אני מאשים בברדק הזה רק את התקשורת והציבור שגובו בלימור לבנת והפעילו לחץ מטורף על ההתאחדות, שעכשיו לא יודעת מה לעשות. רק שתבינו מי זה אבי לוזון...
אני מאמין שערוץ הספורט יעביר שידור חוזר של התוכנית אתמול לפחות 17 פעם במהלך השבוע הזה,אתה מוזמן לצפות בעצמך. שתי דקות לפני סוף הדיון איתו צביקה שרף שאל אותו מתי ייערכו את המשחקים והתשובה שלו הייתה שאין שאלה בכלל והמשחקים ייערכו ביום שלישי.
בסופו של דבר הצדק נעשה ושלושת הנקודות הורדו למכבי לוזון באופן סופי. הפער מבאר שבע : 6 נקודות. הכל בידיים שלנו
בא טוב הקטע הזה שלא היו משחקים בשבת האחרונה, לדעתי צריך להמשיך עם זה מדי שבוע. לעשות מחזור משחקים פעם בכמה שבועות מספיק. לגבי ההחלטה של בית הדין, מקווה שמחר הם לא יתכנסו פעם נוספת ושוב פעם יהפכו את ההחלטה שלהם.
לא יודע אם כבר הוזכר בעבר, בכל אופן החלטה מבורכת! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4220542,00.html
שילעסו מסטיק, אני לא צריך לסבול בגלל המעשנים. באצטדיונים זה אכן מבורך, אבל בתחנת אוטובוס? קצת הגזימו. זה תקף גם לגבי המאמנים, נכון? מעניין מה תגובתו של יוסי מזרחי...
ליוסי מזרחי יש מספיק עשן בריאות בשביל לעשן קבוע גם בלי סיגריה. ובסוף יגידו שאסור לנשום וזהו ( ורק לפרוטוקול אני לא מעשן )
מסכים איתך לחלוטין, מצידי שיעשנו בתחנות אוטובוס, אבל רק אם התחנה פתוחה כלומר כמו בבאר שבע שעומדים לסגור אותה בשיפוצים. ובאיצטדיונים זה זוועה, אני עד היום זוכר את הריח של עשן הסיגריות ודווקא כמשהו חיובי, ואם הייתי מנסה לעשן זה אך ורק בגלל שעשן הסיגיריות למרות שהוא חנק אותי הריח לי טוב משום מה, אבל החלטה מאוד טובה לטעמי...