דיון החדשות וההעברות 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏6/6/09.

1. winger379 Member

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוי לבושה! הלוואי שירחיקו את שניהם לאלתר ולא יתנו להם שום במה תקשורתית, אבל כל עוד ONE קיים לצערי זה יימשך.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שברגע מסויים הנעל והכפכף יריבו,האמת אני לא רואה בזה משהו מצחיק שאתר גדול באינטרנט מפרסם רכילות על אנשים מפגרים,זה לא נאה.

4. Igi Member

הסמיילי שלך די מסכם את הפרשה...

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת מפתיע שברקוביץ' לא מעורב בבלאגן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    זה ש-ONE מביא את הטמטום הזה מראה עד כמה החבר'ה שם בבעיה. ברצינות, ריב של שני אנשים 'מכובדים' כמו דני לוי ויעקב בוזגלו.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• אלון יפת שובץ לשפוט את המשחק בין ספורטינג ליסבון לאברטון בליגה האירופאית.
    הקוונים לצידו יהיו דני קרסיקוב ושמואל שטייף, אסף קינן ישמש כשופט הרביעי, כאשר שופטי הרחבה יהיו מנשה משיח וחיים יעקב.
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=74197&lang=HE

אני מאוד חושש מהשיבוץ הזה, בעיקר מפאת העובדה שאני לא סומך על השופטים הישראלים. עדיף היה אם היו משבצים אותם לשפוט משחק שכבר נמצא בגארבג' טיים בעקבות התוצאה מהמשחק הראשון, כגון קופנהאגן-מארסיי. אני חושש ובצדק, מקווה שלא אצטרך להזכיר אותם בסיום.

7. Ariel Member

ההתאחדות לכדורגל כנראה תבטל בישיבתה הבאה את חוק ה"קיזוז" החל מהעונה הבאה.

אני לא אוהד אף אחת מהקבוצות המעורבות ומאז ומתמיד התנגדתי לשיטה- אבל החוק "הגאוני" הוצע על ידי לוזון בעקבות שתי אליפויות אבסולוטיות של בית"ר ועל מנת שהליגה תהיה תחרותית. בפועל, העונה חיפה מציינת שנה שנייה לשליטתה המוחלטת והחוק הולך להתבטל באותן נסיבות בו הוא נוסד- לזה יעקב שחר יכול לקרוא "עם מעט עזרה מחברים".

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/10
  8. Igi Member

איזו טובה גדולה עשה לשחר ה-BFF שלו לוזון עם העובדה שאילולא החוק הדבילי הזה, חיפה הייתה מוכתרת כבר עכשיו לאלופה... אני מעריץ אותך על שעלית על זה. החוק הזה מבוטל גם כי לפני העונה כולם היו נגד החוק הזה וגם כי רק עכשיו שהוא נכנס לפעולה אנחנו באמת רואים כמה שהשיטה הזו מגוחכת ונוגדת את כל עקרונות הכדורגל, כשקבוצה יכולה במשך עונה שלמה להראות עליונות מוחלטת על הליגה ובסופו של דבר בגלל המשחקים האלה לאבד את האליפות.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח מאוד שהחוק הזה בוטל וגם לדעתי הוא לא שיוויוני ומטופש ומתאים לליגה האנדורית וכדומה אבל לומר שיעקב שחר לא קשור לזה?
    בואו נראה, החוק הזה נקבע כאשר בית"ר זכתה באליפויות די קלות ומכבי חיפה סיימה במקום החמישי והנה החוק הזה מבוטל כאשר מכבי חיפה היא הקבוצה השולטת בישראל וכרגע השיטה פוגעת בעיקר בה, אני בטוח שאתה לא טיפש ותדע לעשות 1+1 במקרה הזה.

הרי אף אחד לפני תחילת העונה לא ידע וחזה שמכבי חיפה תנצח 90% מהמשחקים שלה, אז פתאום שזה קורה לוזון יכול לשנות את החוקה באמצע העונה רק כי זה מתאים לקבוצה מסוימת?
    אז הנה החוק מבוטל כאשר נראה שמכבי חיפה תזכה גם בעונה הבאה באליפות ואל תדאג גם העונה אתם תהיו אלופים.

ושוב, מצוין שביטלו את השיטה המוזרה הזאת.

10. שגיא Guest

החוק הזה נקבע כשלבית"ר היה תקציב אסטרונומי ביחס לליגה שלנו מה שניתק אותה לחלוטין (מבחינה תקציבית) משאר הקבוצות. בליגה הנוכחית אין אף קבוצה שהתקציב שלה הוא אסטרונומי ומנותק מהמציאות המקומית.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל בעוד שמכבי חיפה והפועל ת"א מחזיקות בתקציבים של 50 מיליון ש"ח ויכולות בינואר להביא במיליונים את בוקארי והקרואטי שאר קבוצות הליגה מחזיקות בתקציבים הרבה יותר נמוכים ועם השיטה החדשה של פלאטיני שמאפשרת לישראליות סיכוי גדול יותר להתקדם ולהרוויח כסף אז הפערים יגדלו.
    התקציב של בית"ר השנה הוא 35 אבל זה בעיקר בגלל החוזים המפוצצים של שום והותיקים שכולם יסיימו חוזה ובעונה הבאה התקציב יעמוד ככל הנראה על 22-23 מיליון שקל בעוד מכבי חיפה והפועל ת"א יחזיקו תקציב כפול, זה לא אסרונומי ומנותק מהמציאות אבל אם בית"ר ומכבי ת"א(שם המצב יותר אופטימי) יסתדרו במהרה מבחינה כספית אז אנחנו נקבל כאן ליגה סקוטית תוצרת הארץ.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק בין ביתר ירושלים למכבי נתניה נקבע לשעה 19:30 במוצאי שבת. טוב תעשה ההתאחדות לכדורגל אם תדחה את המשחק ליום ראשון או שני, מאחר ולשתי הקבוצות יש אחוז גבוה של אוהדים דתיים (אני חושב שביתר ירושלים היא הקבוצה היחידה שאחוז חובשי הכיפה מבין אוהדיה מתקרב לזה של מכבי נתניה) שיפסידו את המשחק מאחר ובמוצ"ש הקרוב קוראים את המגילה.

13. eastlands Member

לכל חברי אייסוקר , מחר יום שישי ה26 בפברואר ,,לכל מי שמעוניין בזוג כרטיסים למופע של מלר ויקובי- הכדור הוא הגול
    השאירו שם וטלפון ויש לכם כרטיסים מחר בערב תיאטרון גבעתיים בשעה עשר בערב.

14. winger379 Member

אלי כהן פוטר מרעננה
    פורים שמח יש לנו, אחרי שגיא עזורי התפטר, דניאל יאמר הודיע שלא ימשיך עוד עונה בנתניה ונאתכו כנראה יעזוב את הפועל .

15. איגור .פ. Member

ההמשך הוא אלונה ברקת עוזבת בסוף העונה את ב"ש