בתור שוער שלישי/רביעי במכבי חיפה הוא יאלץ להעביר עונה שלמה מהיציע וחבל.. בכל מקרה לדעתי מכבי חיפה חייבת למצוא "בכוח" קבוצות שיקחו את עמוס ואת אדרי. שוערים עם הרבה פוטנציאל וחבל שיתייבשו על הספסל. נגיד אדרי להפועל חיפה ועמוס ללאומית או לקבוצת תחתית ואחרי שנה יחזרו הרבה יותר מחושלים- זה מה שצריך לקרות.
אתה לא יכול להגיד שהוא לא עשה עלייה מדהימה השנה, אני בטוח שאם הוא ימשיך ככה הוא יחזור למכבי חיפה כמחליפו של ניר דוידוביץ' בהרכב הראשון. איתמר ניצן? לפני אדרי? אולי במכבי הרצליה...
אין ספק שהוא עשה עלייה מדהימה, אפילו בכלל בשלוש עונות האחרונות. אבל אם יתייבש ביציע השנה (מדגיש ביציע- כי שראנוב/דוידוביץ' יחממו את הספסל לסירוגין) הוא יאבד מוטיבציה ויחזור כמה צעדים אחורה. מקרה תום אלמדון חייב להדליק לו נורה אדומה!
גד עמוס באח"י נצרת. לאן אלמדון וזיסקינד עוברים? אדרי להפועל?! פחחחחחח! גם בתור שוער שני אין לו מקום ויש לפניו את בן שאנן (שהוא למען האמת מאוד גרוע וכבר בן 29), את בוריס קליימן התותח, את ניל אברבנל שלא בטוח שישאילו אותו עוד עונה ואת אריק ינקו שסיים נוער אאל"ט. הם יביאו שוער ראשון יותר טוב, או זר או הרוש, אל תדאגו להם. ואדרי גם עם כל הכבוד אל תשכחו שהוא לא מספיק טוב- הוא לא השחקן הכי רזה בעולם, לא עם האינסטינקטים הכי טובים בעולם ויוצא גרוע מאוד לכדורי גובה...
מצטרף לבחור מעלי. איתמר ניצן (ביחד עם הרוש) הוא שוער העתיד של נבחרת ישראל. הנתונים שלו נפלאים ומגיל צעיר הוא בולט בצורה יוצאת מהכלל. כשהיינו בלאומית ראיתי אותו כמה פעמים וכל פעם הוא הרשים אותי מחדש. למעט הרוש, אין שוער ישראלי שהייתי לוקח לפני ניצן, בטח לא אדרי. קריית שמונה עשתה עוד עיסקה נפלאה...
תראה, זה נראה ממש מסע רכש כמו של מלאגה, אבל אם תסתכל לעומק תבין שזה קניות נוחות. דגו ומסאודי, מבוגרים, דגו איבד את זה כבר מהרגע שעזב את הפועל, מסאודי גם כבר מבוגר מאוד, יכול לתת חצי עונה טובה מול הקבוצות בפליאוף התחתון, הם ביחד יכולים להגיע ל300 אלף דולר. 4-5 שחקנים ברשימה הם אלומניים/מהליגות הנמוכות, ככה שיכול להיות גם שהם נקנו בחינם בגלל חוזה שנגמר. סיפטי ליפנייה, גם הוא נקנה לעונה אחת וישתכר בכ60 אלף דולר. כל השחקנים האחרים, יוסי אופיר ויניב לביא, אני לא באמת יודע על ההסכמים שלהם. אבל על פניו, זה נראה רכש מפוצץ, אני לא יודע עד כמה רמה"ש באמת בזבזה.