לא יודע כמה מקור השמועות רציני, אבל זה לא משנה כרגע. נכון, אף שחקן לא רוצה להתקע מאחור, ואני מאמין שהוא בחור מספיק נבון כדי לראות שאין כרגע שחקנים שמאיישים את העמדה הזאת, ומספיק משחק או שתיים כדי לקבל את המפתחות בהרכב הפותח. דבר שני, אני מקווה שחיפה רק ישאילו אותו ולא ימכרו, זגורי לא רק שחקן מוכשר, הוא גם שחקן בית שאפשר לבנות עליו לעתיד, ומבחינתי, אפשר גם מהעונה הזאת.
זה שזגורי עם הדרישות שלו לא התאים לחיפה זה אכן עילה לשחרר אותו, אי אפשר לדרוש מקום בהרכב גם אם אתה יושב ומגרבץ. מה עם אלמליח אבל? גם ההחלטה של זגורי אבל לא ברורה- לבני יהודה יש את איבסקיביצ'יוס ואבו זייד המעולים, וגם אמסיס שחקן לא רע, הוא חושב שבבני יהודה הוא יקבל יותר הזדמנויות בהתחשב בכל המסגרות שבהן חיפה תשחק?
אבוזייד קשר אחרורי, איבסקביצ'וס 50/50 ואמסיס חלוץ, חוץ מזה הוא יכול להתחבר שם, ואם זה רק לעונה אחת (השאלה) אז אני מאמין שבני יהודה צריכה אותו לתגבור. אולי זגורי חושב שבגלל שהשם בני יהודה הוא קטן לעומת מכבי חיפה,אז אולי שם הוא יקבל דקות, במיוחד שבני יהודה ממשיכה במפעל האירופאי ותצטרך רוטציה.
בטוח שאמסיס לא קשר? אוקיי. ועדין יש את קסטוטיס ואבו זייד לפניו, וגם את ב צעירי שאומרים שהוא עוד יותר טוב מלירוי...
מישהו יודע מה סדר הקבוצות שיעלו ליגה בהנחה שקבוצות בליגת העל ירדו לליגה הלאומית? מכבי הרצליה סיימה מקום אחד מתחת להפועל כפר סבא, ואשקלון לא יכולה להעמיד תקציב, מי הבאה בתור? הפועל רמת גן או מכבי הרצליה? רק זה חסר לי, לשחק בליגת העל עם ילדים בני 18.
הפועל כפ"ס קבלה פנייה מההתאחדות לגבש תכנית תקציבית כגיבוי להפועל פ"ת אל תדאג, אנחנו (הרצליה) לא נהיה מהראשונים שיקפצו לעלות, אשקלון גם לפנינו.
אשקלון כבר הודיעה שאין סיכוי היא תשחק בליגת העל בקושי יש שם שלושה שחקנים. השאלה שלי היא רק מי הבאה בתור לפי החוק, הפועל רמת גן או מכבי הרצליה.
אף קבוצת ליגה לאומית לא מוכנה לליגת העל שיש בה שלוש קבוצות שירדו ליגה. יש כתבה בוואן שהמנכ"ל של אשקלון רוצה לעלות ליגה, אני לא מסמן את הקבוצה הזאת בשמונה הראשונות בליגה הלאומית אז הוא רוצה לשחק בליגת העל. נעמיד קבוצה אטרקטיבית הוא אומר שם, שמישהו יסביר לו שבעוד שלושה ימים אנחנו נכנסים לחודש אוגוסט ויש לו קבוצה שהתחילה להתאמן חודש אחרי כל קבוצות ליגת העל ושלושה שבועות אחרי קבוצות הליגה הלאומית. גם אם מכבי הרצליה הייתה בעדיפות הראשונה לעליית ליגה לא הייתי רוצה לעלות. קבוצה שעולה ליגה צריכה להיערך לכך מחודש מאי לא מחודש אוגוסט.
ממה שאתה אומר הרצליה, זה נשמע כאילו כל קבוצות הלאומית מקוות שהפועל פתח תקווה ובית"ר תסתדרנה ורק שלא ייאלצו אותה לעלות ליגה. ואם אף אחת לא תסכים לעלות ליגה?
לא הקבוצות,אני. אני לא רוצה לעלות ליגה בשביל לקבל בראש בכל שבוע, קבוצה שעולה ליגה חייבת להכין את עצמה כמה חודשים טובים מראש. הגיל הממוצע של הסגל של מכבי הרצליה הוא 22-23 זה טוב ויפה לליגה הלאומית,לשחק עם סגל כזה בליגת העל זאת התאבדות. הקבוצות?נראה שהן כן רוצות, תראה את המנכ"ל ההזוי של אשקלון שרוצה לעלות ליגה בלי שחקנים.
זה לפי מה שהרצליה אומר. אני לא חושב שבעלים של אשקלון או כפ"ס יקבל אישור לעלות ליגה ובכ"ז ירצה לוותר. הבעלים מצידם רוצים את הקבוצה בליגת העל, זה יכניס הרבה יותר כסף. זה מה יש ואם זה נסתדר כמו שאומרים.
זה בכלל לא מוזר: עמוס לוזון הוא כריש בניהול מו"מ, זו הסיבה. עם כל הגועל האישי מצורת התנהגותו, הלוואי שהוא היה מנהל את בית"ר, מפני שהוא מתבזבז על ניהול קבוצה שכל אוהדיה מגיעים על קטנוע אחד.