ראיתי. בוא נגיד שלא ראיתי, מה כבר פיספסתי חוץ מהגול היפה נגד הפועל ת"א? משקיע את כל כולו, אבל מה יש מעבר לזה? הבחור לא יודע לנהל משחק(שבתפקיד שלו שחקנים חיביים תכונה כזאת), אין לו שום איכויות בהתקפה והוא לא יכול להיות שחקן מוביל בקבוצה. יכול להיות נחמד אם הוא יחתום, כי הוא גדל כאן ויש לו אופי טוב, אבל למה כל כך הרבה כסף? אם כבר אחד שגדל כאן(אולי לא בקבוצה אבל בעיר), אז שיביאו את חן עזרא. עולה הרבה פחות, עם הרבה יותר כישרון והנאה לצופים.
הרבה מאוד. בחודשים האחרונים הוא שחקן אחר. מאז השביתה האיטלקית של אלברטו בלאנקו, הוא מציג משחקים שאני לא האמנתי שהוא מסוגל להם. אותי הוא השאיר בפה פעור וגרם לי לתהות "איפה לעזאזל הוא החביא את כל היכולת הזו עד היום?". אני לא יודע איך הוא יהיה בעונה הבאה, אבל אם הוא ימשיך מאותה הנקודה שבה הוא סיים את העונה הזו, אז כל קבוצה בליגה תהנה מהאיכויות שלו. שחקן שמסוגל לרוץ 90 דקות, משחק הגנה משובח ויכולות התקפיות שעושות קולות של שיפור ניכר בזמן האחרון. אני אוהב לראות את הרכש של הפועל באר שבע. כמו מכבי נתניה בתחילת הדרך של דניאל יאמר במכבי נתניה, גם שם סוגרים תחילה עם שחקני הגנה יציבים שעשו כבר דברים בכדורגל הישראלי.
אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אבל עדיין באר שבע צריכה מנהיג בקישור. אחד שמנהל משחק, מתחיל התקפות, אלמוג הוא מתחבא שהקבוצה יוצאת להתקפה. וגם במשחקים שלו מול חיפה והפועל ת"א ראיתי את זה. אם יביאו עושה משחק, אז הלוואי שאלמוג יבוא. אם בונים על אלמוג כהן בקישור... אני לא אוהב את זה.
אלמוג כהן טוב בתור קשר אחורי. אני מקווה שאף אחד לא חושב עליו בתור קישור 50-50... אין לו קשר לשם ואין לו את היכולות להשפיע על המשחק ההתקפי.
מאוד שמחתי לשמוע על עלות החוזה שנחתם עם קאלה, 100 אלף דולרים בסך הכל. חששתי שברקת מתחילה קצת להשתולל, שמח לגלות שקאלה הסכים לקצץ ביותר מחצי מהשכר שלו כדי להגיע לבאר שבע.
לפי מה שאמרו זה 150 אלף אבל זה לא באמת כ"כ משנה, כל השחקנים בליגה יודעים שיש משבר כלכלי בכל העולם ובטח ובטח שבישראל והם חייבים לקצץ, אני בטוח שבחוזה של קאלה יש מענקי מיקום ובונוסים שמנים ולמען האמת כך צריך להיות, הרווחתם שוער ענק עם נשמה גדולה.
קאלה שוער טוב למרות השטויות שלפ0עמים הוא עושה, בסופו של דבר צריך שוער עם ניסיון וזה מה שבאר שבע קיבלה.
קאלה הוא החתמה נהדרת! כבר כמה עונות שהוא מציג יכולת מעולה בסך הכל ומידי פעם כמה שטויות. במקרה של בית"ר, במוקדמות הוא עלה לבית"ר הרבה עם השטויות שלו, אבל בשביל עונה שלמה אני חושב שקאלה הוא החתמה מצוינת. נראה שברקת עושה עבודה מעולה.
יש פירסומים שאלמוג כהן כבר סיכם בבאר שבע ושהדבר שעומד בדרך הוא יאמר והחצי מיליון דולר. אבל הפרסומים רחוקים מהמציאות, אלמוג לא סיכם בבאר שבע, יש לו הצעות רציניות מאוקזר, שאלקה וראפיד וינה, השאלה היא האם אחת מהקבוצות האלו יסכימו לשלם ליאמר את הסכום שהוא מבקש.
הצעה משאלקה? שאלקה? ואוקזר? אוקזר? קצת קשה לי להאמין. מה גם שעבור קבוצות אלה לשלם חצי מיליון יורו זה עניין של מה בכך, במיוחד שאלקה.
כן, אני יודע על ההצעות האלו ממקור ראשון. לא יודע.. עדיין יש דברים שמונעים חתימה, אני מניח שזה הסכום. חצי מיליון דולר על קשר אחורי אלמוני מישראל זה עדיין סכום שקצת מרתיע להוציא.
מקור ראשון זה אלמוג כהן עצמו... אני חושב שאם זה היה רציני הוא כבר היה סוגר שם, אני לא רואה בעיה כלשהי..הרי אין פה התלבטות בכלל שאלקה ואוקזר וגם ראפיד וינה לעומת ב"ש?
ברור שלא, לכן רשמתי בהודעה הראשונה שהפרסומים בנוגע לסיכום בבאר שבע הם לא נכונים. הצעות יש, בוודאות. מקור ראשון, ראשון וחצי... לא משנה. שמדובר על הצעות אגב, זה הבעת עניין בשחקן ורצון לראות אותו בקבוצה, כי סיכום עם נתניה עדיין אין.