דיון החדשות עונת 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏23/5/10.

1. ARSI Member

יכול להיות שאתה צודק ואני בסוף העונה אוכל את הכובע, אבל לדעתי ביתר לוקחים סיכון גדול עם יבואה (גם מלמיליאן בתור מאמן זה תמוהה וזה עוד לפני שמזכירים שהאחיינים שלו בסגל) ונכנסים למיטה חולה.

2. Don Joan Roman Member

זה חלק מהימור שקבוצות לוקחות חוץ מזה שאתה יודע לבית"ר לא היו הרבה אפשרויות אחרות זה או להביא חלוץ כמו יבואה או להביא חלוץ מולדבי שנחשב שחקן חופשי או להישאר עם בן לולו ואיילי ואני בטוח שתסכים איתי שהאופציה של יבואה עדיפה.

3. eran levy Member

בנבחרת ארה"ב המאמן ביל בראדלי הוא אביו של שחקן הסגל מייקל בראדלי.
    יש לאחיינים של מלמיליאן מקום בסגל הנוכחי של בית"ר בלי קשר לקשר.

4. ARSI Member

גם אם יש להם מקום בסגל זה מריח לא טוב. לעניין החלוץ, אני בהחלט חושב שהיה עדיף לחפש חלוץ זר או ישראלי מאשר יבואה.

5. Don Joan Roman Member

חלוץ ישראלי? איזה?
    חלוץ זר? איזה חלוץ זר איכותי אתה יכול להשיג בתקציב של 130 אלף דולר יום לפניי סגירת חלון ההעברות?

דרך אגב איזו קבוצה אתה אוהד?

6. ARSI Member

אפשר להשאיל חלוץ אם התקציב לא מאפשר לך לקנות מישהו איכותי.
    בארץ אני לא ממש אוהד מישהו. מחבב את מכבי חיפה והופעל ת"א.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא אמרת שאתה אוהד את בני יהודה?

8. Don Joan Roman Member

את מי תשאיל? המקסימום שאתה יכול להשאיל זה שאת יובל אבידור נראה לך באמת שיובל אטבידור יעזור לבית"ר יותר מאשר סמואל יבואה? כי לי לא.

9. ARSI Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אולי הייתי שיכור כשאמרתי את זה

אני לא בטוח שיובל אבידור ייתן העונה פחות ממה שיבואה נתן בעונה וחצי האחרונות. זה כאילו הבנאדם שכח לשחק כדורגל.
    חוץ מזה, שאפשר לחפש שחקנים זולים במזרח אירופה שיכולים להתברר כהצלחה.

10. Don Joan Roman Member

עזוב אחי, כל דבר אתה יכול להגיד לי "יכלו ויכלו" אבל העובדה היא שלא יכלו ובטח שלא שעדיף להביא חלוץ שאתה יודע שייתן לך 12 שערים בעונה על פניי חלוץ שאתה לא יודע מה ייתן לך כשקאדר החלוצים שלך כולל את סרג' איילי ומשה בן לולו.

11. ARSI Member

כמו שיבואה נראה, הוא לא ייתן 12 שערים בעונה.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולמוניקו כל העמוד האחרון אתה רק מקשקש, יבואה היה מצוין ביום שבת והבקיע שער אחד מחצי מצב ונראה שחקן שיביא תוצרת לבית"ר, מה שהיה בהפועל ובגנק לא מעניין העיקר שיבקיע בצהוב-שחור וכמה שיותר.
    בית"ר הייתה צריכה חלוץ חוד שיהיה הסקורר של הקבוצה ובאופציות שיכלו להביא יבואה הוא האפשרות הטובה ביותר - סקורר מוכח בישראל ובמחיר זול, לא היו אופציות ישראליות דומות וכל אופציה של חלוץ זר הייתה לקיחת הימור.

לגבי הברוכיאנים, שניהם היו שחקני סגל לפני שאורי הגיע ואבירם היה הקפטן והשחקן הטוב ביותר והותיק ביותר בקבוצה, אביתר זה כישרון גדול, שניהם נמצאים בבית"ר בזכות ולא בחסד.

13. ARSI Member

אז יבואה הבקיע שער בבכורה שלו, ביג דיל. לא חסר שחקנים שעשו את זה ואח"כ איכזבו בגדול בהמשך.
    יבואה הוכיח שהוא יודע להבקיע, הבעיה שההוכחות האחרונות היו אי שם בתחילת 2009 סוף 2008.
    מאז אפילו מהארן להלה יותר אפקטיבי ממנו.

לגבי האחים ברוכיאן, זה לא לעניין שהדוד שלהם מאמן אותם כי הוא לא יכול להיות אובייקטיבי לגביהם. גם אם אני לא טועה אביתר קיבל הרכב ישר כשמלימיליאן הגיע מה שלא קרה לפניו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יבואה הגיע בהשאלה בשביל 130 אלף דולר לעונה, אם ירשים אז בית"ר עשתה עיסקה טובה אם לא הוא חוזר לגנק ושלום על ישראל, בוא נשפוט אותו בסיום העונה ואם הוא נותן יותר מ-12 גולים אתה שם תמונה של גילי מוסינזון בחתימה.

מלמיליאן לא אובייקטיבי? הכורדי הזה לא רואה ממטר, מי שטוב משחק ומי שלא טוב לא משחק, וכל מאמן שהיה מגיע לבית"ר יודע שאבירם ברוכיאן הוא השחקן שעליו צריך לבנות את בית"ר הוא הקפטן והשחקן הכי טוב בקבוצה יחד אין על זה עוררין.

אביתר התחיל לקבל דקות לקראת סוף העונה שעברה וכרגע הוא משחק רק כי ריקן ואלבארס פצועים ואין מי שישחק מגן שמאלי, הוא בכלל קשר שמאלי והוא הבטחה גדולה, מלמיליאן לא נותן לו יחס מועדף.

15. Don Joan Roman Member

אז בוא נגרש אותם כי "זה לא לעניין" דחילאק חאלס לזיין בשכל, אבירם ברוכיאן שחקן גדול ואביתר שחקן צעיר עם המון פןטנציאל וזה טוב מאוד שהדוד מאמן אותם ושיהיה להם ולו בהצלחה ובעיקר שיכאב לך, עוד אדום.