"הרמה של הפועל"? כאילו משחקים אצלכם בייל באגף ימין ורונאלדו באגף שמאל, עם קצת יותר צ'אנסים והשקעה ארוכת טווח בשחקן הזה הייתם מרוויחים שחקן טוב מאוד, פוטנציאל יש בו.
אבל לא השקעה של 800 אלף יורו, 4 מיליון שקל. רבע מתוך זה שילמו רק על ההשאלה, הוא נתן רגעים יפים אבל זה לא הצדיק אפילו המיליון האחד הזה.
כין אין דבר כזה מו"מ נכון רונן? לא נראה לי שהיידוק בנו עליו שיוביל את הקבוצה להתחרות מול דינמו בצמרת הליגה הקרואטית.
השאילו אותו תמורת 200 אלף יורו+אופציית רכישה של 600 אלף. אתה חושב היידוק היו מוותרים על מה שהם סיכמו עליו רק לפני שהה? בנו על זרים אחרים (שהתגלו כבלופים), לא קרה משהו חריג בהתנהלות של הפועל איתו.
תחזיקו חזק - ג'ואון אושאניווה צפוי להימכר לקבוצה בלגית! כל הכבוד לדהאן ובן זקן שהביאו עוד זר טוב ובקרוב (יחד עם מ.ס. אשדוד עצמה) יעשו קופה, ולדעתי עמירן שקלים ורחמים צ'קול יספיקו לעמדה הזו. והפועל עכו קרובה להחתים את שחקן הרכש הראשון שלה - רועי עטר שיושאל ממכבי חיפה. בכך נשארה קבוצה אחת בליגה שעוד לא החתימה שום שחקן רכש (ואפילו לא חידשה חוזה של שחקן), למרות שהיי - להיות ביוני קרובים לסיכום עם בן והבה וניסו קפילוטו זה הכי הרבה שהיה לנו מאז הקיץ שבו הביאו את משה אוחיון וסבסטיאן אבראו (פאקינג אשכרה), אפילו אם אלה ספינים ובשבת נגלה שטביב ברח למיאמי והוא לא חוזר.
בתור מחזיקת גביע היא תצטרף בסיבוב השלישי. גם אותי זה הפתיע. סבבה בסדר היידוק ספליט כבר היו מוכנים להחזיר להפועל את ה-200 אלף יורו השאלה רק שייקחו אותו מהם, אבל הפועל העדיפה בדיוק להביא זר אחר לעמדה הזו, איזה אחד בשם ג'ון פנטסיל... בדיעבד הוא רכש כושל, אבל בדיעבד גם לא נראה לי שהיידוק הייתה יורדת מהתנאים שלה.
מאור בוזגלו סיכם רישמית בהפועל באר שבע ויחתום על החוזה בכפוף לבדיקות הרפואיות שיתקיימו ביום שני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
ג'ואל דמאו שוחרר מרעננה אחרי שנסע להיבחן בדברצן ההונגרית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
בוזגלו וברדה אלה אחלה החתמות עבור ב"ש, רק שאני לא מבין למה אלונה העלתה את מחירי המנויים של ב48%, זה ממש לא בסדר לדעתי. ואורמוש שחקן אדיר.
כי התקציב צפוי לגדול (בעיקר בגלל ברדה שמגיע בשכר עצום), ואלה המחירים שהיו לפני שנתיים. שנה שעברה אלונה הורידה את המחירים דרסטית.