דיון החדשות עונת 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏23/5/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים זה רק בONE אבל כבר מהצהריים נודע שיצחקי סיכם את התנאים שלו במכבי וכל מה שנשאר זה ההסכם עם בית"ר, אני מאמין שמחר תצא הודעה מסודרת וגם חתימה, גם מבחינת בית"ר היום-מחר זה העיתוי החשוב ביותר בכל הנוגע למאמן בגלל מלמיליאן.

מבחינת בית"ר הרווח יוצא כמעט 10 מיליון ש"ח, נקווה שעל הדרך נדחוף להם את תומר בן-טימטום ונצא מורווחים.

2. Fanatic Member

לפי מה שהבנתי, לברק יצחקי יש סיכום גם עם הפועל וגם עם מכבי.
    קורנפיין, יצחקי וראשי הפועל הגיעו לפגישה אצל רונן קצב (הסוכן של יצחקי), וקורנפיין יצא באמצע הפגישה עם הפועל כדי לסכם עם מכבי (כנראה שמכבי הגדילו את ההצעה) ולכן כל הבלאגן בתקשורת.

סוכנו של יצחקי אמר ששום דבר עוד לא סגור ורק מחר כשיצחקי יישב עם מכבי נדע אם הוא באמת יחתום. עד מחר הפועל יכולים להעלות את ההצעה וכן להחתים את יצחקי כי לדעתי יצחקי מעדיף את הפועל.

בקשר לסכומים, כרגע אי אפשר לדעת בחלק מאמצעי התקשורת מפורסם 2 מיליון דולר בחלק אחר מדובר על 1.7.

בכל מקרה, אין מה להתלהב עד שלא רואים חתימה רשמית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

והנה, מה שאמרתי עלה גם בספורט 5:
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.79964.html

כמובן שמוני הראל לא יכול לא לבכות
    http://www.one.co.il/Article/159851.html

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  3. Sempre Inter Member

חחח מכבי ת"א עושה הכל כדי לקלקל להפועל. יצחקי כבר ישב עם האדומים, קורנפיין שנכח בפגישה אמר 'אני יוצא רגע וחוזר', והלך לסגור עם שעיה מאחורי הגב של מוני הראל וקצרה.

במקום יצחקי הייתי הולך להפועל בלי לחשוב בכלל. אין מה להשוות בין התנאים בין שני המועדונים, גם הקהל יהיה סבלני איתו יותר, ליגת האלופות, הנהלה יציבה, מאמן וצוות מקצועי הרבה יותר טוב.

ברק עושה טעות, אבל כנראה שגם הוא הבין שללכת מבית"ר להפועל זה חתיכת סיכון. יכול לגמור כמו אבוקסיס..

נראה שזה מה שמנע ממנו להיות אדום.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/10
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שבטוח יהיה מעניין מאוד במכבי ת"א... יצחקי, קולאוטי ואלירן עטר... כולם מדברים על כשלון צפוי שרשום על הקיר, אף אחד לא לוקח בחשבון את האפשרות השנייה... לכו תדעו.

5. אלי מתחן Member

האמת, אני אשמח מאוד אם זה יצליח. אני מאוד מחבב את מכבי ת"א, בטוח שמעדיף אותם על חיפה והפועל. אבל גם במקרה של אליפות הם יסיימו את העונה בגירעון של כמה עשרות מיליונים.
    קבוצות שירצו להתחרות איתם יצטרכו גם הן להשקיע ולהכנס לגרעונות וזה לא ייגמר טוב.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאני מסתכל על זה כרגע זה נראה שלא משנה עד כמה מכבי תהיה רעה תמיד יהיה להם סיכוי לתת גול בכל התקפה עם שחקנים כמו עטר, יצחקי ובוזגלו וחיית רחבה כמו קולאוטי, אני מאמין שגם את עמדת הבלמים והקשרים הם יסגרו בשבועות הקרובים ויהיה להם מין גלאקטיקוס שהפעם די יצליח לפי דעתי כי יש שם יותר מדי כישרון.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אסכם במשפט אחד את מסע הרכש של מכבי ת"א עד כה - תפסת מרובה לא תפסת. איכשהו, אף על פי שהביאה שחקנים מהשורה הראשונה, אני לא יכול למתג אותה כקבוצה מאיימת ואחת שתקרא תיגר על הכתר. כנראה שישנה השפעה לשנים האחרונות של המועדון, בהן לא היוו גורם משמעותי על התואר ובמקרה הטוב, מבחינתם, סיימו במקום השלישי. לא מספיק להביא רכש נוצץ ושחקנים שהיו כוכבים בקבוצתם, הכימיה הקבוצתית בין השחקנים היא זו שתתן את הטון, לכאן או לכאן. נראה איך נימני & מזרחי יצליחו להרכיב את הפאזל. אני שוב צופה כישלון אך זו רק תחושה אישית שלי, קטונטי.

8. Don Joan Roman Member

אל תדאג, אחריי שברק יחתום על החוזה שלו באחת מהתל אביביות אני מאמין השנייה תקפוץ על טוטו תפוז.

9. הרצליה Member

תומר ברוקס חתם בעירוני קריית שמונה,הגיע מרמת השרון.

10. אבי סנדור Member

רועי לוי מרעננה לעכו

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעדכנו שביבאן פרנסמן בהפועל ושגולן חרמון בהפועל חיפה.

12. yakov_y YNWA

מאור עשור מעירוני בת ים חתם במכבי נתניה.
    ביוואן פרנסמן ממכבי נתניה ייעבור להפועל תל אביב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לי לראות לא מעט את מאור עשור בשנה שעברה במשחקי הליגה הלאומית ומדובר בכישרון נחמד ביותר, בעל יכולת בעיטה מצוינת ומהירות, וגם שליטה לא רעה בכלל בכדור, לדעתי מכבי נתניה מרוויחה פה. אבל אם אני לא טועה הוא מושאל לנתניה למשך שנתיים מהפועל ת"א לא?

14. Fanatic Member

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/10
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה