יום עצוב לפתח תקווה וכנראה גם לכדורגל הישראלי. הפועל פתח תקווה מועדון פאר עם רבבות של אוהדים והסטוריה עתירת הישגים.. מאז תחילת שנות ה2000 המועדון הה החל אט אט לאבד גובה ומצירוף של הרבה מאוד סיבות וגורמים מפריעים הקבוצה הזאת לא הצליחה לשמור על יציבות. השיא כמובן היה בשנתיים שלוש האחרונות. כעת הקבוצה מרוסקת לגמרי מכל בחינה.. אני חושב שהישראות בליגה אולי היתה יכולה לסייע לקבוצה במובן מסויים כי הקבוצה עם הבסיס הקיים יכולה בלחץ להישאר בליגה, אמנם בלחץ אבל בכל זאת. ירידה לאומית משמעותה סימן שאלה אחד גדול. כולם ירצו לברוח מהספינה הטובעת.. יגיעו שחקני ליגה לאומית בינוניים מאלו שעדיין נותרו ללא קבוצה וקשה לדעת איך הקבוצה תתחבר. מה שכן, אם הפועל פתח תקווה תצליח בסופו של דבר להעמיד קבוצה היא תוכל להתחיל בבנייה מחודשת. לדעתי מי שראוי לקחת את המושכות היא אגודת הפועל פתח תקווה שהיא אגודה מעולה ואני בטוח שאם יכנסו לקבוצת הכדורגל הם יצליחו לשנות הרבה דברים וגם לחזק את הקשר של האוהדים עם הקבוצה שמן הסתם נפגע מאוד בכמה שנים האחרונות.. מעבר לזה יש פה גם הזדמנות משמעותית לקדם יותר שחקני בית ולהתחיל בתהליך של תחייה מחודשת ובנייה לטווח ארוך- דבר שהפועל פתח תקווה במצבה חייבת ליישם.
אני לא יודע כמה "יום עצוב לכדורגל" זה שהפועל פ"ת ירדה ליגה, אם מסתכלים על ההתנהלות שלה בשנים האחרונות, הברבריות והאלימות שהמנהלים שלה הציגו במגרשים. רק לפני חודשיים הם היו קרובים לירדיה כששחקו מול הפועל כפ"ס בפליאוף. לנושא אחר, הפועל כפס הולכת להעמיד תקציב מתאים לליגת העל, השאלה שלי, האם קבוצה באמת יכולה להתכונן לליגת העל בחודש אחד? להתכונן מנטלית, להביא עוד שחקנים ברמה גבוה יותר וכו'. לדעתי אם כפ"ס תעלה בסופו של דבר, היא תהיה הפועל רמת גן החדשה שם.
הבנתי שבגלל שמספר המחזורים השנה יהיה 37. הגדלה של 2 מחזורים. אז ישחקו פעמיים בנובמבר באמצע השבוע. ואני לא מבין למה לא התחילו את הליגה שבוע שעבר. ובמקום 2 השבתות שמשחקים בגביע הטוטו, היה מחזורי ליגה וככה את גביע הטוטו היו שמים באמצע השבוע.
אם הבנתי אותך נכון, ישחקו 2 מחזורים בשבוע אחד? ואם זה אכן ככה, אז השאלה היא למה לא התחילו כבר מזמן עם הקונספט של 2 מחזורים בשבוע? רוצים להיות ליגה 6 בעולם? 2 מחזורים בשבוע לא יהרוג אף אחד, להפך, קצת כושר לא יזיק.
הקשר הקמרוני ג'סטיס וומפור חתם במכבי פתח תקווה. הבלם עומאר קאלאבנה מגינאה קרוב גם כן לחתימה בקבוצה. סנסוני קיבל הודעה שהוא לא בתוכניות של הקבוצה. רועי בקל הגיע לפשרה עם הנהלת הקבוצה לאחר שטען שלא משחררים אותו ושהקבוצה חייבת לו כסף.
נתוני האמת: הפועל ת"א קיבלה מאופ"א 10.1 מ' אירו עבור הצ'מפיונס עוד עולה ממסמך שהגיע ל"גלובס" כי הנציגה הישראלית במפעל בעונת 2010/11 הכניסה 1.3 מ' אירו בלבד מזכויות שידור; מנצ'סטר יונייטד רשמה הכנסות של 53.19 מיליון אירו מהצ'מפיונס
נכון לעכשיו, שתי קבוצות עדיין לא הגישו את חוזי השחקנים שלהם לבקרה התקציבית, למרות שהן עומדות בתקציב המינימום: 1. הפועל פ"ת. 2. בית"ר ירושלים. האם הן מתכוונות לעלות רק עם שחקני נוער, או כאלו על "חוזה חייל"? עצוב שככה נראית ליגת-העל שלנו, שבוע לפני מועד פתיחת העונה.
נסטיה צ'ך חתם לעונה במכבי פתח תקווה אחרי סאגה ממושכת והוא מצטרף ל-2 הזרים שכבר חתמו: ג'סטיס וומפור ומריו צ'ארביץ'.
שוער מהליגה הלאומית חשוד בהכאת אישתו, נשלח למעצר בית בן 3 ימים, ונאסר עליו להתקרב לאשתו. מעניין מי לא ישחק ביום שישי, "מסיבות אישיות". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
פורסם בone שמדובר באבי איבגי. סיפור הזוי קצת כתוב שהוא התלונן שהיא בכלל זאת שתקפה אותו. בכול מצב הוא הגיע היום לאימון וצפוי לפתוח נגד הפועל ים ביום שני. אני מקווה שלא מדובר במשהו רציני וזה יסתדר.
:aa1: פרסום ראשון: רומולו, שכבר סיכם את תנאיו בהפועל פ"ת, חתם ברמת השרון. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.105312.html