דיון החדשות עונת 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏23/5/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שוב, אני לא אומר שזה לא קרה, ואם זה כן קרה זה עדיין לא משנה את הדיעה שלי עליו.

כי הנקודה שלי, היא שאסור היה לו לקפוץ בראש וישר להפיל על שחקניו את עצם העניין שמכרו את הירידה של הפועל כפ"ס.

כסף זה לא הכל בחיים, אלי אוחנה נמצא בנקודה מקצועית נמוכה מאוד, הוא יודע שאלא סופרים אותו, הוא יודע שהרבה אנשים מגחכים בבית ששומעים אותו מפרשן על כדורגל כאשר כולם זוכרים את "הישגיו" המקצועיים כמאמן. לכן אני מבטיח לך, שכבודו המקצועי והרזומה שלו חשובים לו הרבה הרבה הרבה יותר מכסף.
    אין לי בעיה אישית איתו, אני מאחל לו שבאמת בסופו של דבר הדבר יתגלה כנכון ואולי אלי אוחנה יוריד מעצמו רשמית כישלון שכולם זוכרים לו.
    אבל עדיין, ההתנהגות שלו בשבוע האחרון עלובה ופאתטית.

ואין שום קשר ליהירות, לא אמרתי שאני מלך העולם, אמרתי שההתנהגות של אלי אוחנה מגוחכת ומצחיקה, אין פה שום קשר ליהירות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/11
  2. riquelme1 Member

לירן צודק ב100 אחוז, כפר סבא ירדה ליגה לפני שנתיים וחצי, ומאז באף ראיון לא ראיתי את אוחנה אומר שמישהו מכר משחק ושהיה דברים לא כשרים, פתאום שיש פרסום שיקרי לפחות עד עכשיו, הוא יוצא בצהרות שהקבוצה שלו ירדה ליגה בגלל דברים ''מסריחים'' ולא בגלל יכולת מקצועית.

וששואלים אותו מי, הוא אומר שהוא לא יודע בוודאות וכל זה מאינטואציות, זה בושה וחרפה להאשים שחקנים שאימנת ולהאשים אותם בלי שום ביסוס ובלי שום הוכחה שיש לך ביד.

במקום לקום ולהגיד כמו גבר, אני לא יודע מה קרה באותה תקופה, לא שמעתי על כלום, ירדנו ליגה והאחריות הוא עלי, הוא נתפס על פירסומי סרק.

איכס, דוחה, לא רק מאמן קטן שמבייש את עצמו פעם אחר פעם(אחרי ה7-0 נגד גרמניה הוא הגיע עם הצהרה הכי מפגרת: ''קורא גם לטובים ביותר''), שימשיך לפרשן לצד רון קופמן, לשם הוא מתאים!

3. alexshw Member

אופ"א חוקרת את ההפסד של הפועל לשאלקה
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4010503,00.html

אה, לא נראה לי שיש כאן משהו מסריח.
    מה הפלא שישימו הרבה כסף על הפסד של יותר משני שערים של קבוצה ישראלית בגרמניה?

4. Number 8 Member

נראה כאילו שאין לאופ"א מה לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/11
  5. alexshw Member

ליגה זרה לזרים
    http://news.walla.co.il/?w=//1779267

בלי זרים איכותיים, לא רק על הנייר, אלא כאלה שיתחברו ויקלטו היטב, הליגה לא תתקדם לשום מקום.
    לפני 20-30 שנה הכדורגל היווני והתורכי היה בערך באותו מקום כמו שלנו.
    הוא התקדם רק תודות להבאת זרים מתאימים, שגרמו לקבוצות להצליח יותר באירופה, זה משך עוד משקיעים ומשך זרים עוד יותר איכותיים, שגם שיפרו את החומר המקומי. זה אגב קרה אפילו לפני שיוון הצטרפה לאיחוד אירופי ולפני חוק בוסמן.

6. kfiros Member

יואב כץ מביא חבר (רוברט סאמאת') כשותף להפועל חיפה
    לא ברור מה נתח המניות שלו.. אבל קיימת אפשרות לרכישה עתידית של המועדון

http://www.one.co.il/Article/172634.html

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קצת? הרבה. שיירד מהעץ שהוא עלה עליו.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

החל מהעונה הבאה אדידס עוזבת את בית"ר ותחליף את לוטו במכבי חיפה, בית"ר תחזור לדיאדורה שהייתה הספונסרית של הקבוצה בשנות ה-90' ותחילת ה-2000.

10. alexshw Member

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני רוצה לשחק בהפועל תל אביב, SO?
    הרי הוא לא יקצץ בשישית מהשכר שלו, מכבי לא תשחרר אותו כל כך בקלות יומיים לסיום חלון ההעברות כשאין לה מחליף(עם כל הכבוד ליובל אבידור) ובית"ר צריכה בלם פי כמה ממה שהיא צריכה חלוץ, כשיש לה את עזריאל המצוין, אלא אם כן הם רוצים להיתקע עם גונזאלס החלש בהרכב.

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

לבית"ר ירושלים הופתחה נקודה בפועל.

13. alexshw Member

פורסם לפני כמה ימים שמאמן הכושר של מנצ'סטר יונייטד יגיע לארץ להרצות. אז הוא אכן הרצה ולפי מה ששמעתי ביציע העיתונות(ואין לי כאן סיבה לפקפק באמינותם) רק שני מאמנים מליגת העל הגיעו להרצאה - רוני לוי ואלישע לוי.
    אחר כך מתפלאים למה אפשר לעשות את כל הסידורים שבעולם ולא לפספס שום דבר משמעותי במשחק ליגת העל. אחר כך מתפלאים שהשחקנים כאן לא מוסגלים לזוז אחרי 60 דקות.

עלק השתלמויות בחו"ל. חחח זה בדיחה. שוק המאמנים כאן פח. למאמנים אין מושג בכלל. שוק.

14. Igi Member

עזוב, יש לנו אחלה מדינת כדורגל, לא פלא בכלל שיש לנו כאלה כישרונות בנבחרת ורק בגלל חוסר מזל אנחנו לא עולים כל פעם... עוד דוגמה טובה לרצינות בכדורגל הישראלי.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה