http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4396559,00.html אולי בעונה הבאה תקום מנהלת, שתנהל לבד את המו"מ מול הטוטו (או כל נותן חסות אחר, אני מניח), בהתאם למו"מ יוחלט על קיומו של גביע הטוטו גם. התנאי כרגע למנהלת לכשתקום הוא 15% שילכו להתאחדות, ועוד כסף שילך ללאומית. ההתאחדות לא יכולה לנהל מו"מ לבד על החסות של הליגות באחריותה?
חזי דילמוני שהושאל שנה שעברה מהפועל ר"ג לבית"ר ת"א/רמלה עבר לקרית שמונה. בן בן יאיר הושאל ממכבי תל אביב לרמה"ש. תמיר כהן שוחרר ממכבי חיפה סיכם ברעננה. מינדאוגס פאנקה מרוץ' חורוזוב אמור להגיע לארץ ולחתום בק"ש, במקום דוד סולארי שיעבור לאשדוד. דניאל הבר עבר לאפולון לימסול. סאבו פאביצ'ביץ' מהפועל ת"א לאנורתוסיוס פגמוסטה עריכה: דוד סולארי חתם לעונה עם אופציה לעונה נוספת באשדוד, והוא שחקן הרכש השישי של הקבוצה.
אני חייב לציין שבשלושת הימים ה אחרונים שוק ההעברות בארץ גועש. כל כמה שעות החתמה מפתיעה אחרת. כיף גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx קלינגר עושה באשדוד מה שעשה בבאר שבע - חריש עמוק לסגל. בהתחלה זה נראה רע, אבל בקל וסולארי החתמות טובות, אם כי מקווה בשביל קלינגר שהאחרון בכושר משחק. תמיר כהן לרעננה זה מפתיע מאוד, לא הייתי מהמר על זה בחיים. יהיה מעניין לראות האח יצליח לסחוב אותם על הכתפיים. קצת חבל שגליל בן שנן ואיתמר ניצן באותה קבוצה. שנייהם שוערים שחייבים ללבוש את האפודה הראשונה העונה.
תמיר כהן עובר לרעננה לעונת פרישה. עד כה קלינגר הביא 4 קשרים מרכזיים-התקפיים. 2 מהם בינוניים (בקל, דוידוב), אחד בשלהי הקריירה (גיא צרפתי) ואין לך מושג איזה סולארי תקבל ובאיזה כושר הוא יהיה, וזה בנוסף לניר ביטון שעדיין בקבוצה, בן בוטבול, מיקי סירושטיין ואמיר לביא שחוזר מהשאלה טובה בהכח ר"ג. ירו בלו הוא גם חלוץ בינוני שמתאים לקבוצות תחתית. מה שקלינגר עשה זה לגמרי רכש לרוחב. זה מתאים להפועל עכו ורמה"ש - לאשדוד לא בגלל הלבגאן מסביב, וקלינגר הוא לא המאמן שיכול לעשות את זה גם בקבוצה רגועה יחסית כמו רמת השרון. חוץ מזה שעם מה שיש לאשדוד היא יכול לשאוף הרבה יותר. אם החליטו לנקות את הקבוצה מדוד רביבו (ומקרייב?) שהוא שחקן בעייתי, אז בשביל הרבילד צריך 2 שחקנים דומיננטיים ועוד 2-3 שחקנים משלימים וסביבים לבנות עם מה שיש, ובאשדוד יש המון צעירים מוכשרים.
מפציעה כמו של סולארי, הרבה שחקנים חוזרים הרבה פחות טובים, מאשר היו לפניה. יש כאן סיכון, אבל אולי במקרה של אשדוד זה סיכון מחושב.
150 אלף דולר לעונה, כשמייעדים לו להיות המחליף של השחקן הכי חשוב שדרכו הכל עבר במועדון ב-10 השנים האחרונות בערך (מינוס השנתיים שבהן משה אוחיון מילא את התפקיד הזה), זה סיכון מחושב? הרבה יותר נכון מצד אשדוד היה להחזיר את אוחיון דווקא.
בני סכנין בונה מושבה של זרי הפועל ת"א לשעבר - מירקו אורמוש, שכבש שער בגמר של שנה שעברה והביא להפועל את הגביע, הושאל מהיידוק ספליט ומצטרף לדג'מבה דג'מבה. גם דיא סבע ימשיך עוד עונה בקבוצה מהמגזר, בתור מושאל ממכבי תל אביב/ טוברוק/ אנערף. הפועל עכו שכנראה תתחרה נגד סכנין רוצה מושבה של שחקני מכבי לשעבר - ואחרי שהיון צלח המו"מ עם פפה ואנחל די מריה הסרבים, הידועים יותר בתור ברניסלאב יובאנוביץ' וסרג'ה קנאז'ביץ - הם מעוניינים במילא מרדיקוביץ' ורוברטו קולאוטי. צריך להיות: ביקום מקביל הפועל עכו רוצה להחתים את רוברטו קולאוטי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (קרדיט לסטטוספורט)
אני חושב שהפועל פספסו את אורמוש, הוא היה נראה לי פוטנציאל טוב שכמו גלאבינה הגיע עם יותר מדי ציפיות על הגב ומעט מדי צ'אנסים להוכיח, לפחות ממה שאני זוכר.
מצד אחד אורמוש לא היה קרוב להספיק לרמה של הפועל, לא פספסנו כלום. מצד שני הוא לא היה מגרועי הזרים ששיחקו פה ובשביל סכנין הוא יכול להיות טוב. אגב, את העונה בהיידוק הוא התחיל בתור קשר ימני, לא תרם יותר מדי (0 שערים ו-2 "בישולים") ואז חזר לעמדת המגן הימני שכבר שיחק בה בקדנציה הקודמת של בהיידוק.