את המשחק, אבל ראיתי שמיורקה ניצחה 1-0, וזה בסה''כ משחק ידידות, ככה שלא צריך להסיק יותר מדי מסקנות. מה שכן, מיורקה כמעט ולא התחזקה העונה, במועדון הזה פשוט אין כסף, הקבוצה נואשת לחלוץ, כרגע החלוץ היחיד בסגל שלה זה רק תומר חמד(!), ופיייר וובוו שעדיין לא בטוח שהוא נשאר. ודווקא יש להם את אחד המאמנים היותר טובים בליגה, לאודרופ שאני מאוד אוהב.
ראיתי חלקיקים מאוטרכט - מלאגה היום. אמנם לטעמי מסע רכש שכזה יהיה לו קשה לספק תוצאות על ההתחלה, ואמנם אוטרכט זוהי קבוצת אמצע טבלה בליגה ההולנדית שאיבדה את מיטב נכסיה הקיץ, ובכל זאת, היה באמת כיף לראות את מלאגה. ברגע שהם יתחברו אין לי ספק שהם יהיו לפחות באחד המקומות שמובילים לליגת האלופות. נגמר 3-0 לספרדים. דודה (אם ככה רושמים..), בפיסטה וואן ניסטלרוי כבשו.
http://img594.imageshack.us/img594/7611/1311945745extrasmosaico.Xxx רוסי נשאר בויאריאל. פדריקו פסטורלו, סוכנו של החלוץ, התראיין לתקשורת האיטלקית והודיע סופית על כך שרוסי הוצא משוק ההעברות. "לאחר מכירתו של סאנטי קאסורלה למאלגה, נפתרו בויאריאל הבעיות הכלכליות ורוסי עוזב רישמית את השוק. כל מה שמעניין אותו כרגע הוא כיצד להבקיע כמה שיותר שערים ולעזור לויאריאל שהיא בית חם עבורו - לא מתעסקים יותר בחוזים והסכמים". בצוללת מעריכים מאוד את השחקן ולא ימהרו לוותר על השחקן הטוב ביותר שלהם. בויאריאל מספרים בשקט שהעדיפו למכור את קאסורלה ולהשאיר את הנכס אצלהם. פדריקו מספר שרוסי עדיין מגדיר את האפשרות לשחק ביובנטוס כחלום - אולי בעתיד. "או אם הנשיא פרננדו רויג ישנה את עמדתו באופן מפתיע".
http://chefsnews.files.wordpress.com/2011/07/2011-supercopa-de-espac3b1a.Xxx יש תאריכים ושעות לצמד משחקי הסופר קופה. המשחק הראשון : שעה 22:00 (23:00 שעון ישראל), בירנבאו המשחק השני : שעה 23:00 (חצות שעון ישראל), קאמפ נואו הסיבה שהמשחק השני בשעה כה מאוחרת מכיוון שבאותו יום יש מוק' ליגת האלופות ואוופ"א אסרה על שעה שאמורה להתנגש עם משחקי הצ'מפיונס ליג כי כנראה היא יודעת לאן ילך הריטינג והצופים ביום הזה.
אספניול מתכננת: הרכש הטוב ביותר יהיה דניאל אוסבאלדו. כן, אתם לא טועים. אספניול תעשה הכל כדי לשמור על החלוץ הארגנטינאי המצויין אצלה ולשם כך היא תוותר על החתמת שחקן קישור נוסף. פוצ'טינו הציב בפני ההנהלה את השארתו של החלוץ כמטרה עליונה בקיץ. "אם נוכל לעשות מאמץ כדי לשמור על שחקני המפתח - יהיה זה גם מאמץ כדי להישאר אותה קבוצה חזקה כמו שאנחנו", אומר המאמן. "למרבה הצער זו תיהיה ההחתמה הכי טובה שלנו כי אין לקבוצה יותר מידי כסף לחיזוק". באספניול כנראה קיבלו איתות על כך שאוסבאלדו מוכן להישאר בקבוצה במידה ושכרו ישודרג במידה ניכרת. יתר על כן, המנהל הספורטיבי של אספניול מוסיף עוד יותר כשאומר שמבחינתו אוסבאלדו לא היה למכירה, הוא לא קיבל הצעות לגביו וגם אם יקבל הוא ינתק את הטלפון.
ממה שהבנתי הוא שהוא פרש מכדורגל בעקבות אמירותיו. פובס בן 24, אמר ש"העולם הזה מגעיל אותי" ו-"אני הולך לעבוד במדינה ענייה", "כדורגל הוא קפיטליזם ו-מוות". בקיצור, פובס רוצה לחיות בפשטות ולעזור לעולם השלישי. למה שלא ישחק פה בליגת העל?