איך למען השם קשורה ההרחקה של טשיירה, שהייתה מוצדקת לחלוטין, להרחקה של ידין? טשיירה עשה עבירה, קיבל צהוב, הוסיף ומחא כפיים מול השופט, קיבל עוד צהוב, עוד המשיך וקילל את השופט (לפי דו"ח השיפוט צעק עליו "samll man" ו"fuck you"), משך לו בחולצה והורד כמעט בכוח מהמגרש. רק לשם השוואה ברקוביץ' בעונת הגלקטיקוס קיבל 6 ועוד 4 על תנאי על "בן זונה". ושבועיים לפני באדיר קיבל 2 על זה שאמר לשופט "נתת את האליפות לחיפה". אז על מה אתם בוכים? תגידו תודה שהוא קיבל רק שישה, זה באמת עלוב הניסיון להראות שחיפה נדפקת, האמת היא שזה לעולם לא קרה.
אתה מאממין לאתר של אופירה? טוב סבבה אז גם אני. http://img.mako.co.il/2010/03/25/gg923691_C.Xxx נ.ב. אני מקווה שאתה יודע על איזה שופט מדובר
"בדו"ח ציין השופט כי טשיירה רץ לעברו, משך בחולצתו, קילל אותו, המשיך להשתולל במגרש וגם כשיצא המשיך בקללות. בין הדברים שאמר לשופט: "אתה איש קטן וטיפש, fuck you"." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3870060,00.html שים לב שאת הקללות הוא לא מכחיש, ז"א שזה קרה. מספיק טוב? אני מקווה אגב שתגיע לנקודה שלך בהודעה הבאה כי אנחנו סוטים מהנושא העונש הלא מוצדק של ידין.
לא, זה לא מספיק טוב שחקנים שאומרים הרבה יותר דברים מורחקים למשחק-שתיים ולא לשישה (כולל משחק העונה) פלוס ארבע על תנאי. ועם כבר להודות גם אביחי ידין ואייל ברקוביץ הודו או שלא? ועם אני לא טועה אתה אוהד הפועל חיפה בכלל אז תעשה טובה ולך תתעסק בקבוצה שלך.
אחי, בחייאת, סימני פיסוק... זה לא כזה קשה. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד. ואיזה הוכחות בדיוק יש לך להביא שתומכות בדעה שלך. ולא אני אוהד הפועל ת"א. איך זה קשור לעיניין? אין לך מה לענות לגופו של עיניין אז אתה עונה לגופו של בן אדם?
ממש לא מבין איך לא הבנת את ההודעה האחרונה. בכל מקרה במילים אחרות. העונש שטשיירה קיבל היה מוגזם מאוד שישה משחקים + ארבעה על תנאי (בהתחלה זה היה שבע פלוס ארבעה), כזכור משחק העונה היה מול הפועל ת"א שביקר בו הרגשנו את החיסרון שלו בהגנה (שבהחלט היו יכולים להפעיל שיקול דעת). וההוכחה היחידה שיש לי היא התמונה שהצגתי לך בהודעה הראשונה שלי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx העיקר שהם גם המשיכו להסתכל על קבוצות אחרות ולהרגיש נדפקים כמו שהם כ"כ אוהבים ודיברו על העונש שקיבלה חיפה, שצויין שזה עונש זהה למה שהפועל קיבלה לגבי העונה. שכל ה"דוברים האלמוניים" האלה יקבלו ביצים ויתחילו להיות גברים שמסתכלים רק על התחת של עצמם מבלי לפזול לכיוונים אחרים. אני מדבר על העונש של הרדיוס כמובן
אף אחד מהם לא הכחיש, גם טישיירה לא, כי זה קרה. רק שלקפל חולצה ולהניח אותה על הדשא לא שווה הרחקה, ואם כן אז גם קובי מויאל צריך להיות מורחק. אני לא מדבר בכלל על זה שמבחינת ההתאחדות לכדורגל זה לא בסדר "להתגרות" אבל זה בסדר לחנוק שחקן(סטיבן כהן), להתחיל תגרה ולתת מכות לשחקנים מאחורי הגב(שי חדד) ולהיות בבון אלים(כל שחקני בית"ר בלי יוצאים מן הכלל חוץ מברוכיאן) או בבון גזען(אוהדי בית"ר שכרגיל קיבלו עונש על תנאי בפעם השביעית ב3 חודשים האחרונים).
מכבי חיפה,מכבי ת"א ובית"ר התנגדו לקיזוז בכל ההצבעות שהיו,נכון שאוהדי הפועל אוהבים לטעון ששחר תמך בקיזוז ואולי יזם אותו במטרה לעצור את גאידמאק אבל גם הם בפועל יודעים שמדובר בבולישיט כי לא רק ששחר הצביע נגד הקיזוז(והגדלת הליגה),הוא גם פרש מההתאחדות אחרי שההחלטה התקבלה ומאז בעצם הוא כמעט ולא מעורב בכל מה שקשור לכדורגל הישראלי שלא נוגע למכבי חיפה. (אוהדי הפועל שכ"כ רוצים להצדיק את האליפות המקוזזת שלהם בטענה ששחר תמך בקיזוז צריכים להוכיח את זה,לרוע מזלם אין הוכחה כזו,כמובן שכל מיני כתבות אדומות שבאו חודש לפני הזכיה של הפועל באליפות בעונה שעברה לא נחשבות הוכחה כי אין שום סימוכין ששחר הצביע בעד הקיזוז באותה הצבעה אלא להפך). Apu ההרחקה של ידין אכן לא קשורה למקרה טשיירה,אני מסכים. העונש של טשיירה מוצדק?על מה לעזאזל אתה מדבר?הוא קילל את השופט ומחא לו כפיים.ביג דיל.אני חושב ואני כמובן לא אובייקטיבי שהעונש הכי ראוי היה יכול להיות 2 משחקים גג. לא התייחסת כלל למה שכתבתי - אלי דסה נתן חתיכת ריצק אמוק לכיוון חכמון,אני בטוח שכמובן הוא קילל והוא לא נגע בו רק משום ש4 שחקנים עמדו כדי לעצור אותו(ואני בהחלט לא מאשים אותו שהשתולל ככה),זה במקרה הטוב לא פחות חמור ממה שטשיירה ובמקרה הרע חמור פי כמה,העונש שטשיירה קיבל חמור פי שישה. יופי,אתה מציין את העונש של ברקוביץ רק שוכח לסיים שהעונש הזה סמלי בלבד,ברקוביץ כבר כמעט וסיים את הקריירה ואפילו דחו לו את העונש שקיבל לעונה שלאחר מכן כשהוא כבר לא היה שחקן פעיל,באותה מידה יכלו להרחיק אותו ל2 עונות שלמות וזה עדיין היה חסר משמעות בפועל.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/099/626.html אם זה לא הוכחה אין לי מה להגיד לך, אתה מתכחש למציאות. ואל תתחיל בכלל עם הבלוף הזה של התקשורת האדומה כי בחיים התקשורת לא יצאה על אף קבוצה כמו שהיא יצאה עלינו עם הקיזוז כאילו שידנו בהחלטה הזאת וכמו שיצאה על המשחק נגד בית"ר לפני שבוע וחצי כאילו שיחדנו את אלי חכמון, גם לא כשהיו עשרות טעויות שיפוט בעדכם. וא.טבק הזה בכלל ידוע בכתבות שלו נגד הפועל.