דיון החדשות וההעברות 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏6/6/09.

1. roy D Member

בדיוק. ולכן בשביל להתפתח מקצועית ולא לקבל את אותן פריבילגיות שאתה מדבר עליהן, הוא צריך להתרגל ל"מציאות החדשה" באירופה, גם אם מדובר בליגות משניות. השחקן הישראלי הוא שכונתי ומאוד לא מקצועני, על-כן יש צורך בתהליך מסוים ששחקן ישראלי עובר מליגה חובבנית, לליגה טובה יותר בה לא יקבל הנחות ומשם יסתגל לתנאים בהן הוא אשכרה צריך להוכיח את עצמו, בניגוד למה שקורה בישראל.

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Igi Member

זה יחסית טוב לנבחרת. יחסית כי ממה שאני זוכר מאלמוג כהן(מודה שלא רואה אותו יותר מדי), זה שהתקפית הוא מעולם לא יוכל להיות משהו מיוחד גם אם ישחק בברצלונה והגנתית הוא מעולה, אבל כבר יש לנו 'גרזן' אחד והוא משחק בליגה יותר טובה ובכירה, אבל תמיד טוב לדעת שיכול להיות שתהיה אלטרנטיבה לתמיר כהן כיאל וידין.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/10
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תרענן את זכרוני ...

5. SeRgInHo Member

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא רק בארץ,שכונה יש בהרבה מקומות,אבל ככה זה קבוצות קטנות עם מנטליות כזאת,האמת..מה שבאמת מצחיק/עצוב פה זה שזה לא באמת מעניין אף אחד.

7. Jose Mourinho Member

אני לא יודע עד כמה זה חכם מבחינת אלמוג כהן לחתום בקבוצה שאמנם כרגע נמצאת בבונדלסיגה אבל יושבת מתחת לקו האדום במקום לפני האחרון, כך שסיכוי טוב מאוד שכהן ישחק בליגה השנייה בגרמניה בעונה הבאה. כמובן שגם הליגה הגרמנית השנייה זו התקדמות יחסית למכבי נתניה, אבל אני אומר אם כבר אז כבר, וכהן היה צריך לחכות לקיץ כדי לחתום בקבוצה שבוודאות תשחק בבונדסליגה בעונת 10/11.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא מסכים, ירידה של נירנברג רק תעשה טוב לאלמוג, כי אם היה ויקרה מצב שנירנברג תישאר (ובהחלט קיים סיכוי שזה יקרה) אז עונה הבאה היא תהיה עמוק יותר בתחתית מאשר העונה (אף על פי שהבונדסליגה לא צפויה ויכולים לקרות הפתעות).
    בליגה השניה בגרמניה, שהיא מן הסתם ליגה פחות טובה מבחינת רמה מהבונדסליגה, אלמוג יוכל להביא את יכולתיו בצורה טובה יותר, עם פחות לחץ ופירסום מירבי כמו שקיים בבונדסליגה ואם יתמיד וישקיע אז עתידו עוד לפניו. לדעתי הוא עשה את הבחירה הנכונה.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שיבוצי השופטים במחזור 23 בליגת העל:

מ.ס. אשדוד מול הפועל באר שבע : ניר עמר (מיייי?!)
    בני יהודה מול הפועל עכו : חיים יעקב
    הפועל פתח תקווה מול הפועל רעננה : לירן ליאני
    מכבי אחי נצרת מול מכבי פתח תקווה : אלון יפת
    בני סכנין מול הפועל רמת גן : איתן תבריזי
    הפועל חיפה מול בית"ר ירושלים : אלי חכמון (אוי ואבוי)
    מכבי נתניה מול מכבי חיפה : מנשה משיח

המשחק המרכזי:
    מכבי ת"א - הפועל ת"א : מאיר לוי

10. eran levy Member

הבונדסליגה השניה זו לא התקדמות יחסית למכבי נתניה, זו התקדמות עצומה! אין בכלל מה להשוות בין הבונדסליגה השניה לליגת העל, זה לא בר השוואה. הכושר טוב יותר, השכר גבוה יותר, הליגה קשה יותר. ואני מסכים עם TOFFEEMAN, ומוסיף - הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לאלמוג כהן זה שנירנברג תרד ליגה. במקום לגרד דקות במאבקי תחתית יוכל אלמוג כהן לרוץ יחד עם הקבוצה בצמרת, וגם היכולות שלו יבואו יותר לידי ביטוי בליגה השניה. חוץ מזה גם קולאוטי חתם בליגה השניה והנה, שנתיים מאוחר יותר הוא כבר עונה שניה בבונדסליגה הראשונה.
    אם כבר אז כבר? אולי באמת צריך ששחקנים ישראלים יחתמו רק בצ'לסי/ריאל מדריד/ברצלונה/מנצ'סטר יונייטד, אם כבר אז כבר.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד סיבה לא לראות את המשחק, אם אני קורנפיין אז אני נותן הוראה לשחקנים לא לעלות לדשא גם במחר של הפסד טכני רק שהבן אלף הזה לא ישפוט יותר את בית"ר.

12. Don Joan Roman Member

הוא נותן לי עוד יותר מוטיבציה לבוא למשחק, אולי אני אזכה לראות אותו מתגלגל ממנהרת השחקניםב קריית אליעז רושובר איזה כמה צלעות.
    אפס מאופס, על מה שהוא עשה לנו בב"ש אין מחילה ולא תהיה לעולם כי לטעות זה בסדר וזה קורה לכולם, אבל התעללות כזאת זה כבר הרבה מעבר.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.401.73954.html

לפי ספורט5 סוכמה העברתו של נאתכו לקאזאן תמורת 650 אלף יורו. על פי הסיכום הקשר יעבור לקאזאן ב-15 למרץ.

שיהיה לו בהצלחה, נאתכו הוא מהשחקנים הכי כשרוניים שלנו למרות שלפי דעתי הליגה הרוסית לא כל כך מתאימה לו.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לך תדע, ייתכן שהוא יתאקלם שם, אני לא מכיר עוד שחקן ישראלי בליגת העל עם חוכמת משחק כמו שיש לו. אם וכאשר הוא אכן יעבור אז מאמין שצ'רלטון תשדר מדי פעם משחקים מהליגה הרוסית (בעיקר משחקי צמרת, מול הקבוצות ממוסקבה, זניט וטרק גרוזני שבה משחק זאב חיימוביץ'). שיהיה לו בהצלחה.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• שופטים מקפריסין ישפטו במחזור הקרוב של ליגת העל
    שי שטרית ייצא ביום רביעי הקרוב לשפוט משחק עם הקוונים דני קרסיקוב ואורן בורנשטיין, וביום ראשון הבא ייצא איתן תבריזי עם הקוונים עבד אלעוברה ועמיחי מוזס.
    במקביל ליציאתם של צוותי השיפוט הישראלים לקפריסין, יגיעו כבר במחזור הקרוב לישראל שלישיית שופטים מקפריסין שיעבירו משחקים בליגת העל. השיבוץ טרם נקבע.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1645480