אין לי ספק שטביב היה זה שניסה להחביא רימון במקום אחר והוא נפל לו בטעות מהאוטו ואז סיבבו את הסיפור כאילו זה היה מכוון לטביב
אף לא באמת מאמין לטביב... זה ברור שהוא פיצץ את הנער במכות ומחק את הסרטונים. רק זה שהוא שכר את ציון אמיר מראה שהוא אשם... השאלה היא רק משפטית - האם יצליחו להוכיח את זה
אז אחרי שתובע ההתאחדות החליט בכל זאת להעמיד לדין את בני יהודה על הקריאות הגזעניות של הקהל, היום הקבוצה עמדה למשפט. בית הדין של ההתאחדות החליט לא להעניש את הקבוצה בגלל הטענה כי הקבוצה הוכיחה שהקריאות היו כנגד היו"ר דמאיו.
נמאס ביותר, רוצים לתת להם עונש מרתיע? שימו אותם ב-6-8, תאמין לי הם כל כך יסבלו שהם יותר לא ישרפו כיסאות, אפילו לפרות לא הייתי נותן לשבת שם אלא אם כן זה בעונש, מתי כבר האיצטדיון החדש יהיה מוכן, מתי, גם מחירים מופקעים, גם מיקום של חיות חולות בצרעת וגם מזל חרא שכל פעם רק נגדנו יניב קטן הופך לשחקן כדורגל.
אחרי מה שעשו לטביב ליד הבית גם אתה היית עושה אותו דבר במדינה שבה אין משטרה ואי אפשר להגן על בעלים של קבוצה מחבורת פרחחים משועממים שיורדים לחייו, אנשים נאלצים לקחת את החוק לידיים בואו לא נשכח שאוהדי הפועל תל אביב ריססו את קברי הוריו של חולדאי, ושלושה מהם יושבים בכלא על הצתת בית וגן.. לא מדובר פה באנשים נורמטיבים, מדובר בקבוצה של מטורפים
באנגליה תפסו את העבריין או את העבריינים שזרקו אבוקות ורק הם נענשו. זה הפיתרון האופטימלי ומקווה שסוף סוף יצליחו ליישם את זה גם כאן.
זה מצריך עבודה של המשטרה והגדלת ראש של העוסקים בדבר, ולכן הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס והרבה יותר נוח לסגור יציעים ולהעניש במשחקים ללא קהל ולחשוב שזה יהיה מה שבאמת יפתור את הבעיה וירתיע אוהדים.
כי המשטרה ובתי המשפט עצלניים בכל הקשור לכדורגל, כאילו זה תחום חיים נפרד. המשטרה אוהבת רק לדפוק קופה על הכדורגל.
הלוזוניזם והערסווטיות שהשתלטו על הכדורגל בארץ שוברים השבוע שיאים חדשים של חלטוריזם עם פרשת "הטיסה" של אסולין שחקן (מהשבוע כנראה 'לשעבר') בהפועל פ"ת מהליגה הלאומית שהחליט באמצע הליגה לברוח לצילום תוכנית ריאליטי בפיליפינים.. אחרי ששיקר בהתחייבות לפני שבוע בפני הבעלים שהוא לא טס והוחזר לשחק, השבוע ברח לפיליפינים לצילומים.. ככה בדיוק נראה הכדורגל הישראלי - ערסים-צעצוע נהנתנים שהכדורגל עבורם זאת עוד חלטורה.
למה לכל הרוחות קבוצות עמדות לדין בגלל לייזר? חסר להתאחדות הטיפשה הזאת כסף אז רוצים 3000 שקל? שייכלו לקנות לייזר בחנות. ולמה עומדים לדין על זריקת טרופיות? איזה כדורגל שכונה. בכל מקום בעולם לא קיים דבר כזה