דיון החדשות וההעברות 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏6/6/09.

1. שלו Guest

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עסקה מצוינת לקבוצה מעיר הנמל, אני בטוח שהוא יביא יותר תועלת מאשר מזרחי. השאלה היא איפה הוא יאמן? לדעתי באשקלון.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/10
  3. שלו Guest

מזרחי מאמן טוב לא פחות שהוביל את אשדוד לפלייאוף העליון העונה בצורה מרשימה כשרוב הסגל של האשדודים מתבסס על שחקני בית. צעירים או מבוגרים. בנוגע ליוסי מזרחי ואשקלון - כך מסתמן, אבל זה יצא לפועל רק במידה ומוטי איווניר לא ירצה לאמן אותם בעונה הבאה. איווניר צויין כמועמד המוביל של פרוספר אזאגי לאימון הקבוצה.

4. Butragueño מנהלים

עסקה מעניינת . זאת ההזדמנות של גרגורי באמת להראות את הכישורים שלו בתור מאמן.
    הוא כבר לא יוכל להשתמש בתירוץ של "שנה ראשונה בישראל", באשדוד של תשתית מעולה, בטח יותר משל נצרת, ועוד עם היד החופשית שיש שם, גרגורי חייב להטביע חותמת ולקחת את האשדוד למקום 5+ בעונה הבאה.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בצורה מרשימה? לדעתי ממש לא. בלי להמעיט מההישג, הם יותר ניצלו עונה חלשה של נתניה ופ"ת, פיננסית של באר שבע והתעוררות מאוחרת של סכנין והתמקמו להם במקום השישי. אולי תפרט לי מה הם עשו בכל משחקי הפלייאוף? שימשו בעיקר כתפאורה. אני בטוח שגרגורי יוכל להפיק מהחומר הנוכחי הרבה יותר, לא אוהב את מזרחי בתור מאמן וכל תואר שהוא יאסוף בהמשך הקריירה שלו לא ישנה את דעתי.

6. שלו Guest

היו להם גם משחקים טובים נגד הגדולות, למשל הפועל ת"א בבלומפילד בסיבוב הראשון, מכבי ת"א או בית"ר בי"א במסגרת הליגה הסדירה, הם אפילו לא נפלו מחיפה בעשרה שחקנים בקרית אליעזר, הם לא שישמו כתפאורה בליגה ואני לא יודע אם כל מאמן היה מביא קבוצה כזאת לטופ 6 של הכדורגל הישראלי.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה לי תחושה שג'ון גרגורי ישאר בליגת העל ואני שמח מאוד שקבוצה כמו מועדון ספורט אשדוד החליטה להמר עליו. יש לו הרבה מה להציע להם ואני בטוח שהשחקנים הצעירים המוכשרים יעשו שם את השדרוג הנדרש. סך הכל, הוא לא ימדד כבר בעונה הקרובה, אלא בעוד כשנתיים-שלוש.

מעניין מה יהיה עם יוסי מזרחי.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא מרגש אותי. גם לסכנין היו משחקים טובים ואפילו לנתניה, סו? לא אמרתי שהם שימשו תפאורה בליגה, התכוונתי למשחקי הפלייאוף העליון, בהם לקחו 0 נקודות מ15 אפשריות. זה מאזן שמבייש אפילו קבוצות תחתית. לא ראיתי העונה משהו יוצא דופן מאשדוד בניגוד לשנים עברו. לגבי שיתוף שחקני בית צעירים, זה דבר שכבר מספר שנים דוגלת בו הנהלת הקבוצה בראשות ג'קי בן זקן, כך שלא הייתי נותן את הקרדיט למזרחי בקטע הזה, עם כל הכבוד. בעונה בה בית"ר מקרטעת ובני יהודה לא מרשימה, אשדוד עם הסגל הנוכחי יכלה והיתה צריכה להגיע רחוק יותר.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עם ג'ון גרגורי כמאמן אשדוד, אפשר להוסיף עוד קבוצה מעניינת לעונה הבאה ביחד עם קליגנר ובאר שבע, קשטן ובני יהודה, נמני והגלטיקטוס המסתמן, הפועל תל אביב וליגת אלופות, מכבי חיפה ולוזריות, וכמובן אשקלון וקריית שמונה שיגיעו לנעוץ יתד בליגה ואם אשקלון יביאו את מזרחי/איווניר, מה רע לנו?

יש לי תחושה שהולכת להיות כאן יופי של ליגה בעונה הבאה.

10. Number 8 Member

לא יודע, לי יש הרגשה שיוסי מזרחי עזב את אשדוד בשביל לאמן את מכבי ת"א בצוותא עם אבי נמני.
    אני לא חושב שהוא יעזוב קבוצה כמו אשדוד, קבוצה ששייכת לחלק העליון של ליגת העל, למען קבוצה שרק עלתה ליגה.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ליגה מעניינת ואיזה בטיח, כאילו שב"ש(35 מיליון ש"ח השנה), אשדוד ובני יהודה יצליחו לדגדג את התל-אביביות ומכבי חיפה.
    יהיו בעונה הבאה 3 קבוצות ברמה גבוהה(עם מכבי ת"א אני עדיין בספק אבל עושה רושם שיהיו שם יותר מדי שחקנים טובים כדי להיכשל) שיטיילו להם עד הפלייאוף ועוד 13 בינוניות-חלשות שיתחרו ביניהם על המקום הרביעי, כנראה שבני יהודה תהיה הקבוצה עם נקודת הפתיחה הטובה יותר, כל השאר לא יותר טובות או גרועות אחת מהשניה.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

באר שבע השנה נכשלה בגלל בחירת מאמן כושלת ביותר ואי-לקיחות האחריות גם שלו וגם של אלונה. עם קלינגר זה לא יקרה.

גרגורי עשה רק טוב לנצרת עם 0 תקציב, אז באשדוד הוא צפוי להצליח בעיקר עם הקאדר הצעיר שיש שם בקבוצה.

קשטן לא לוזר ורוצה להוכיח את עצמו מחדש, בני יהודה נראית כמו יופי של מקום בשבילו.

לא אמרתי שנראה מאבק אליפות עם חצי ליגה, אבל לדעתי האישית לא יהיו בשנה הבאה יותר מדיי משחקים משעממים ברמת הכדורגל שלהם ודווקא נראה מאבקים צמודים לאו דווקא על מקומות 1-2.

אמן.

13. alexshw Member

העונה היו רק 2, אז אם ככה זו התקדמות.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/5/10
  14. eran levy Member

הבעיה היא שבמכבי ת"א לא יסתפקו במקום השלישי עם סגל שחקנים שכזה. וגם אם נמני לא יזכיר מהיום ועד השנה הבאה את המילה אליפות - אין למכבי ברירה.

אלכס, בחייך, אם אין לך משהו לומר אז אל תגיד, זה עדיף על קטנוניות.

15. איגור .פ. Member

הפועל אשקלון פנתה למוטי איווניר לבוא לאמן באשקלון ,אך עוד 2 שמות שמועמדים לאשקלון הם :אלי אוחנה יוסי מזרחי.

אשקלון פנתה גם לגוראן מנטשוואלי

וכ"כ הנראה אריק רומאו ימשיך עונה נוספת באשקלון.

והידיעה ההזויה של היום באתר הזוי:מאור בוגלו בדרך לאינטר חחח
    http://www.one.co.il/Article/158538.html