דיון החדשות הרשמי 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏30/5/13.

1. Don Joan Roman Member

זה בכלל אוהדי בית"ר שמו את זה כדי שילכלכו על אוהדי הפועל, נאורים לא עושים דברים כאלה, הם מחללים קברים

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם כמו ילדים קטנים בחיי.

גם אני חושד שמדובר באחד מאותם אנשים שטביב עושה איתם עסקים.

אני לא רואה שום סיבה לאוהדי הפועל דווקא עכשיו לשים רימון לטביב, אבל בלי קשר- עד שלא ייתפס מי אשם בנעשה, להאשים אוהד כזה או אחר יהיה צעד שגוי. (העניין ייתבהר די מהר כי יש לו מצלמות אבטחה בחניה של הרכב)

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/13
  3. זכאי Member

לפני שנתחיל - קודם כל השקר הראשון - בית?ר זה ממש לא העסק היחיד של אביב בישראל. אולמי טליה למשל.
    וכן ממש זה קשור לכדורגל... מעניין למה מכל מי שאוהדי הפועל שונאים רק לטביבי מניחים רימונים... למה לשאול אייזנברג מעולם לא צמחו רימונים מתחת לאוטו? בחייאת אתם מצחיקים.
    הרי לא מדובר באיש שהיו לו שותפויות עסקיות עם עבריינים... לא מדובר באיש שזייף דרכונים והתחבא מהמשטרה בארון... לא מדובר באיש שמכיר תאי מעצר מבפנים...
    זו פעולה עם דפוס עברייני-עולם תחתון ברור. זו השפה שהם מדברים. ממש לא משהו שאיזה ערס אוהד כדורגל יעשה.
    טביב בטח יודע טוב מאוד מי זה ויודע למה כדאי לו להפנות את האש לכיוונים אחרים...

4. FelaKaT Member

5. זכאי Member

נכון מאוד, כשכל החיים שלך אתה מסתובב סביב עבריינים ועולם תחתון, אתה מגלה רימונים בבית. כשיש לך עסקים ושותפויות מפוקפקות, אז דפוס פעולה עברייני נצמד אליך
    לא יידע מה ניסית להראות בלינק הזה... גם אז לא נתפס אף אוהד כדורגל

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תהיו רציניים - הסיכוי שזה אוהד הפועל קיים רק אם הוא הסתבך עם עבריין שבמקרה אוהד את הקבוצה.

7. זכאי Member

?אין לי אויבים?. המשפט הזה לא מוכר לכם מכל עבריין שמקבל ניסיון חיסול?

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לדעתי זה בכלל טביב עצמו שם את הרימון בשביל להאשים אחרים

הבנאדם עבריין עוד מימי הפועל כפר סבא
    חוץ מזה שמי שאומר שלה פמילייה אחלה ארגון ומלקק לו את התחת מגיע לו שיקום עם רימון מתחת לאוטו

9. Telkiyski Member

לא יקרה כלום אם תרדו מהעץ שטיפסתם עליו (ומאוהדי הפועל).

10. Don Joan Roman Member

"עץ", אני לא מטפס על עצים, למרות מה שאתה מנסה לצייר, עצם היותי אוהד בית"ר לא אומר שאני מטפס על עצים, זורק אבנים או מכה ילדים, למען האמת גם לא מעניין אותי מי שם או לא שם לטביב רימון מתחת לרכב, זו בעיה שלו, לא שלי, יש לו מספיק אנשים שיגנו עליו במידת הצורך שלו, בכלל כמו שאמרתי אז אני אומר גם עכשיו: עצם העובדה שבן אדם החליט לשים על עצמו קפוצ'ון של קבוצה מסויימת ולזרוק משהו מסוים או להניח משהו מסויים מתחת לרכב של מישהו מסויים לא הופך את כל אוהדי הקבוצה שלו לעבריינים,בבונים, גנבים, וכדו', הדה לגיטימציה הבזויה והמכוערת שלך ושל חברייך האדומים והירוקים לקהל הנפלא של בית"ר ירושלים היא הטיפוס האמיתי על העץ, ברגע שאתם תפסיקו עם זה, אז תוכלו להטיף לי על טיפוס לעצים או משהו בסגנון.

נ.ב האישיו זה בכלל לא האם אלו אוהדי הפועל תל אביב או לא, זה כבר מינורי מבחינתי, כמו שאמרתי חמור אחד לא מייצג קהל של אלפים, גם אלפיים חמורים לא מייצגים קהל של עשרות אלפים(בניגוד למה שמנסים לצייר במקרה של בית"ר ירושלים) האישיו הוא שאם זה היה הפוך וחס וחלילה היה מתגלה מתחת לרכב של רמון רימון אז הבחישות, ההצהרות, הכתבות היו כבר שוחטות את אוהדי בית"ר ירושלים לחתיכות יותר קטנות ממולקולות, היו קוראים לסגור לנו את המועדון ומי יודע אילו עוד קריאות וטענות ומענות ועל הנקודה הזאת צריך לשים את האצבע, אי אפשר לתלות את כל תחלואי הכדורגל הישראלי ואת כל בעיית האלימות שלו במועדון אחד ויחיד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/13
  11. Telkiyski Member

איזה קפוצ'ון? על מה לעזעזל אתה מדבר? אתה ראיתי מישהו עם קפוצ'ון של הפועל מניח לטביבי את הרימון?

מאיפה לך שמי שהניח את הרימון הזה שם הוא אוהד הפועל תל אביב ושהוא עשה את זה בתור אוהד הפועל?!

יופי לי שאתה "לא מכליל" על כל אוהדי הפועל.תודה רבה לך. מבחינתי ברגע שאתה אפילו רומז שאוהד הפועל הוא זה שהניח את הרימון הזה אתה גונב דעת.

ומה קשורה הדה לגיטימציה לקהל של בית"ר? אתה עכשיו רומז פה בלי שום ביסוס שאוהד הפועל עשה עבירה פלילית והניח לטביבי רימון מתחת לרכב ואפילו לא מבין מה לא בסדר.

עזוב, זה ויכוח מטופש.
    האמת היא שכל מי שאינו אוהד בית"ר די בטוח (כמוני) שזה קשור לעולם התחתון.

אם אתה רוצה להאמין שטביבי הוא איש ישר ושומר חוק מופלא (למרות שכבר הוכח אחרת) ושאין שום סיבה שבעולם שאיזה עבריין ינסה להעביר לו מסר - תהנה אחי.

12. זכאי Member

כי זה הקודים שהם מדברים בהם

13. Landon Donovan Member

גם אני לא רואה שום סיבה להניח שהאירוע קשור לכדורגל. אפילו אם אוהד הפועל היה מחליט לעשות כזה דבר, למה עכשיו? הרי שמו לטביב נפל מתחת לאוטו, המשטרה מניחה ובצדק שהמטרה היא "להזהיר אותו", איך זה רלוונטי מבחינת הפועל? מילא בעונה שעברה, אבל עכשיו? טביב הרי כבר לא שם. שלא לדבר על זה שמדובר בעבריין מורשע (מה קרה בסוף אגב עם המשפט על תקיפת הנער?), ושקרן ורמאי עם חותמת של בית משפט, כאשר אחת ההרשעות היתה על כך ששיקר לשוטרים. צריך לא רק לחשוד שמדובר באירוע על רקע עברייני אלא שאולי טביב עצמו ביים את האירוע (וגם את אירוע רימון העשן בשנה שעברה).

אבל כמובן שאוהדי בית"ר לא יפספסו הזדמנות לצעוק "הנה, גם אתם אלימים!", כאילו שאפשר להשוות בכלל בין האלימות של (קומץ קטן, זעיר, מיניאטורי, חריג, סורר ולא מייצג לחלוטין מ)אוהדי בית"ר לזאת של שאר הקבוצות.

14. Don Joan Roman Member

יש יותר סיכוי שטביב ביים את האירוע מאשר שאלו עבריינים מן העולם התחתון,

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם אתה לא מסוגלים לנהל כאן רמת דיון ראויה או שאתם לא תדונו או שאתם לא תהיו פה.

הבחירה בידכם.
    נמאס כבר.