השמועות בקשר לרכש של הפועל באר שבע בינואר נמשכות - השמועה של הימים האחרונים, לאור העובדה שכניראה גולרסה המגן הימני ישוחרר, ואורי אוזן לא יגיע, היא לגבי החתמתו של עומרי קנדה המגן הימני הצעיר של הפועל ת"א. בנוסף, ישנם שמועות בנוגע לקשר הצעיר של בית"ר י"ם קובי מויאל שלפי השמועות צפוי לקבל הצעה מבאר שבע. השאלה החושבה היא כמובן האם בית"ר י"ם תשחרר את השחקן. היו גם שמועות בקשר לחזרתו של קאלדירה שעשה עונה מעולה בזמנו בהפועל באר שבע והוא עם עבר עשיר בליגת העל, אבל בקבוצה כבר הוציאו הודעה שהם לא מעוניינים בשחקן. מהצד השני, בינואר ככל הנראה צפוי לקבל את השחרור יניב אלול שכבר תקופה ארוכה נמצא בקצר עם המערכת ועם גיא עזורי.
איציק קורנפיין נשמע די נחרץ בכל הנוגע לשיחרור שחקנים וככל הנראה אף שחקן לא ישוחרר בחלון ההעברות בינואר, אפילו מאייבי וגומז הזרים שכמעט ולא משחקים יישארו על מנת לא להישאר עם סגל מצומצם/הבאת מחליפים שתצריך הוצאת כסף נוסף. גם אם מויאל יעזוב לב"ש זה יהיה כנראה רק בהשאלה אלא אם ברקת תציע סכום שלא יהיה אפשר לסרב(כנראה לא יקרה) אז זה באמת נחוץ לב"ש להשאיל קשר אחורי עד סוף העונה? מה כבר יקרה אם לא.
לא חושב שיש כזה הבדל עצום בין מויאל לשן ואופיר, אני בספק אם זה יחשב חיזוק בכלל, מחשבה מאוד מיותרת. זו עמדה מאוד חשובה, חובה לחזק אותה בזר איכותי, ואני שואל למה בתחילת עונה אף אחד לא חשב להקצות חלק נכבד מתקציב השחקנים לשחקן איכותי באמצע. אין ספק שקשר אחורי איכותי היה פותר לנו הרבה מאוד בעיות, האמצע שלנו זה שערוריה.
שכחת שהוא הביא את טאצ'י שהיה אמור להיות "הקשר האחורי הטוב בארץ" והיום נמצא במכבי באר שבע. Nigel de Jong הסיכוי שנשאיל את מויאל הוא אפסי. הפועל באר שבע לא משבחת שחקנים לקבוצות אחרות, חלק מהמדיניות של הקבוצה היא הבאת שחקנים צעירים לשנים רבות (הרכישות של קדוסי ומליקסון בשנה שעברה וסיראז נאסר השנה מלמדים על זה יותר מכל). גם השמועות בקשר לקדנה מדברות על רכישת הבחור, ככה גם בנוגע למויאל. לירן, בשבילך, חם חם מהתנור, עוד שם שעזורי מעוניין בו הוא שי אבוטבול מהפועל ת"א. אם הבחור אכן כשיר אחרי הפציעה הקשה שעבר (למרות שאני בספק שהוא כשיר אחרת היינו רואים אותו משחק העונה) מדובר בשחקן שהוא טוב בלפחות 2 דרגות מאייל שן ויוסי אופיר.
שי אבוטבול זה סיפור אחר, הוא קצת הימור אחרי הפציעה הקשה, אבל לפני הפציעה היה קשר יוצא מן הכלל, אם יצליח לחזור לעצמו.. הלוואי שזה יהיה בבאר שבע.
שמתם לב שעובד שוחרר שוב מהקבוצה שלו? ושוב באמצע העונה... השחקן הזה שובר שיאים. דרך אגב. ביום שרפאלוב יעזוב את מכבי חיפה, הוא יהיה בדיוק כמו עובד. הרבה קבוצות יציעו לו חוזה בגלל השם, אבל מהר מאוד יבינו את גודל הטעות וישחררו אותו. בגלל זה אני אומר כבר הרבה זמן. ביום שרפאלוב יעזוב את מכבי חיפה, נגמרה לו הקריירה.
דרך אגב, מפליא אותי שהקריירה של אייל שן לא ממש נסקה בשום שלב. האם זה בגלל פציעות? אני זוכר אותו שהוא רק עלה מהנוער במכבי ת"א והוא היה טוב מאוד בזמנו.
הוא אף פעם לא היה כזה כוכב,אני זוכר שהייתה תקופה ממש קצרה שסימנו אותו כקשר אחורי איכותי אבל מהר מאוד ירדו מהרעיון והוא נהיה שחקן ליגה לגיטמי,לא יותר מזה. בקשר לעובד,כמה שאני שונא שחקנים כאלה עם אופי כזה ובכלל אנשים כאלה שמבזבזים את הכישרון שהביאו להם,כואב לראות איך הכישרון שלו נזרק לפח,פשוט ככה,הבנאדם לא מיצה אפילו 5 אחוז מהכישרון שלו,במקומו האמת הייתי מנסה ללכת לשחק בחו"ל (אם יאפשרו לו) אפילו בקפריסין או משהו כזה אבל חשוב שהוא יתאמן אצל מאמן איכותי,בארץ כבר הוא לא יכול להתאמן תחת מאמן איכותי שיוציא ממנו משהו. או שיתחתן,לארביטמן זה עזר
אמהם לא כדורגל ישראלי, אבל קשור. בניון מקבל כבוד ברשימת עשר ההחתמות הטובות של ליברפול בעשור האחרון. http://www.clickliverpool.com/sport/liverp...to-forget).html
עומר בוקסנבוים חוזר להפועל ר"ג והמעניין יותר הוא שדרוגסלב יבריץ', שוער שללא ספק השאיר חותם עם מכבי ת"א, צפוי לחזור לארץ למכבי פ"ת. http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=71211&lang=HE
הלוואי? אולי יעבירו את כל משחקי החוץ של מכבי ת"א לבלומפילד וזהו? נשמע לך הגיוני? אם יאשרו כזה דבר כבר לא ישארו לי מילים.
א. כל מקום שסכנין תבחר בו בצפון זה יהיה המחיר שהיא תשלם בשביל לשחק בו זה נראה לך הגיוני? 220 שוטרים עוד 100 סדרנים ועוד גרר ועוד 3 אמבולנסים ועוד 40 מחסומים! ובקרית שמונה יהיו גג 1000 אוהדים. אם המשחק בבלומפילד אני מאמין שיהיו 5,000 אוהדי מכבי לפחות. ב. מה שמשאיר את המרכז כאופציה יחידה, יש לך את איצטדיון רמת גן, בלומפילד, הרצליה, כפ"ס, וינטר, נתניה ופ"ת. תבחר מפה. מה איכפת לי איפה יהיה המשחק, מבחינתי כמה שיותר קרוב אליי, אפילו בבלומפילד, זה ממש לא בעיה שלי שהאוהדים של סכנין מתנהגים כמו חיות וצריכים לשים על כל אוהד אשכרה שוטר, סליחה אם זה המחיר כדיש אוהדים לא יסעו לדוחא ולא יהיה מוות במשחקים של סכנין, וזה לא רחוק באמת שזה לא רחוק, אז מצדי שסכנין ישחקו את כל המשחקים שלהם בבלומפילד.
ההתנהגות של אוהדי סכנין אכן היתה ברברית והם ראויים לעונש, אך מכבי ת"א לא צריכה להרוויח מההפקר. שיארחו בהרצליה, בין כה וכה אף קבוצה בליגת העל לא משחקת באצטדיון הזה העונה, לכן זה נראה כאופציה הכי ריאלית, עם כי, כמובן שמר שיימן ידרוש עלויות גבוהות.