דיון החדשות עונת 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏26/5/11.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תמיד הייתה לי פינה חמה בלב למרעי.

ברצינות, אני חושב שהוא יכול להצליח שם. בטח לא מחליף לעומר דמארי, אבל כן חלוץ לקבוצה כזו. לדעתי לפחות, נראה מה יהיה.

2. BayernFan Member

מקווה שהרכישה של מרעי ושל הבלם הקרואטי יעשו טוב לקבוצה ויתנו פתח לעוד רכישות.

3. Ice Cream חסה

הקרואטי הזה (מריו צ'ארביץ') הוא לא קשר התקפי בכלל שהגיע במקום מרינקוביץ'? הוא נראה לא רע בכלל, שיהיה לו בהצלחה.

ויקטור מרעי הוא חלוץ לידה סביר, מכבי פתח תקווה לא צריכה יותר מזה לצד גולן וטל בן חיים.

קולה מושאל לראשון, על בורגוס בחיי שלא שמעתי ולא מצאתי כלום, סטויקיץ' יוקפא או יקבל תקפיד אחר במערכת (מאמן שוערים?) וקינגואה גם לא בטוח ממשיך, אשדוד מחפשים עוד חלוץ זר או 2.

4. Butragueño מנהלים

מאריו צ'רביץ' הזה נשמע החתמה טובה. בכלל, פ"ת התחילה להביא בשנים האחרות אחלה זרים, בינהם גם נמניה מרינקוביץ' שעבר לעכו, גם סרבי מצוין. אני עוד זוכר את דוברבין שלהם, בכלל יודעים להביא זרים טובים. נראה לי השנה תהיה להם קבוצה אגרסיבית וטובה, נראה איך הם נבנים בלי עומר דמארי.

5. matanbl22 Member

איך אפשר לשכוח את דוברובין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ויקטור מרעי אחד הבלופים של הכדורגל, רכש חלש לא מבין איך "שחקן כדורגל" כזה בליגת העל

מכבי פ"ת לא נבנתה על דמארי היא נבנתה על טל בן חיים דמארי בלי טב"ח היה לו חצי גולים.
    דמארי עם היה שם את כל המצבים שלו היה לו כבר 25 גולים העונה.

פ"ת של מכבי

6. BayernFan Member

דווקא אני חושב שמרעי הוא חיזוק טוב. נכון שהוא לא החלוץ הכי טוב בעולם אבל הוא יכול להשתלב טוב עם עומר גולן וטל בן חיים.
    מסכים במיוחד עם המשפט האחרון שכתבת :aaa021:

7. Butragueño מנהלים

לא יודע, אני לא חושב שיש למרעי קשר כלשהו לכדרוגל. חוץ משער בודד מול בית"ר, אני לא זוכר ממנו הרבה.
    יש חלוצים מאוד בינוניים ופחות טובים בליגה שיכולים לתת יותר ממנו. ובינהם גם דובב גבאי שעזב אתכם לב"ש.

8. סטפן שאלוי Member

9. Ice Cream חסה

הייתה פרידה מאלון חרזי? ומאבי נמני? ומיוסי אבוקסיס? ומעבאס סואן? אני שמח שההתאחדות נזכרה לתת טקסי כבוד לשחקני הנבחרת הגדולים (קודם כל טל בנין, עכשיו בנאדו שהוא מגדולי השחקנים בנבחרת וזה מרגש לחשוב שהוא פורש סופית), אבל אם גרשון מקבל אז נמני וחרזי הטיטאנים לא יקבלו?

10. Ice Cream חסה

בשעה טובה: בני יהודה סיכמה עם עומרי רון לשנתיים והוא יהיה הרכש הראשון שלהם, פחחחחחחחחחח! זה רכש לאירופה? במה הוא עדיף על עגיוב או שלומי לוי? מה עם עוד מגן שמאלי שיוריד מהעומס של אדרי המזדקן? עוד קשר אחורי במקום צעירי ובלדוט? עוד קשר התקפי שיוריד מהעומס על גלבאן (עם כל הכבוד לאפק (?) ומנשה)?

מה מחפשת מכל האפשרויות בעולם? טרייד על גל כהן כשיש את מורי הכישרוני, גארידו המנוסה וחדד התורן על ניצן אהרונוביץ', שעוד איכשהו יכול לשחק מגן שמאלי.

הסגל של בני יהודה בנוי טלאי על טלאי ולא ברור למה לא מחזקים את הקבוצה בשחקנים משלימים איפה שחייבים.

והפועל, שגם היא סובלת ממצוקה בקישור בגלל שקשטן מתעקש לבחון זרים בשיא הקריירה עם רזומה, מחתימה את איאד חוטבא מהפועל פתח תקווה תמורת 250 אלף שקל, וואלה- לא רע בכלל, אבל לא יספיק.
    http://sports.walla.co.il/?w=/7/1844161

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

12. Ice Cream חסה

מישהו מצא את הויקי שלו?

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושער חשוב ביותר נגד הפועל עכו שבדיעבד הביא לנו דאבל, ובשנה שעברה שער ובישול נגד אותה הפועל עכו שהחזיר אותנו מפיגור 2-0 ל2-2. הוא יכול להיות אחלה שחקן. לא יודע איך מכבי פתח תקווה הולכים לשחק אבל זה אחד השחקנים עם המשחק ראש הכי טוב בארץ.

14. Butragueño מנהלים

קצת הסחפות, מרעי לא יותר טוב מכל שחקן ממוצע אחר בליגה, כמו שלומי אזולאי או אביסידריס.. שחקן שכבר 3 שנים דורך באותו מקום.

כמה עניינים:
    ישראל זגורי סיכם בבני יהודה, לא מבין מה דחוף לחיפה לשחרר קשר אמצע.

15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שידוע לי, זגורי שוחרר ממכבי חיפה מכיוון שדרש מקום קבוע בהרכב (או ברום הרוטציה), ללא קשר ליכולתו. עם כל הכבוד, הירוקים אינם זקוקים לשחקן עצלן וחסר מקצוענות כמוהו, וטוב עשו כאשר שיחררו אותו.