דיון החדשות עונת 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏23/5/10.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

יופי, עכשיו רק שיפרסמו כבר את התאריכים המדויקים לרבע הגמר לפי מה שהבנתי המשחקים יערכו ב19-20 לאפריל. עם הדרבי החיפאי ישוחק ב19 לחודש (יום חג פסח) אז אני מוציא את הכרטיס למכירה, מי שמעונין מדובר בכרטיס נוער ליציע ג' (11-12) מחיר קופה (44 ש"ח ואני לא לוקח עמלה).

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://football.org.il/Archive/Articles/Pa...7march2011.aspx

אני לא ממש הבנתי את המשפט האחרון, מחזור 30 צפוי להתקיים ב16.4 אבל הוא כבר קבוע (כתוב שם "ולאחר קביעת משחקי המחזור ה-30 של הליגה") ואם הם מתכוונים אחרי מחזור 30 לפרסם, זה לא הגיוני משום שזו התראה של 4-3 ימים..

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

במשפט האחרון התכוונתי שאם המשחק יצא בתאריך ה-19 שזה יום החג, אני מוכר את הכרטיס שכבר קניתי (כרטיס נוער ליציע ג', מחיר קופה, כמובן שאני לא יכלול את סכום העמלה 13 ש"ח).

אז אם אכן זה יצא בתאריך הנ"ל ומישהו מעוניין שיפנה אלי בפרטי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/3/11
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני התכוונתי שלא הבנתי את המשפט האחרון בלינק שפירסמתי, שמתקשר לשאלה שלך מתי יפרסמו את מועדי משחקי רבע גמר הגביע.

5. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

עזוב זה ההתאחדות...

בכל מקרה בדף הפייסבוק הרישמי של מכבי חיפה ענו לי שהמשחק יתקיים ביום רביעי ה20 לאפריל, משמע זה חול המועד.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מצד אחד, משחק העונה יישפט על ידי 6 שופטים, כמו ליגת האלופות.
    הירוקים בתגובה: "עכשיו הפועל תצטרך לשלם יותר כסף לקנות את המשחק".

מצד שני, ההתאחדות הרחיקה את אביחי ידין למשחק אחד שבמקרהה הוא משחק העונה נגד מכבי חיפה.
    האדומים בתגובה: "ההתאחדות של שחר, כבר אמרנו?"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבין את הכעס של הפועל ת"א.

למה אביחי ידין יורחק ממשחק העונה ומשחק הרדיוס של חיפה יתקיים רק בשנה הבאה?

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שיהיה לאוהדי הפועל על מה להתלונן?

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תכל'ס זה ממש לא פייר.

דסה הורחק למשחק מיידי, קונרפיין משלושה וידין מאחד גם כן וכולם מיידים אז למה מכבי חיפה זוכה לכבוד להשהות את העונש שלה?

בושה. או שנותנים עונש אחיד לכולם או שלא. האמת רציתי לכתוב "בית הדין זה לא שוק"..אבל...משפט לא במקום כל כך..

10. alexshw Member

אני דווקא בעד לשחק את משחק העונה עם יציעים ריקים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/11
  11. Don Joan Roman Member

מכבי חיפה באמת הייתה צריכה לקבל עונש ללא קהל באופן מיידי אבל בטח ובטח שלא במשחק העונה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nave, אל תדאג את מכבי חיפה כבר הענישו עם הקיזוז הבלתי ספורטיבי!
    אחרי שבתוך מחזור אחד האדומים מקבלים למעשה 6 נק' שנותן להם יתרון של נקודה לקראת משחק העונה הם עוד כועסים "שלוקחים מהם את האליפות"? האם הם לא מתביישים? לפני עונה מכבי חיפה זכתה באליפות, אבל לוזון גנב מאיתנו 3 נק'. העונה זה שוב קורה ועכשיו יש לאדומים עוד סיבה לבכות? מצטער, אבל אני באמת מקווה שמכבי חיפה תשפיל בשבת את החבורה כפויי הטובה האלה (וזה לא יקרה).

לצערי ההתאחדות בהחלט מחלקת לקהל של קבוצתי מתנות. ביותר מדי מקרים היו אירועים שקבוצות אחרות קיבלו עליהן רדיוס. כמו שאמרתי בעבר אגיד את זה שוב, לדעתי לוזון מנסה בצורה הזאת להחזיר לאוהדים של מכבי חיפה על התסכול שהם (ואני) חווים בגלל השיטה הבלתי ספורטיבית שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  13. Green Lantern Member

כן אה..
    מוזר שאתה מתלונן על זה שאין אחידות,אבל שוכח את זה שטשיירה בעונה שעברה הורחק לפאיקנג שישה משחקים!לעומת ידין ודסה שהורחקו למשחק אחד(מילא ידין שהמקרה די שונה,אבל דסה התפרע פי כמה ממה שטשיירה התפרע באותו משחק).

עזבו.
    הדיינים של שחר.
    כולם מפחדים מהקסקט
    מכבי חיפה עבריינית כדורגל

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

די עם הגניבת דעת המגעילה שלכם. בניגוד להחלטה כמו ההרחקה של ידין או של ערן זהבי שבאה לפגוע בהפועל תל אביב ישירות, הקיזוז לא הוחלט במטרה להרוס למכבי חיפה ולפגוע בה אלא בבית"ר ירושלים. הוא בא לעזור למכבי חיפה ודון קסקט ביחד עם עוד 14 מהקבוצות שהשתתפו בהצבעה הזאת הצביעו בעד הקיזוז, היחידה שהתנגדה זה בית"ר ירושלים. למה להיות חכמים בדיעבד ולבכות פתאום? כל זה בא לעזור לכם, זה לא יצא ככה אז פתאום ההתאחדות אדומה?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתם מדברים בלי קשר..הקיזוז לא אשם במצב של מכבי חיפה אלא השחקנים עצמם בלבד. מעכשיו כל עונש לא פייר שיתנו להפועל יקומו כל השונאים ויגידו ?אבל היה לכם קיזוז וטשיירה הורחק לשישה משחקים??
    העונש הסה לא פייר נקודה ואם זה היה הפוך זה היה אותו הדבר. וגם עונשים בעבר (וכנראה בעתיד) ה/יהיו לא פייר זה לא אומר שאפשר לתת עונשים כאלה וכל הזמן להגיד ?אבל פעם...?