לא שזה מעניין אותי, אבל.... הפועל על האבוקות בנתניה קיבלו 30 אלף קנס ורדיוס על תנאי ועל האבוקות בגמר גביע לא העמידו אותם לדין זה מה שכתב אוהד הפועל ת''א בפורום השדים האדומים http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=92304
אני אתייחס לזה: דווקא אני חושב שקנסות גבוהים לקבוצות זה בדיוק מה שיניע אותן להתחיל לאתר את האוהדים הבודדים שזרקו חפצים ולהגיש נגדם תביעות אזרחיות.
וואן קצת הגזימו עם הכותרת, זה בסך הכל רעיון שעלה, אבל רעיון מבורך שמקווה שיתממש! http://www.one.co.il/Article/209918.html
אי אפשר לעשות אבל שמונים גביעים שכל אחד נותן את המקום באירופה על חשבון המקום השני. אז גביע הטוטו עכשיו יקבל יותר חשיבות (ואני חושב שצריך "גביע ליגה" לתת לשחקנים צעירים או מהספסל דקות או לבחון זרים, והמתכונת הנוכחית מתאימה לזה), אבל למשחקים בסיום העונה לא תהייה משמעות בכלל.
כי גביע הטוטו סה"כ מפעל בשביל לתת דקות לשחקנים ולהזרים כסף לקבוצות היותר קטנות. לא יכול להיות לו מעמד כמו לגביע המדינה. העניין בליגה יותר חשוב, והורדת מקום אחד באירופה מהליגה יפגע בעניין הזה.
אף על פי שיש אמת בדבריכם (אלכס ורונן), קשה לי להאמין שהם רלוונטיים להצעה המדוברת - משום שהיא כלל אינה שוללת את אחד מהכרטיסים האירופיים אותם מספקת ליגת העל. בכתבה שנווה העלה, נכתב שהזוכה בגביע הטוטו תוכל להשתתף במסגרת אירופית רק אם היא תגבור על קבוצה שסיימה את הליגה במקום שמוביל לאירופה. בהנחה שזו אכן התוכנית האמיתית של מועצת ההימורים, עושה רושם שהיא תביא להגברת העניין בגביע הטוטו, מבלי לפגוע כלל בעניין בליגה (הרי הקבוצות עדיין יעדיפו לסיים במעלה הטבלה, כך שיוותר להן סיכוי להשתתף באירופה, מאשר לוותר עליו כליל).
פרימו מדווח בספורט5 שזהבי סגור במכבי ל-4 שנים. היום בספורט, גם בכדורגל וגם בכדורסל, רק דבר אחד קובע-כסף אנחנו דור מזויין
לא הבנת שזהבי ילד חרא שהוא היה מחרים לכם אימונים ומפלרטט עם מכבי חיפה בגלל שלא שידרגו לו את החוזה? מילא אניימה שהיה שחקן זר ולא התיימר אף פעם להיות סמל של הפועל אבל זהבי לעומת זאת הוא שחקן בית והשחקן שהכי מזוהה עם התקופה הכי מוצלחת של הפועל ב-20 שנה האחרונות, מעבר שלו למכבי אם אכן יקרה זה יריקה רצינית בפרצוף של אוהדי הפועלץ
נכון, זהבי הוא אולי ווינר שהיה בא ברגעי האמת והכל נכון, אבל הוא עדיין ילד זין. לא אהבתי אותו במיוחד אף פעם זכור הדרבי שבו גוטמן הוציא אותו, ואז כשבן סהר השווה בדקה 92 ל2-2 רואים את זהבי על הספסל לא זז אפילו. הבעיה היא שהוא זה שאחראי על הרגע הכי גדול של הקבוצה הזו בשנים האחרונות, ודווקא הוא הולך ללבוש צהוב. למה זה לא היה ורוצ'ינה?
בלי קשר למשמעות עבור הפועל, מה גורם לקנדי לשפוך כ"כ הרבה כסף על שחקן שהיה פצוע שנה? אני די משוכנע שכרגע זהבי לא יותר טוב מראדי
הוא לא משחק במשבצת של ראדי. ראינו איך הוא מסוגל להיות דומיננטי בליגה הישראלית, הוא עדיין בן 25 - הפציעות והכושר זה אכן סימן שאלה אבל בוודאי כזה שאפשר לקחת בהתחשב בגיל וכו' - ושקשר התקפי וורסטילי שיכול לשחק בכל מקום בהתקפה אם זה באגפים, מאחורי החלוץ או לצד קשר הגנתי אחר - שעובד קשה, ומשקיע אבל עדיין יצירתי מצד שני, שלא מבזבז הרבה זמן על הכדור ומנסה להגיע לתאכלס אם זה לעצמו או לאחרים בשליש האחרון עם יכולת כיבוש שערים מיוחדת ומוכחת בטח בליגה שלנו כקשר, זה בדיוק מה שחסר לנו. הוא יוסיף לנו את המחץ והיציבות שאנחנו זקוקים לה התקפית כשעטר היחיד שמספק אותה כרגע.
לא יודע,נראה לי שהקנדי שם לעצמו מטרה והיא להביא כמה שיותר שחקנים שהיו בהפועל של הדאבל, זה פאטתי. מי לא קיבל ממנו פניה? גילי, זהבי, אניימה, ידין,טוטו, בונדר, סההר, דגלאס, אפילו את גוטמן הוא רצה ומבין כולם דווקא זהבי? נראה לי שהוא עבר איזו סדנא או שתיים אצל שמעון ב"את מי קונים"
טוב אני אצא ואתן לך להמשיך להוציא את התיסכול בשקט ושלווה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx