א) מעניין שקודם לא ביטלו מחזור בגלל יום זיכרון זה. ב) שים לב שכתבתי ראשון(הכוונה לערב), שני ושלישי, ויום זיכרון נכנס במוצ"ש בכלל. למעשה כן משחקים משחקי השלמה על חשבון מחזור ליגה. רק בישראל.
אוהד הפועל זורק מצת - הקבוצה עומדת לדין וסופגת עונש רדיוס מול מכבי חיפה, שמתבטל בערעור. המשחק מול מכבי חיפה מתקיים עם קהל בסופו של דבר, אוהדי חיפה משליכים כוסות קולה לדשא. העמדה לדין? רדיוס? עונש? בית הדין? משהו? הצחקתם את יענקלה. http://up355.siz.co.il/up3/tvgn2x3yqomd.Xxx
לגבי דחיית המחזור. אבי לוזון פשוט איבד לחלוטין את הדעת. מתי האיש הזה יעזוב את ההתאחדות? מתי? אני מצטער, אבל אני תמכתי בארץ בגלוי ברבין ז"ל ובאמונתו להגיע לשלום במזה"ת, אבל לא בעד את הדחייה ההזויה הזאת. ברור שיש רק סיבה אחת ואלו שריקות הבוז הילדותיות והמבזות של חלק מהקהל במגרשים. העניין הוא עד כמה שזה עצוב מתי ראינו בעבר דקת דומייה ללא איזה מטומטם אחד שהיה צריך לצעוק משהו? עזבו פוליטיקה, אם מכבדים שחקן/מאמן עבר בדקת דומייה כן היה שקט? למה מחאו בדרבי כפיים לזכרו של אבי כהן ז"ל? הרי כולנו יודעים מה היה קורה אם היה שקט... רצח ראש ממשלה תמיד ייזכר כרגע קשה בתולדות המדינה, אבל לדעתי גם כבר אין סיבה בכל עונה לעמוד בדקת דומייה במגרשי הכדורגל שלנו לזכר ראש ממשלה שנרצח. לא בגלל שהארוע הקשה לא שווה איזכור, הוא שווה איזכור, אבל בכל העולם משחק הכדורגל מושך יותר מדי אנשים שלא יודעים להתנהג. גם פה בהולנד כבר נרצח פוליטיקאי בשנת 2004 ורב הציבור בכלל כבר לא יודע באיזה תאריך נרצח. משום מה יש לי הרגשה שרק בארה"ב אפשר במגרשי הספורט מדי שנה לקיים דקת דומייה כזאת בגלל שתרבות הספורט בתוך המגרשים/אלומות פשוט כל כך שונה משאר העולם. אבי לוזון, עם עוד החלטה תמוהה ולא מוסברת סתם גורם להתאחדות נזק.
אני חושב באמת שידעו שאם משחקים מחר תהיה דקת דומיה/קטע קצר על רבין ואז במשחק של ביתר, בין אם היה בטדי ובין אם לאו היינו עדים לאפסיות חלק מאוהדי הקבוצה הזו שהיו שורקים בטח בוז ודברים כאלה, ולכן לא מתקיימים מחר משחקים.
טחנו את הויכוח הזה דק.. בהתאחדות טוענים שזו לא הסיבה, אנחנו מאמינים שכן. תשובה חד משמעית לא תתקבל וגם אם כן היא לא תהיה רלוונטית. שתחררו תעברו הלאה, משבוע הבא יש לנו 4 חודשים של שבתות עם כדורגל ישראלי.
בליגה שמפרסמים בה את שעות וימי המשחקים רק כמה ימים לפני, אי אפשר לענות לך על השאלה.. עוד לא הגענו לשלב בו יש לו"ז ידוע כמה שבועות מראש, לצערנו.
הלו"ז הכללי כבר התפרסם, ושם כל התאריכים של המשחקים הם יום שבת. בעונה שעברה בשני המחזורים באמצע השבוע המשחקים היו כברירת מחדל ביום שלישי. העונה, משום שהליגה התקצרה ואין את הלחץ של היורו, אין מחזורים באמצע השבוע.
אני האחרון שיגן על אוהדי הפועל, אבל כתבה נוראית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4298168,00.html