יגאל ממן הוא לא בעל תפקיד במכבי פתח תקווה (בדיוק כמו שדני נחמו לא בעל תפקיד בבית"ר), כך שהוא לא אמור להישפט אישית בהתאחדות. אני חושב שבמקום להתחיל לקטר עכשיו על מידתיות ביחס לעונשים האחרים שעפו השנה, צריכים לומר תודה על מה שהוחלט וזו החלטה מאוד אמיצה מצד בית הדין עם כל השמועות והזמן שעבר. 3 נקודות זה בדיוק מה שמבטל למכבי פתח תקווה את הניצחון על מכבי פתח תקווה וזה נראה לי הוגן מאוד. אגב העונש של הפועל חיפה: בטח יואב כץ התחנן לדיין שיוריד לו נקודות רק לא לשלם קנס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא בעל תפקיד? אז למה הוא הסתובב בתחומי המגרש עם כרטיס שהונפק לו על ידי מכבי פ"ת, שמגדיר מה תפקידו בקבוצה?
הוא לא רשום בהתאחדות כבעל תפקיד. למכבי פתח תקווה יש אחריות שילוחית עליו (כמו גם על האוהדים שלה), אבל הוא עצמו לא עומד על זה לדין.
כי באתר של ההתאחדות לא רשומים כל בעלי התפקידים בקבוצה אבל יגאל ממן עובד מכבי פ"ת ומקבל ממנה שכר ( באישור של צה"ל ) יגאל ממן נושא עליו תג עובד ורשאי לעבור בכל מקום באיצטדיון באישור. האחריות של מכבי פ"ת עליו שונה מאחריות על אוהד מכיוון שאוהד משלם את הכסף שלו ונכנס למקום מוגדר רק לו ואם הוא עובר את הגבול שמותר לו זאת עבירה פלילית יגאל ממן רשאי לעבור לכל מקום שהוא רוצה באישור של הקבוצה והוא מקבל מהם תשלום על זה.
יגאל ממן הוא מתנדב לפי כל המקורות, אלא אם יש לך משהו לחדש- בהתאחדות רשומים רק בעלי התפקיד שמקבלים משכורת מהמועדון (רשומים בבקרה), לא מתנדבים.
לפי אוהדי מכבי פ"ת יגאל ממן מקבל שכר מהקבוצה. יגאל ממן יעמוד לדין אזרחי ושם אני מקווה שהוא יקבל את מה שמגיע לו
ההבדל בין מתנדב לעובד זה הסכום שהמועדון מעביר לו בסוף החודש. הם אחראים עליו בדיוק כמו שהם אחראים על איציק לוזון או כל טיפוס אחר בצוות שלהם.
בהתאחדות רשומים כל העובדים שהועברו בבקרה, כלומר אלה שקבוצות משלמות להם שכר. אלה שמתנדבים לא צריכים לעבור בבקרה ולא צריכים להירשם בהתאחדות. אני לא טוען שבגלל שהוא מתנדב הוא נקי מאחריות ואני מסכים שלמכבי פתח תקווה צריכה להיות עליו אחריות שילוחית והיא גם קיבלה עונש על המעשה שלו (מי שקרא את הדו"ח המלא יראה שזה צוין שם בדגש שיגאל ממן הוא מטעמם), אבל יגאל ממן עצמו לא יכול לעמוד לבית הדין של ההתאחדות...
ומה תאמרו על זה, העונש של מכבי פ"ת נדחה לעונה הבאה.. כמה מפתיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx