דיון החדשות הרשמי 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏12/5/12.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

• לראשונה בישראל שישיית שופטים תנהל משחק ליגה. באיגוד השופטים החליטו לשבץ למשחק של הפועל אשקלון מול הפועל פתח תקוה את השופט הבין-לאומי הבכיר אלון יפת וכן את חמשת השופטים האחרים שיסייעו לו במשחק בליגה האירופאית אליו הוא אמור לצאת בשבוע הבא מטעם אופ"א. באיגוד טענו הבוקר כי אם המשחק יעבור בצורה חלקה לא מן הנמנע כי אותו הרכב ישובץ גם לדרבי התל אביבי בעוד כשבועיים, מאחר שיפת כבר קיבל מסר כי הוא מתוכנן לשפוט במשחק הרגיש. לכתבה המלאה

הוספת שני שופטי רחבה לא הוכיחה את עצמה בליגה האירופאית, לדעתי היא מיותרת בישראל.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך 6 שופטים. צריך פשוט שופט אחד טוב שישלוט במשחק, וגם אם יעשה טעות- בגלל מעמדו אף שחקן לא יתווכח איתו על כל פיפס. כלומר, אלון יפת ולא גרינפלד. כבר הוכח באירופה ששופטי הרחבות למעשה על תקן של ניצבים, ולא עוזרים לשופט בשום החלטה גם כאשר היא מתרחשת מול עיניהם.

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/12
  3. Telkiyski Member

עכשיו מתקיים הדיון של טוטו תמוז
    אם הוא מקבל הרחקה מהדרבי הקבוצה צריכה חד משמעית להודיע שהיא לא מופיעה לדרבי. נגמר הסיפור.
    תקדימים ע"ח הפועל - עד כאן.

4. Telkiyski Member

משום מה לא ממש יצא לי להתקל באוהדים של הפועל חיפה בפורום
    אבל נראה שהמחאה שלהם היא סיפור דומה למה שהיה בהפועל תל אביב, שוב התקשורת מגויסת לטובת הבעלים, שוב מוציאים את האוהדים באור שלילי כאילו הם איזה חוליגנים.
    שיהיה להם בהצלחה
    http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/412/76...cat=7101&loc=32

5. South Boy Member

טוטו תמוז הורחק ל-2 משחקים בפועל.
    באמת בושה, אני רוצה לראות מה העונש שאוהדי בית"ר יקבלו על ההתפרעויות אם בכלל.

6. Telkiyski Member

לא לעלות, חד וחלק.

7. סמואל אטו Member

התפרעויות? אתה רציני?

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בשביל מה להתייחס לאנשים המסכנים האלה...נראה לי שסאות'בוי יותר שונא בית"ר מאוהד הפועל ב"ש, מסביר הכל.

תמוז הורחק ל-2 משחקים על שתקף מילולית שופט, דאריו פרננדס לאחר המחזור הראשון הורחק מ-4 משחקים וגם אלי כהן הורחק ל-2 משחקים אבל כן מדובר בתקדים על חשבון הפועל, הם מגיעים לרמות בכיינות שלא מהעולם הזה כי אסור פשוט אסור לנצח אותם, מה שכמה שנים של הצלחות עשו להם וכמה שחצנות ויהירות.

"התפרעויות" כן כי אוהדי הפועל ישבו בשקט ביציע...אתם בדיחה תאמינו לי.

9. Bensh Member

"סימנתי שקט לעצמי"

היסטרי :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/10/12
  10. Telkiyski Member

"סימנתי שקט לעצמי" זה מגוחך
    אבל "היו נהמות אבל לא בגלל שטוטו שחור", זה לא מגוחך נכון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/10/12
  11. South Boy Member

חחחחחחחח טוב אח שלי.
    הסובייקטיביות שלכם פעם עצבנה אותי עכשיו היא פשוט מצחיקה אותי.
    שישה עצורים זה לא התפרעויות? זריקת חפצים ליציע של אוהדי הפועל זה לא התפרעויות? דיי כבר נמאס לי לשמוע את אותן תגובות אטומות מהמציאות אתם מנסים לשדר תמונה כל כך ורודה וזה לא נכון, בשום איצטדיון בארץ אוהדי הפועל לא היו מוחזקים ביציעים 45 דקות לפני שהם הולכים הביתה, בשום איצטדיון בארץ אוהדי הפועל לא חטפו חפצים מהיציע השני למרות שיש להם הרבה יריבים, בשום איצטדיון בארץ לא צריכים 450 שוטרים לאבטח משחק כדורגל, תפסיקו לשקר לעצמכם כי עליי אתם לא עובדים, לא סתם כולם חושבים עליכם את אותו הדבר ולא סתם אתם"קורבן" של התקשורת האדומה ובית הדין האדום והקנאים האדומים, אתם פאתטיים בחיי!

12. סמואל אטו Member

אתה כל-כך חסר מושג, מדבר שטויות בלי הכרה וביסוס.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן הם רק חטפו באופן קבוע אבנים בשכונת התקווה עד שבני יהודה עזבה לבלומפילד, ורק לפני כמה שבועות גם היו במרכז מהומה בדרבי נוער שכללה, בין היתר, השלכת חפצים אחד על השני. מי שלא היה בטדי שלא יכתוב פה את החרטות שלו בחיאת, אוהדי הפועל לא היו טלית שכולה תכלת ביום שני כמו שאנחנו לא היינו.

14. South Boy Member

רק פעם אחת (אני במקרה גם הייתי במשחק הזה) כשאוהדי הפועל פרצו לדשא וזרקו חפצים ליציע של בני יהודה, וגם זה היה לפני כל כך הרבה שנים.
    לא אמרתי שאוהדי הפועל היו טלית שכולה תכלת אבל אני יכול להבטיח לך שהם לא באו במטרה לריב ולהכות, ואם אתה אומר שלא הייתם טלית שכולה תכלת זה כבר הישג להוציא אמירה כזאת מהאוהד בית"ר.
    סמואל אטו, אני מקווה שאתה יודע גם להתייחס ל"שטויות" שכתבתי, אחרת התגובה שלך פשוט בזבוז של זמן מבחינת שנינו.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

משה הראל ברדיו ירושלים: "שרו תנו לטוטו בננה".
    אחרי ששמוליק לוי אמר לו שלא היה ולא נברא, הוא עונה: "לא יודע, שמעתי ששרו לטועמה".

שקרן, אפס.