כי מכבי פ"ת היא לא הגורם היחיד בסיפור. הפועל ב"ש צריכה להישאר על המגרש, לא בזכות דברים שלא קשורים אליה.
אני רק יכול לספר לכם שיש הצטרפות של רוב קבוצות הליגה לרעיון של מנהלת ליגה מנותקת מההתאחדול לכדורגל בנוסף לאחר המשחק של מכבי פ"ת בבאר שבע יהיו התפתחויות בקשר להמשך הליגה.
איך שאני רואה את הדברים, לאף אחד באמת אין את האומץ לקום ולעשות מעשה. אבל אני באמת מקווה שאני טועה ושאני לא יודע כלום.
אלו הקבוצות שבינתיים הצטרפו לרעיון של בן זקן: הפועל חיפה,הפועל כפ"ס, הפועל ראשל"צ, בית"ר ירושלים מכבי ת"א והאלופה ק"ש.
הפועל חיפה, מכבי ת"א, בית"ר ירושלים, הפועל כפר סבא, מועדון ספורט אשדוד, הפועל באר שבע, קריית שמונה, ראשון לציון, הפועל פ"ת, עירוני רמת השרון, מכבי נתניה והפועל עכו הפועל ת"א גם בדרך.
אני רוצה לראות גם ביצועים ולא רק דיבורים, אני רוצה לראות אותם משביתים את הליגה וכופפים על הפוליטקאים המאוסים בהתאחדות את התנאים שלהם(משמע של העם) על מנת שהעונה הבאה תיפתח. מנהלת שבראשה יעמוד אדם נייטרלי, ובתוכה יהיו אנשים הגונים כמו יענקל'ה שחר, איזי שירצקי, אלונה ברקת, ג'קי בן זקן, שיבוא היום שבחירת השופטים בבית הדין העליון של ההתאחדות תיעשה על ידי קריטריונים מקצועיים ועל ידי מכרז, ולא על ידי האסיפה של ההתאחדות. הגיע הזמן לשינוי, עד מתי ישבו בבית הדין דיינים ושופטים ותובעים שנמצאים מעל ל30-40 שנה? זה נראה הליך תקין? איפה המרכז הלגיטימי כל מספר שנים? איפה היושר וההגינות?
הרעיון הוא כזה שבו בראש המנהלת יעמוד אדם שקשור לכדורגל ולא מעורב אישית בקבוצה מסויימת ( חזי מגן למשל ) כל הגוף יהיה עצמאי וכמובן שגם בית הדין שלו לא יהיה קשור להתאחדות.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/357/96...?hp=71&cat=7101 איזה הגמה פרועה. סך הכל ציטוט משיר אוהדים ישן
אז אתה קצת תמים. כי האלימות במושבה השכיחה את העובדה שמכבי פ"ת קיבלה 5 נקודות (שתיים של באר שבע ושלוש שלה) בעזרת שתי תצוגות שיפוט תמוהות מאוד בשני המשחקים שהתרחשו שם באותו יום.
טעויות שיפוט הן לא פקטור. אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהשופטים לא מקבלים הוראות מלמעלה, ואם כן אז זה חמור מאוד.
הפועל ת"א לא בדרך לכלום, הקשרים בין טביב ומשפחת לוזון מצוינים והם אחראיים ביחד לאחת מהקומבינות המצחינות ביותר שהיו פה, עסקת עומר דמארי.
מקרה שונה לחלוטין, שכן אם הבנתי נכון העונש (שבפועל היה הורדת ליגה כמו שמודים בבית הדין) ניתן לקבוצה שניסתה לקנות משחק על מנת לא לרדת ליגה. הוא גם הגיע לאחר עידוד מבית המשפט המחוזי להעניש בחומרה.
כל עוד דון קסקט יושב לו בנחת ורואה את האוהדים שלו זורקים מקלות ולא עומדים לדין לא יקרה כאן כלום, ברגע שהדון יצטרף למהלך המבורך הזה אז באמת יזוז פה משהו, אם ארבעת הגדולות יהיו בראש המאבק אז מהר מאוד הוא יצלח. עצוב שרק עכשיו מבינים את מה שבית"ר צועקת שנים. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. והכי עצוב זה הציניות ועזות המצח של עמוס לוזון.