דיון החדשות הרשמי 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏30/5/13.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

"הרמה של הפועל"? כאילו משחקים אצלכם בייל באגף ימין ורונאלדו באגף שמאל, עם קצת יותר צ'אנסים והשקעה ארוכת טווח בשחקן הזה הייתם מרוויחים שחקן טוב מאוד, פוטנציאל יש בו.

2. Ice Cream חסה

אבל לא השקעה של 800 אלף יורו, 4 מיליון שקל. רבע מתוך זה שילמו רק על ההשאלה, הוא נתן רגעים יפים אבל זה לא הצדיק אפילו המיליון האחד הזה.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כין אין דבר כזה מו"מ נכון רונן? לא נראה לי שהיידוק בנו עליו שיוביל את הקבוצה להתחרות מול דינמו בצמרת הליגה הקרואטית.

4. Ice Cream חסה

השאילו אותו תמורת 200 אלף יורו+אופציית רכישה של 600 אלף. אתה חושב היידוק היו מוותרים על מה שהם סיכמו עליו רק לפני שהה? בנו על זרים אחרים (שהתגלו כבלופים), לא קרה משהו חריג בהתנהלות של הפועל איתו.

5. Ice Cream חסה

תחזיקו חזק - ג'ואון אושאניווה צפוי להימכר לקבוצה בלגית!
    כל הכבוד לדהאן ובן זקן שהביאו עוד זר טוב ובקרוב (יחד עם מ.ס. אשדוד עצמה) יעשו קופה, ולדעתי עמירן שקלים ורחמים צ'קול יספיקו לעמדה הזו.

והפועל עכו קרובה להחתים את שחקן הרכש הראשון שלה - רועי עטר שיושאל ממכבי חיפה. בכך נשארה קבוצה אחת בליגה שעוד לא החתימה שום שחקן רכש (ואפילו לא חידשה חוזה של שחקן), למרות שהיי - להיות ביוני קרובים לסיכום עם בן והבה וניסו קפילוטו זה הכי הרבה שהיה לנו מאז הקיץ שבו הביאו את משה אוחיון וסבסטיאן אבראו (פאקינג אשכרה), אפילו אם אלה ספינים ובשבת נגלה שטביב ברח למיאמי והוא לא חוזר.

6. roeiuzan Member

תגידו הפועל ר"ג הודחה מאירופה?
    אם לא, אז מול מי תשחק?
    ואם כן, אז מדוע?
    תודה

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חסר מקרים שקבוצות ויתרו על דרישות מקוריות? כבר נמאס מזה שאתה מחפש בכוח להתווכח.

8. Ice Cream חסה

בתור מחזיקת גביע היא תצטרף בסיבוב השלישי. גם אותי זה הפתיע.

סבבה בסדר היידוק ספליט כבר היו מוכנים להחזיר להפועל את ה-200 אלף יורו השאלה רק שייקחו אותו מהם, אבל הפועל העדיפה בדיוק להביא זר אחר לעמדה הזו, איזה אחד בשם ג'ון פנטסיל...

בדיעבד הוא רכש כושל, אבל בדיעבד גם לא נראה לי שהיידוק הייתה יורדת מהתנאים שלה.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יופי, כי אני ממש אמרתי מה שאתה אמרת. עזוב, לא שווה את הזמן שלי לנהל דיון איתך.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאור בוזגלו סיכם רישמית בהפועל באר שבע ויחתום על החוזה בכפוף לבדיקות הרפואיות שיתקיימו ביום שני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

11. Ice Cream חסה

ג'ואל דמאו שוחרר מרעננה אחרי שנסע להיבחן בדברצן ההונגרית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Telkiyski Member

בוזגלו וברדה אלה אחלה החתמות עבור ב"ש, רק שאני לא מבין למה אלונה העלתה את מחירי המנויים של ב48%, זה ממש לא בסדר לדעתי.

ואורמוש שחקן אדיר.

13. Ice Cream חסה

כי התקציב צפוי לגדול (בעיקר בגלל ברדה שמגיע בשכר עצום), ואלה המחירים שהיו לפני שנתיים. שנה שעברה אלונה הורידה את המחירים דרסטית.

14. yakar Member

כן. חשוב לציין שאחרי העליית מחירים ב"48" אחוז - אנחנו עדיין אחד המועדונים עם המנויים הזולים בליגה

15. sagi4814 Member

יש מצב לתת פרוט מחירים של מנויים לפני ואחרי העליה? (ב"ש)