האמת שהופתעתי שהוא רק בן 40, אמנם גוץ כזה אך יש לו פנים יותר מבוגרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx האמת שזה השופט שאני הכי מחזיק ממנו, להבדיל מהשאר, אני בטוח שהוא ירצה מהר מאוד לשכוח את העונה הזו ... קורה, אף אחד לא מושלם.
כמה מפנינותיו של מאיר לוי העונה רק נגד הפועל : 1. שקית גרעינים ריקה נזרקת מכיוון יציע של הפועל ת"א אליו והוא מחליט לרשום את זה בפנקס כעבירה חמורה, וזה משהו שקורה בכל קבוצה בכל מחזור. כמובן שנקנסנו וקיבלנו משחק רדיוס נגד חיפה, שאם הוא היה בבלומפילד מלא קשה לי להאמין שלא היינו משיגים 3 נקודות שהיום היו מתבררות כסופר חשובות. 2.נגד ק"ש, פנדל שלא היה ולא נברא והוא כמובן מאשר. 3.נגד אשדוד, אם הקוון לא היה מרים את דגל הנבדל אז הוא היה מביא פנדל בנבדל של 3-4 מטר וגם פנדל אל היה. 4.נגד חיפה, אישר גול של ארבייטמן בנבדל של 10 מטר. וזה מה שאני זוכר כי זה היה במשחקים של הפועל, בטוח יש עוד.
ומנגד הוא נתן לכם גול לא חוקי מול אשדוד, ביטל פנדל חוקי על עמית בן שושן ובטח עשה לכם עוד כמה טובות. זה חלק מהמשחק, הוא לא עושה שום דבר בכוונה, אבל הוא מעצבן אותי בלי קשר.
הגול ה''לא חוקי'' נגד אשדוד כבר נכנס לכם למוח כי אתם כל כך שונאי הפועל ובגלל שמאיר איינשטיין אמר אז קל לכם להאמין. משער 7 ראיתי גול 100%, ולא ראיתי אף זווית שאפשר לקבוע אם היה גול או לא, אם תראה לי אני אשמח להודות בטעות שלי. הדבר היחיד שראיתי זה זווית שמראה שהיה גול. אם הקוון לא היה מתקן את הפנדל נגד בית"ר זו הייתה הפאדיחה של העונה, כי אניימה היה מורחק, ההפסד הי המובטח והיינו מפסידים את האליפות כבר עכשיו. לא פנדל ולא בטיח.
שעה אחידה במשחקי ליגת העל והלאומית במחזור הבא מאת / ספורט 5 לאור המאבקים הצמודים בתחתית ליגת העל ובליגה הלאומית, החליטה היום ההתאחדות לכדורגל כי משחקי המחזור ה-31 בשתי הליגות הבכירות ייערכו בשעה אחידה. בשלב זה עדיין לא נקבעו שעות המשחקים. בליגת העל, להוציא את קרב הצמרת בין מכבי חיפה להפועל ת"א שיתקיים ביום שני, רק המשחק בין מכבי תל אביב לבני יהודה לא ישוחק בשעה האחידה מאחר ולא יקבע דבר. יתר ארבעת המשחקים שיתקיימו באותה שעה: הכח עמידר ר"ג-מ.ס אשדוד, הפועל פ"ת-מכבי פ"ת, בני סכנין-מכבי נתניה וקרית שמונה-בית"ר ירושלים. בליגה הלאומית ייערכו חמישה מתוך שישה משחקים ביום שישי, זאת על מנת למנוע מתחים, חשדות ונסיונות למעשים בלתי כשרים שעשויים להשפיע על תוצאות המפגשים בשלב כה חשוב של העונה. משחק הצמרת בין הפועל חיפה והפועל באר שבע, שתיים מהקבוצות שכבר הבטיחו את העליה לליגת העל, יהיה היחיד שישוחק ביום אחר. (מה שאומר שהוא לא ישודר, כנראה שישדרו את רמת השרון בפעם הרביעית ברציפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx)
ישדרו את העימות בין הפועל חיפה להפועל ב"ש. לא שולל שיהיו פריצות למגרש ברמה"ש לפי המתכונת בשבועיים האחרונים.
http://sport.walla.co.il/?w=/157/1483082 כתבה טובה של וואלה על הירידה הדרסטית באחוזי הרייטינג של משחקי ליגת העל בשנים האחרונות בכלל ובעונה הנוכחית בפרט. בכתבה מוזכרת תוכנית ההתאחדות לפצל את משחקי הליגה ל-3 ימים (שבת , ראשון ו-2 משחקים בשני ! ), כדי לאפשר שידור רב יותר של משחקים. הצעה זו, לפי דעתי, רק תעשה את המצב רע יותר. לטעמי, יש לשדר בכל מחזור את 3 המשחקים המרכזיים, כי כשהצופים רואים משחק כמו הכח - הפועל פ"ת או משהו בסגנון (בלי לזלזל) - אז הם מסיקים שאין טעם לצפות בליגה שרמתה כה ירודה. וזה עוד לפני שדיברנו על הפועל עכו מול רעננה בעונה הבאה למשל. הצעה אחרת, שלדעתי עשוייה לשפר את המצב, היא לשדר, כאמור, 2-3 משחקים מרכזיים ואת שאר המשחקים לקיים בשעה אחידה. אותם משחקים בשעה אחידה ישודרו ברדיו ב"שירים ושערים" ואולי אפילו בטלוויזיה - ככה המוקד יהיה בשערים, באירועים, בדרמות ופחות ברמה המאכזבת. דעתכם ?
לא חייבים לשדר עכו נגד רעננה, גם לא כל משחק של בית"ר אני חייב לראות. ממוצע של 12 אחוז בערוץ 10 זה שווה לא פחות מ15 בערוץ 2, תלוי איך מסתכלים על זה. ביום שהתקשורת תפסיק לפמפם לנו שהמוצר שאנחנו קונים הוא חרא, אנשים יפסיקו להאמין בזה, כי זה לא נכון. נכון שהכדורגל הישראלי נחות לעומת הפרמייר ליג או הלה-ליגה, אבל אסור לשכוח שהשחקן הכי נשכח שם מרוויח פי 2 מהשחקנים המובילים בארץ וזה לא שאנחנו טובים בכל ענפי הספורט מלבד הכדורגל.
התקשורת מתנהגת בנבזיות ועכשיו זה חוזר אליה כמו בומרנג. הרי תמיד ידענו שהכדורגל כאן לא ברמה טובה, אבל לפחות פעם התקשורת הייתה מסקרת אותו בלבד. היום כל כתב בשקל כותב לי טורי פרשנות ודואג שבעיתון שלו יהיה דיוקן שלו. התקשורת מפחדת להיות הכוכב הראשי. בהתחלה זה עבד לא רע ואנשים רעים כמו רון קופמן ואמיר פלג ניצלו את זה כדי לחדור לתודעה של הציבור, אבל עכשיו, בגלל אותם ניגונים חוזרים ונשנים שהכל כאן חרא, לאנשים אין כח לשמוע את כל הקופמנים למיניהם. זה כבר לא משנה איזו החלטה יקבלו, הרי כולם יודעים שיש רק החלטה אחד שיכולה להשיב את הקסם שפעם היה בכדורגל. יודעים... אבל לא באמת מתכוונים לפעול, כי זה טוב להם כמו שזה עכשיו.
ארבעת המשחקים המכריעים בסוף השבוע בליגת העל ייערכו בשעה אחידה ב19:10. המשחק בין מכבי ת"א לבני יהודה שלא קובע כלום, ייערך ב17:00. בליגה האלומית ייערכו כל 6 המשחקים ביום שישי בשעה 16:99 כדי למנוע ניסיונות למעשים בלתי כשרים.
NRG מעריב: 11 מדינות החברות באופ"א הגדילו בחמש שנים האחרונות את מספר הקבוצות שלהן בליגה הראשונה, כך עולה מדוח שנשלח מאופ"א להתאחדות לכדורגל. לעומת זאת, ארבע מדינות הקטינו את מספר הקבוצות שלהן בליגה העליונה, כך שבסך הכל מספר הקבוצות בליגה הראשונה באירופה גדל מ-707 ל-.733 המדינות שהגדילו את הליגה הראשונה שלהן: הונגריה (מ-12 ל-;(16 איטליה (מ-18 ל-;(20 אלבניה (מ-10 ל-;(12 לוקסמבורג (מ-10 ל-;(14 ליטה (מ-8 ל-;(10 מקדוניה (מ-8 ל-;(11 רומניה (מ-16 ל-;(18 פולין (מ-14 ל-;(16 סלובניה (מ-10 ל-;(12 אזרביג'אן (מ-12 ל;(14 לטביה (מ-8 ל-;(10 קרואטיה מ-12 ל-.(16 בין המדינות שהקטינו את מספר הקבוצות בליגה הראשונה: פורטוגל (מ-18 ל-;(16 אירלנד (מ-12 ל-;(10 סרביה (מ-16 ל-.(12 בהתאחדות לכדורגל טוענים כי נתונים אלה מוכיחים כי המגמה באירופה היא להגדיל את מספר הקבוצות בליגה הראשונה, בדיוק כפי שנהגה ישראל. גורמים בהתאחדות אומרים כי רק בתום העונה הבאה, אחרי שינוי המבנה בליגה הראשונה, יהיה ניתן לקבוע אם צריך לשוב למבנה של 12 או לצמצם ל14 קבוצות.