דיון החדשות עונת 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏26/5/11.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מבחינת קופמן הוא היה סוגר הכל, כך שזה לא בדיוק משנה איך הוא היה מסכם, אין כאן כל הבדל וחידוש מצידו.

מי שדווקא כתב טור יפה ונכון זה שגיא כהן בספורט5:
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...795.119163.html

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/12
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לשמוע שיש עדיין בארץ אנשים שרוצים להלחם נגד השחיתות, אבל קשה לי להאמין שנראה איזו מהפכה נוסח 'כיכר תחריר'...ברצינות, טוב לקרוא שאוהדי מכבי חיפה לא רוצים להגיע למשחק מול בני יהודה, טוב לשמוע שיואב כץ שוקל לעזוב את הכדורגל, טוב לשמוע שאייל ברקוביץ' מתכנן מחר הפגנה, אבל אני חושש שזה מעט מדי.

הקבוצות שנפגעות ישירות מהשערורייה שנקראת משפחת לוזון צריכים עכשיו להתאחד. אולי קבוצות אחרות צריכות לשקול לפתוח רגליים כדי שמכבי "לוזון" תרד ליגה. אני עכשיו מגיב כמו קיצוני, אבל זה רק בגלל שאני מאמין שבארץ שום דבר אחר עובד.

חבל לי שאני גר בהולנד אחרת הייתי מחר מול משרדי ההתאחדות.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביטול העונש של מכבי פתח תקווה מוציא את כל החשק לצרוך את המוצר שנקרא 'הכדורגל הישראלי'. כל הצדקנות הזו של 'החלטנו להשאיר את המאבק ספורטיבי' הוא לא יותר מניצול בוטה של הנסיבות. הרי אם שלושת הנקודות האלה היו עושים את ההבדל בסיום העונה, אדרבא, היינו רואים שהעונש באמת השפיע והלקח היה נלמד. עכשיו לא רק שבית הדין הוכיח כמה הוא מושחת, הוא גם הראה שהצדק לא בראש מעייניו, אלא הרצון לצאת 'בסדר' עם הזולת.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הוא אידיוט לא פחות מלוזון. מעולם לא הבנתי מה הטרראם סביבו. הבן אדם רק יודע לצעוק מול כולם שהם פחים ושהכל גרוע ואפס וכדומה. הוא לא יודע לדבר, הוא לא יודע מה כן לעשות אלא רק לצעוק כמו בהמה. הוא המראה לעסקנים שנמצאים בהתאחדות. אם רוצים לעשות ניקוי אורוות הייתי מעיף אותו מערוץ הספורט ובטח לא שם אותו או פרשן כדורסל בתכנית סיכום מחזור שאמורה לעודד אנשים לאהוב כדורגל ישראלי.

5. הרצליה Member

המשחק מחר שיפגיש את הקבוצה הזאת עם היריבה מספר 1 שלה ואולי היחידה על הכרטיס ללאומית יכול להיות הדבר שעליו נאמר יותר מכל הדבר הנכון בזמן הנכון.
    הפועל באר שבע חייבת לקחת מחר את הנקודות ולהתחיל לעשות איזשהו צדק עד כמה שניתן בגועל נפש שמסתובב פה.
    מעניין שמכבי פתח תקווה הציגה היום בדיון את תקדים מכבי הרצליה מ-2008(ניצחון טכני על בית"ר), מעניין שגם באותה העונה החבר'ה האלה היו מסובכים בתחתית ונשארו בליגה אולי בעקבות העניין הזה.

שירדו ליגה כבר! הם ישתלבו יפה מאוד בתת רמה שנקראת הליגה הלאומית.

6. Civil Anti Madridista

tוהדי מכבי חיפה יחרימו את המשחק נגד בני יהודה
    בשל החלטת ביה"ד להחזיר את הנקודות למכבי פ"ת, הירוקים לא יגיעו בשבת: "הכדורגל בסכנת קיום".

7. VAR Member

לכל אלה שהגיבו לי - אני לחלוטין מסכים איתכם בעניין קופמן ואני חושב שהוא ביזיון בפני עצמו. אבל הפעם המילה הזאת שהוא כל כך אוהב להגיד היא המילה הכי רלוונטית.

אין טעם לכדורגל פה יותר.

אתם קולטים? עונש רדיוס הם קיבלו. כל שלושת האוהדים שלהם, על מהומה שלא הם ביצעו אלא בעלי תפקידים במועדון. אנחנו מדינת חלם, הכדורגל כאן יותר גרוע ומושחת מהכדורגל בסרביה.

8. אלי מתחן Member

אי אפשר להאשים אותי האהבה מיותרת ללוזונים. אבל להפועל ב"ש לא הגיע להרוויח מכל הבלאגן.
    הורדת נקודות לעונה הבאה זה עונש הרבה יותר ראוי.
    העובדה שחוסר צדק נעשה עם כולם לאורך כל העונה, היא הסיבה היחידה שעוד אפשר לתרץ הורדת נקודות למכבי פ"ת.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ושהורידו לבית"ר נקודות זה היה בסדר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

ברור כשמש שהפועל ב"ש לא באמת כועסים בגלל הפאן הענישתי המעורער והלגיטימציה לאלימות, אלא על הנק', אבל אתה לא יכול להאשים אותה. זה טבעי וברור.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

השאלה היא - למה לא להקים גוף כזה מנותק מההתאחדות?
    כל עוד זה במסגרת ההתאחדות הכל יהיה טוב ויפה, אבל לא יצא מזה שומדבר, שכן מנגנוני האכיפה והחוק עדיין יהיו כפופים להתאחדות ולא לגוף חסר התועלת הזה (במתכונת זו..).

12. אלי מתחן Member

אשריך שהצלחת להסיק את זה ממה שרשמתי.

13. aloneli Member

אין לי יותר מידי מה להגיד על הגועל נפש הזה חוץ מזה שכואב הלב שאני צריך לראות את הקבוצה שלי יורדת ליגה בגלל הפחתת נקודות בעוד שלקבוצה אחרת מחליטים לדחות את העונש לשנה הבאה.

כל פעם שאני חושב שאי אפשר להגיע ליותר שפל אני מגלה שאפשר.מעניין מה יקרה פעם הבאה..

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אמרת שהורדת נק' לעונה הבאה זה הרבה יותר ראוי. וכי למה?
    הם כמעט הרגו שחקן עונה הבאה או בעונה הזו?
    את מי זה צריך לעניין שזה עלול לפגוע בסיכויי הישארות שלהם בליגה?
    כי כשהיה מדובר בבית"ר זה לא הזיז להם במיוחד...

15. לא מצאתי כינוי Member

דרך אגב, ההתאחדות לכדורגל, שטוענת כל היום שהיא פתוחה לביקורת בונה ללא קללות והכפשות סגרה היום את אפשרות התגובה על הקיר שלהם בפייסבוק, וכל מאות התגובות שנכתבו במהלך היום נמחקו כלא היו. שיעור בדמוקרטיה.