נוימן את ארבל: "בוליאט בלם לא גדול, אך יציב" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx אופס התבלבלתי. תעבירו את ההודעה ואת התגובה של שי לדיון על תקשורת.
תשמעו, אני יודע שזה בסה"כ קליפ ערוך עם המהלכים הטובים שלו ומעולם לא ראיתי אותו משחק, אבל יש שחקנים שרק לפי הטאצ' שלהם בכדור רואים שיש להם הרבה כדורגל. למשל, בכפ"ס שיחקו גאבור מרטון ודאגלאס דה סילבה שהספיקו לך חמש דקות כדי להבין שהם בקלאסה אחרת ועושה רושם שגם המקדוני כזה - יש לו טכניקה מאוד גבוהה שלא רואים כל יום במחוזותינו. לא יודע למה, אבל יש לי תחושה שקריית שמונה פגעה איתו בול...
תגידו מה שתגידו, זה עושה שירות גדול לכדורגל הישראלי. כמה שפחות נגיעות ממוסחרות בסמלים, כך ייטב. שמחתי בזמנו שהפועל תל אביב השתחררה מהשעבוד של 'כתר' ואני מייחל לרגע בו אראה את סמלה החדש של עירוני קריית שמונה.
מכבי לוזון הגישה ערעור נוסף על הפחתת שלושת הנקודות העונה, במיוחד ברגע הכי קריטי העונה. יכול להיות שהמחזור האחרון יהיה לפרוטוקול בלבד? http://www.one.co.il/Article/199489.html ההחלטה מחר ב8:30
לא רואה סרט שבית משפט אזרחי ייתערב בהחלטת ההתאחדות כמו שהוא זרק את הפועל פתח תקווה מכל המדרגות ככה הוא יפסול את הערעור של מכבי פתח תקווה
יש הבדל תהומי בין סמלי מסחריים או של איגודים? שירצקי לא פראייר, מבחינתו עירוני ק"ש זה כלי פרסום מאסיבי והוא לא יוותר עליו. מקסימום ישמיט איזה אות ונראה על הסמל שלהם הצפוניים "אתוראן"... גומז הכיר בחורה ישראלית, ושוקל בנוסף לחתונה גם להתגייר, ואז נבחרת והכל... בשביל לקבל אזרחות מספיקים רק נישואים וקצת לחץ של לוזון (כמו עם קולאוטי), אבל לא תמיד ללוזון בא ללחוץ (דיוויד גומז, קאלה דרשלר היהודי (!) שהיו צריכות לעבור 5 שנים בשביל שמישהו יואיל לאזרח אותו)- והגיור הזה יעזור. רק שאלה- אלא אם לרב שלך קוראים שימון, גיור זה הרבה יותר מלהוריד את העורלה, ולא נראה לי שנותנים תעודת המרה למי שמשחק כדורגל בשבת וכו'...
אתה נותן ללוזון יותר מדי קרדיט והשפעה בתחומים האלו, ליד משרד הפנים הבן אדם הוא פשפש ומי שכן לוחץ אלו קבוצות לובי שהוא רק יכול להחנן אליהן ולקוות שיקשיבו. לגומז (מי זה?) תספיק חתונה בשביל הנבחרת, רק שאולי יהיה מדובר בתהליך ארוך יותר.
אתה לא זוכר את האזרוח של תמוז וקולאוטי? יום אחרי שפיפ"א הוציאו חוק שאוסר על תושבים ארעיים לשחק בנבחרת הוא פנה לאבי דיכטר שמיד הסכים לתת להם אזרחות... הוא אולי לא שימון, אבל עדיין.
הוא פנה למישהו שיעשה לו לובי, מעבר ללובי התומך של התקשורת שזה נוגע לחיזוק הנבחרת, לו עצמו אין ולא הייתה כזו השפעה מול משרד הפנים. במקרה של תמוז היה ברור שזה מצב לא רציני ששהוא לא יכול לשחק, אצל קולואטי זירזו עניינים שהיו קורים בין כה וכה, והכל נעשה למען אינטרס לאומי כביכול. זה לא שלוזון מחליט מי מקבל אזרחות ומי לא וכולם כפופים לו, אתה מייחס לו כוחות שאפילו מגלומן כמוהו לא חושב שיש לו.