אם אני הייתי אוהד מכבי לא הייתי רוצה שזהבי יעבור לקבוצה. מי שמתוסכל פה זה כנראה מיטש או אוהדי מכבי שפועלים לפי שיטת if you can't beat them join them בשבילי זו יריקה בפנים משחקן שהאמת שדי ציפיתי ממנו שיעשה את הצעד הזה כבר לפני חודשיים, אף אחד פה לא באמת מופתע. להערכתי התחנה הבאה של מיטש תהיה איתי שכטר
למה שאני לא ארצה אותו אם הוא משדרג את הקבוצה וסוגר חור דיי ברור בסגל? למה קבוצה שמחפשת בסיס ישראלי שיוביל את הקבוצה לשנים הבאות וישדרג את הקבוצה בהווה ובעתיד היא "מתוסכלת"? אני בטוח שכל אוהד היה שמח אם הקבוצה שלו הייתה כ"כ נואשת לשדרג את הקבוצה ולהוביל אותה להצלחה. if you can't beat them join them? אין שום היגיון במה שאתה אומר. אנחנו מנסים לנצח את ערן זהבי או גילי ורמוט או איתי שכטר? האם הם שייכים להפועל ת"א או שהם ירבים שלנו עד סוף העולם בגלל שהם שיחקו שם לתקופה בקריירה שלהם? נו באמת. רוב ההודעות שלך בעמוד האחרון דורשות HE MAD
לא מבין מה עשיתם מזהבי... איזה שחקן בית?!? עד לפני 5 שנים הוא שיחק ברמת השרון בליגה לאומית אז בסך הכל היו לו איזה 3 שנים טובות בהפועל ת"א והוא כבש שער אליפות וגול במספרת בליגת האלופות אבל מפה ועד להפוך אותו לסמל או לשחקן בית יש מרחק גדול מאוד מבחינה מקצועית זה שדרוג מצויין למכבי ת"א.
טוב, נשאר רק לקוות שמשחק האליפות של מכבי לא יהיה בטדי ויחכו שם לדקה ה- 92... (בעצם מכבי תבטיח את האליפות עוד הרבה לפני כן)
אני לא מתוסכל, מכבי תל אביב מהקיץ מנסה להחתים בערך כל שחקן של הפועל תל אביב מתקופת הדאבל עוד שניה יפנו גם אל האוהדים של הפועל ויציעו להם חוזה ארוך טווח. יש למכבי מערך סקאוטינג בכלל? כי עושה רושם שהסקאוט שלהם עשה מנוי לשער 7 בשנתיים שלוש האחרונות ושזה מספיק להם. כואב לי שערן זהבי עובר למכבי בשביל כסף, עם זאת זה לא שאני נופל מהכסא. מקצועית, להפועל תל אביב כדאי מאוד להתחזק בשני מגינים נורמלים מאשר בערן זהבי אחד, ואני מקווה שזה מה שיקרה גם. הוא רוצה למכבי? שיילך להזדיין, לא צריך להפוך את העולם בשביל להביא אותו רק כדי שלא ישחק אצלם.
איתי, אני חושב שאנחנו לא צריכים לבוא בטענות כלפי המדיניות של גולדהאר בנוגע להבאת שחקנים. היינו צריכים לשמור על הקיים, ולדעת לתת לשחקנים שעוזבים הרגשה שזהו תמיד הבית שלהם ושיהיה להם לאן לחזור. מכיוון שבהפועל לא ידעו לכבד שחקנים שעוזבים (אין לי מושג אם אצל גולדהאר זה יהיה אחרת אבל זה לא הנושא), אז אי אפשר לצפות שאנחנו נהיה העדיפות הראשונה שלהם ברגע שהם ירצו לחזור. במישור המקצועי, הפועל עשתה טעות פטאלית בקיץ והיא לוותר על עומרי קנדה. נכון שמשמעת זה דבר חשוב מאוד ואין בהפועל סוג של רס"ר בתחום הזה שיטפל בבעיה המנטלית של השחקן הזה, אבל אם נתייחס לתפוקה שלו, הבחור השתפר מאוד בעבודת ההגנה שלו בשנה הקודמת ודווקא בתקופה הזאת שיחררנו אותו וחבל. יהיה קשה מאוד למצוא מגן ימני טוב בינואר.
אפשר להביא זרים טובים גם בלי "מערך סקאוטינג" ואפשר ליפול במיליוני דולרים גם עם "סקאוט", שזה איזה שחקן עבר שסידרו לו ג'וב והוא מנצל אותו כדי לגזור קופונים...
אותי האמת דווקא מפתיעים אוהדי מכבי. עד העונה כל אוהדי מכבי שהייתי מדבר איתם היו כמעט תמיד נגד כל שחקן ששיחק בהפועל, וגם אם הייתי מצליח לשכנע אותם זה על משהו ספיציפי שלא מזוהה עם המועדון. העונה, פתאום כל שחקן לגיטימי כדי לזכות באליפות. לא יודע אם הקהל התבגר אבל שינוי די משמעותי.
אוהדי בית"ר התנגדו לקבל את גרשון? אוהדי הפועל התנגדו לקבל את אבוקסיס? אפילו אוהדי באיירן המגעילים שהיה להם איזה סיפור של 10 שנים כשנוייר התגרה בהם, עשו איתו סולחה והעבירו הלאה... לא מכיר הרבה מקרים שאוהדים לא הסכימו לקבל שחקן טוב לקבוצה, בטח לא אחד שבשביל להגיע אליה "בגד" ביריבה ושם זין על האוהדים השנואים.
ברור שלאף קבוצה פה אין באמת מערךסקאוטינג אבל מכבי באו עם הפוזה של אירופה,10ספרדים וג'ורדי, מצלמים כל משחק במצלמה שלהם, מספרים לנו על מערך סקאוטינג מיוחד כאילו הם איזה פיינורד, ובסוף כל מה שהם רוצים זה שחקנים של הפועל, את זה גם נמני היה יכול לעשות. בכל מקרה המכה עבורי לפחות היא רגשית הרבה הרבה הרבה יותר ממקצועית.