ברמן העיפה את ארנאוטוביץ ואלייה עד סוף העונה מהסגל. רק לחשוב איזה חמורים הם. רק לפני שבועיים שלושה הם יכלו לקבל כמה מליונים על ארנאוטוביץ' וסירבו. מי שישמע אתמול היתה הפעם הראשונה שהוא עושה בעיות. זה ניהול טיפשי.
הלוואי וזה היה בדיחה. בדיוק זה מה שהביא את ברמן עם מכירות של 70 מליון יורו (שבקלות היו יכולות להיות הרבה יותר גבוהות) לזה שיש לה סגל בינוני מאוד ובלי כסף בקופה.
מבין את הטענה שלך אבל, יש משהו במועדון מסודר שנקרא משמעת. לא יכול להיות ששחקנים במועדון כזה גדול ומפואר יעברו על החוק ויביישו את המועדון ואת עצמם. במקרה הזה שאף בחר שהמשמעת אצלו קודמת לכל ואני מבין את זה כמו שאני מבין את הטענה שלך.
כשהקבוצה במצב כזה רגיש ושברירי אני חושב שזה ממש לא הזמן להתנגח בשחקנים שיכולים, בסופו של דבר, לעזור לה להישאר בליגה. ברמן לא ניצחה כבר הרבה מאוד זמן, ומפרידות בינה לבין משחקי המבחן בסך הכל שתי נקודות. אם הופנהיים נכנסת לקצב אז בכלל אין לדעת איך זה ייגמר. אפשר היה להשאיר את משחקי המשמעת לאחרי סיום הליגה. זה יכול לעלות להם ביוקר ואם הם יירדו ליגה אני רוצה לראות מה הם יגידו..
:aa1: חדשות טובות לבורוסיה דורטמונד לקראת משחק הגומלין נגד מדריד, לוקאש פישצ'ק הצטרף לנסיעה למדריד ונמצא כשיר. עדיין לא ידוע אם הוא יפתח ב11. :aa1: עוד בנוגע לדורטמונד - ככל הנראה הקבוצה לא תאריך את חוזהו של מגן הקבוצה פטריק אוומויילה. http://www.derwesten.de/sport/fussball/bvb...-id7894252.html
ברמן חפרה לעצמה בור עמוק והיא לא מצליחה לפגוע ברכש כבר כמה שנים ברצף.זה כבר יותר מעניין של עונה לא טובה או אפילו שנתיים לא טובות.ברמן לא בנויה מספיק טוב ובמה שיש לה כרגע היא שווה במקרה הטוב אמצע טבלה.בקצב הזה הירידה לליגה השניה היא רק עניין של זמן,בטח שהיריבות שלה מתחזקות לאט לאט. השנה היא נכשלה ברכש.אלייה שהגיע ב5 מיליון(שזה הרבה בשביל ברמן) בעונה גרועה.אבל שוב השחקן הכי יקר של ברמן השנה שהיה אמור להיות שחקן מפתח הגיע אחרי עונה שלמה שהוא ישב ביציע באיטליה וזה לגמרי סיכון גדול.חוץ מזה שאר הרכישות כמו פאבלוביץ' למשל היו כישלון.כל זה אחרי שהיא מכרה את מארין ונאלדו ועשתה עליהם כ-15 מיליון פלוס מינוס ואלו המחליפים שהיא מצאה. גם בעונות הקודמות אותו דבר.ווסלי כביכול המחליף של אוזיל שזה כבר אומר הרבה,ארנטוביץ' במקום אלמיידה ורוזנברג שהיו חלוצים מובילים.בכלל ארנטוביץ' עוד בלוף שעושה בעיות כל שני וחמישי ועדיין מקבל קרדיט להיות הכוכב של הקבוצה.אם היה לו כשרון כזה גדול עוד היה על מה לדבר. נוסיף לזה את סילבסטרה אחד הבלופים הגדולים בשנים האחרונות. מעניין באמת לאיפה הולך כל הכסף מהמכירות של שחקנים כמו קלוסה,אוזיל,דייגו ומרין?גם עד שברמן מוציאה קצת כסף זה על שחקנים שלא הוכיחו את עצמם או לא שיחקו אפילו בליגה המקומית ובטח שלא הוכיחו את עצמם במפעלים האירופיים.
אתה שוכח רכישות חכמות כמו סוקרטיס והשאלות מעולות כמו דה-ברויין (אני גם מאוד תופס מיונוסוביץ) אבל בס"הכ אתה צודק. הם הלכו על שחקנים סופר מוכשרים שידועים כטרבל מייקרים בתקווה ששאף "יתקן" אותם ואז נקבל סקנדל סטייל דייגו ואוזיל. וואסלי היה שחקן מצויין, פשוט היה לו לדעתי סכסוך עם שאף או עם ההנהלה. ושכחת את הפלופ הכי גדול - קרלוס אלברטו 8.5 מיליון יורו וגם דני אבדיץ האנמי. הנה התשובה לאן הלך הכסף... וכל זה חבל כי המחלקת נוער של ברמן בכלל לא רעה
:aa1: המבורג הכחישה את הדיווחים על עזיבה אפשרית של שוערה רנה אדלר. http://www1.skysports.com/football/news/11...over-Rene-Adler