הפועל תל אביב אלופה בלהתגרות בקהל. מאז ומתמיד יוסי אבוקסיס וסלים טועמה התגרו בדרבים בקהל שלנו, בשנים האחרונות עומרי קנדה אוהב לבוא ולהתגרות, בדרבי האחרון זה היה גל שיש עם התנועה המגונה ואלרואי כהן שהתגרה אחרי השער הראשון של הפועל וביום שני זה עומר דמארי. זה לא קשור למאמן, מאז ומתמיד השחקנים של הפועל אהבו להתגרות ולהתסיס, ככה מחנכים בהפועל, זה לא חדש.
יש לך הבנת נקרא של ילד בן 9 עם דילסקציה בקריאה וחוסר קבלת חמצן למוח. לא אמרתי שהוא לא עשה את זה, אני מאמין שהוא עשה את זה(בעיקר כי אוהד הפועל משער 13 אמר לי שהוא ראה אותו עושה את זה, לא בגלל תמונות מפוברקות כאלה ואחרות של חיפה). התמונה הראשונה לא אמיתית בוודאות, אלא אם כן עומר דמארי זה האח האבוד של איטי ויש לו אצבע עקומה של 15 סנטימטר, והוא יכול ליישר את האצבע שלו בזמן שהוא עושה אצבע משולשת ואגרוף(תנסה שניה ליד המחשב ותגיד לי אם התנועה שהוא עושה שם אפשרית), והוא יכול לשלוט בצל לא פרופרציונלי בגוף שלו. וזה לא להתחמק מקנס, זה להתחמק מכמה משחקים טובים בלי קהל(בהתחשב בעונשים על תנאי שיש לכם, לדוגמא זריקת החפצים על שחקני הפועל חיפה אחרי אחד הדרבים). זילות שואה זה לא לקרוא למישהו נאצי או לזייף תמונה של קטן מצדיע במועל יד כדי להדגיש טענה, אלא להכניס את זה לויכוחי אוהדים של "למי יש יותר גדול יותר" ובאותו זמן לעשות מזה הרבה יותר פוגע וחריג ממה שזה כדי להדגיש טענה מאוד מטומטמת ולהוציא את הצד השני רע יותר. השער השני הובקע לכיוון הקהל של חיפה, ציפית ששחקני הפועל ירוצו מגרש שלם לשער 5 ואז יחגגו? מצחיק שזה בא מאוהד שרק בשנה האחרונה שחקן שלו קילל בחור משער 7(ישראלוביץ'), ו2 שחקנים שלו עשו תנועות מגונות לקהל של הפועל(מדוניאנין, סידיבה, דרבי אחרי דרבי בעונה שעברה). http://up353.siz.co.il/up2/ntgojkmkycx2.Xxx מרציאנו, אם מחפשים אותי, אני במקלחות!
איפה החמור שיקפוץ בראש ויגיד ההתאחדות של שחר? http://football.org.il/Archive/Articles/Pa...r2011.aspx.aspx כמה שזה צפוי להגיע מאוהדי הפועל...
אם גל שיש קיבל עונש על התנועה המגונה בדרבי, גם עומר דמארי חייב לקבל את העונש, אחרת זה יהיה ביזיון גדול.
ביום שבת אוהד קדוסי נתפס ע"י המצלמה של וואן עושה 2 תנועות מגונות לאוהדי הפועל פ"ת אחרי כיבוש השער ( אצבע משולשת ותנועה של אפס עם היד ) פנינו להתאחדות לכדורגל בשאלה איך יכול להיות שכמה ימים לפני זה גל שיש הורחק על דבר דומה באדום ישיר והאירוע הזה עבר חלק למרות שהשופט ראה את המקרה ואפילו דיבר עם קדוסי לפני שחידש את המשחק. וביקשנו להעמיד את השחקן לדין על סמך התמונות. נאמר לנו שכל עוד המקרה לא כתוב בדו"ח השיפוט אין אפשר להעמיד את השחקן לדין גם אם המצלמות קלטו אותו עושה תנועה מגונה ככה שאותו דבר למקרה דמארי, תמונה לא שווה אפילו מילה אחת אם השופט לא ציין את זה דמארי לא ייענש
תובע ההתאחדות החליט שחלוץ הפועל תל אביב יישפט על האצבע המשולשת שנחשפה אתמול בבית הדין ועשוי להיות מורחק מהמשחקים מול מכבי פ"ת ובני יהודה. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.111808.html אז נכון, היא באמת לא שווה מילה אחת ולא אלף מילים, אלא הרבה יותר.
הוא עומד לדין, זה כבר משהו. אני במקומך הייתי יושב על ההנהלה(נראה שיש לך סוג של קשרים עם ההנהלה) עם עוד כמה אוהדים ולוחץ עליהם שיילכו להתאחדות כי אם עומר דמארי נתפס במצלמה ועומד לדין וגם אוהד קדוסי נתפס במצלמה אבל לא עומד לדין, יש פה משהו דפוק ולא כשר.
ההנהלה לא שמה זין על האוהדים למפרקים לא ממש אכפת מה קורה. אבל ארגון האוהדים ינחס מכתב להתאחדות ונראה מה אבי לוזון יגיב.
מחר (19:00) תתקיים במשרדי ההתאחדות הגרלת סיבוב ז' בגביע המדינה. הסיבוב יתקיים ב3-4.1, זה הסיבוב שבו קבוצות הליגה הלאומית מצטרפות לסבב המשחקים.
ב - 14.12.2001 התאבד רובי שפירא בביתו שבניגריה. יהי זכרו ברוך. רובי תרם המון לכדורגל הישראלי וגם לקהילה. חבל שהוא קפץ מעל הפופיק ולא היה שפוי מספיק. המצאותו בכדורגל, גם שיפרה את כל הכדורגל הישראלי בכלל ואת קבוצתי בפרט. האליפות של הפועל, נתנה דחיפה גדולה לשחר להשקיע במכבי חיפה.